Kasteel De Hoogenweerth te Maastricht ligt op een schiereiland in de Maas en is omringd door bijna 4 hectare adembenemende Engelse parktuin en is omsloten door de Maas aan de voorzijde, de jachthaven van Maastricht aan de achterzijde en een natuurgebied een de zijkant.


Uniek aan deze locatie is dat u het gehele kasteel afhuurt voor de uitvaart, hierdoor is absolute privacy gegarandeerd. U verblijft exclusief op het domein, u huurt het kasteel direct van de eigenaar, deze garandeert dat er maar één uitvaart per dag plaatsvindt in Kasteel de Hoogenweerth.

De maximale capaciteit van het kasteel is 350 personen. Echter, kunnen wij mooie en luxe tenten aanbouwen in de kasteeltuinen waardoor u bij ons met grotere groepen terecht kunt. Het maximaal aantal gasten dat tot nu toe op een moment op het kasteeldomein verbleef was 1500. Op het domein ligt een parkeerplaats voor 300 auto’s.


Kasteel De Hoogenweerth heeft 2 smaakvol ingerichte kasteelzalen en een bargedeelte. Het loungebordes aan de voorzijde heeft uitzicht op de Maas. Achter het kasteel ligt een prachtige ommuurde binnentuin. Het kasteel wordt gekenmerkt door modern en design en heeft de klasse uitstraling van de rijke Maastrichtse geschiedenis.

Meer info:
www.kasteeldehoogenweerth.nl
www.uitvaartstudio.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »