Wat nu?

Bij Uitvaarstudio zijn we voor overlijdensmeldingen dag en nacht bereikbaar; dus 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor het melden van overlijden bel je het nummer:
06 - 412 860 44 (24 uur per dag) of
043 - 852 3 258 (van 09.00 tot 21.00 uur)

Vervolgens bespreken we de wensen en begeleiden we je tijdens alle stappen die ondernomen moeten worden. Sommige stappen kunnen we desgewenst van je overnemen. Uitvaartstudio regelt en helpt je voorafgaand, tijdens en na de uitvaart. We leggen alles rustig uit, laten zien wat er kan, wat het kost en welke taken we na het overlijden en/of na de uitvaart van je kunnen overnemen.

Het belangrijkste is en blijft dat je straks met een warm gevoel kunt terugdenken aan de begrafenis of crematie. Een mooie en écht persoonlijke uitvaart draagt positief bij aan het rouwproces en je verdriet.

Heb je vragen? Of wil je weten wat je vooraf kunt regelen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Bekijk ook eens onze informatiefolder en video’s en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »