Uitvaart regelen, maar hoe?

Als de tuin je vaders grootste passie was, wat is er dan mooier als je dat kunt laten terug komen tijdens een uitvaart? Laat iemands leven weerspiegelen bij een begrafenis of crematie, een samenzijn daarna, in de rouwkaarten of gedachtenisprentjes. Juist die spiegel zorgt ervoor dat een uitvaart persoonlijk en uniek is. Van kleine details tot bijzondere locaties, alles kan.

Er is zo veel mogelijk. Je bent vrij in je keuze en zit niet vast aan standaard pakketten of verplichte afnames. Uitvaartstudio staat voor vrijheid en onafhankelijkheid en dat zie je terug in onze producten en diensten.

Bij Uitvaartstudio staan jouw wensen en ideeën centraal. Je kunt erop rekenen dat we onze uiterste best doen ze te realiseren en worden indien nodig bijgestaan door betrouwbare partners met wie Uitvaartstudio goede ervaringen heeft. En de kosten dan? Daarover heb jij zelf de regie. Er is meer mogelijk dan je denkt. Een bijzondere en persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn.

Tijdens de uitvaart zijn we erbij. Als een 'onzichtbare' regisseur zorgen we ervoor dat alles loopt zoals we dat hebben afgesproken.

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Maastricht, het Heuvelland, maar ook in Parkstad en de Oostelijke en Westelijke Mijnstreek, kortom heel Zuid-Limburg! Heb je na de uitvaart hulp nodig? Ook dan staan we je bij, vraag er gerust naar.

Meer informatie of wil je weten wat je vooraf kunt regelen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Bekijk ook eens onze foldervideo's, of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »