Regisseur

Wanneer je kiest voor Uitvaartstudio, is Marc Moors de uitvaartregisseur. Waarom regisseur? Omdat we meer doen dan alleen een uitvaart regelen.

Marc Moors, ruim 25 jaar werkzaam in de uitvaartbranche, laat zich het best omschrijven als een betrokken, integere en creatieve regisseur. Hij streeft naar bijzondere uitvaarten die het leven weerspiegelen. Zijn doel: unieke en écht persoonlijke uitvaarten.

“Het is het mooiste en meest waardevol als een uitvaart iemands leven weerspiegelt. Dat maakt het afscheid niet minder zwaar, maar zorgt ervoor dat je met een warm gevoel terug kijkt naar de begrafenis of crematie van iemand die je lief was. Tuinieren, voetbal, muziek – kun je vorm geven door kleine details, maar ook door bijvoorbeeld bijzondere locaties, grafkisten of uitvaartauto’s. Belangrijkste is dat er veel meer kan dan je verwacht, ongeacht of en waar je een uitvaartverzekering hebt. Uitvaartstudio is onafhankelijk en staat voor vrijheid en eigen keuzes. Dus geen verplichte afnames of standaard pakketten. Wij zorgen voor een daadwerkelijk persoonlijk afscheid”, aldus Marc Moors.

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg.

Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kun je altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Bekijk ook eens onze video’s of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »