Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Yvonne Hendriks
Geplaatst op: 04-05-2023
Heel fijn rustig persoon,regelt alles zoals je het wilt hebben.Zou zeker deze uitvaartondernemer adviseren aan iedereen.
Jos Brouwers
Geplaatst op: 01-04-2023
Frans Huynen
Geplaatst op: 11-03-2023
Zeer goed en persoonlijk
Mitch Spronck
Geplaatst op: 25-02-2023
Marc is een geweldige uitvaartondernemer die echt snapt wat mensen nodig hebben. We hebben dan ook samen met hem geëvalueerd en hebben geen enkele klacht. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, vanaf het eerste moment dat ik hem gecontracteerd heb tot de nazorg, een periode van ruim een maand. Hij heeft ons alle ruimte gegeven om de uitvaart persoonlijk te maken, maar gaf zeer duidelijke en goede tips op het moment dat we die nodig hadden omdat we vastliepen of daarom vroegen.
Daisy Houben-Meenhorst
Geplaatst op: 15-02-2023
Goede begeleiding en advies met een vertrouwde en persoonlijke benadering
Erik Rokx
Geplaatst op: 15-02-2023
De samenwerking was zeer prettig, waar ook alles bespreekbaar was. Hierdoor hebben we een uitvaart gehad die naar grote tevredenheid was.
Bert de Veen
Geplaatst op: 03-02-2023
Zéér betrokken, zonder op de voorgrond te treden. Kundig en veel ruimte latend voor een persoonlijke invulling van het afscheid. Goed reagerend op een onverwachte wending. Kortom: een rots in de branding in moeilijke tijden.
Marianne van Kan
Geplaatst op: 02-02-2023
Namens mam en mij wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc. Het was een prachtig en zeer persoonlijk afscheid, zoals pap wenste. Marc is een rustig persoon met een luisterend oor, goede tips. Marc, nogmaals dank!
M.Ackermans-Verstegen
Geplaatst op: 26-01-2023
Perfect!!!!! Zeer tevreden
P Cuijpers
Geplaatst op: 12-01-2023
Zeer prettige persoon. Helpt waar het kan. Reagert snel, discreet en vertrouwelijk, ik had meteen een prettige gevoel ondanks alle verdriet. Zeker een aanrader. Ik merkte dat Mark zeer betrokken was bij de uitvaart en met het regelen. Omdat hij veel zorg van je weg neemt, is de uitvaart lichter.
Esther Klein Overmeen
Geplaatst op: 18-12-2022
De heer Moors is zeer betrokken. Hij weet op de juiste momenten de goede dingen te zeggen. Hij is respectvol naar iedereen en laat iedereen in zijn waarde. Dat zorgt ervoor dat het afscheid zeer persoonlijk wordt.
S van Eijsden
Geplaatst op: 16-12-2022
Jo Hermans
Geplaatst op: 14-11-2022
Zeer deskundig, persoonlijk en uitermate meelevend in deze omstandigheden.
Inigo Janssen
Geplaatst op: 08-11-2022
Zeer respectvolle, persoonlijke en professionele aanpak! Ik zal de Uitvaartstudio zeker aanbevelen bij familie/kennissen.
A Claessens-Braeken
Geplaatst op: 08-11-2022
Uitstekende begeleiding in alles.
R. van der Voort
Geplaatst op: 02-11-2022
Door de afstand en de situatie was huisbezoek niet mogelijk. Alles is per telefoon en mail geregeld. Onze dank gaat uit naar dhr. Marc Moors, die ons uitstekend heeft geholpen en goede adviezen heeft gegeven. Wij kijken terug op een mooie, respectvolle uitvaart.
Pascal
Geplaatst op: 18-10-2022
Is een persoonlijke uitvaart geworden met perfecte begeleiding van de uitvaart/crematie. Ook het regelen van de koffietafel was goed geregeld. Helemaal ontzorgd. Top.
Janssen Bert
Geplaatst op: 17-10-2022
Prima geholpen met alles wat er nodig is bij een uitvaart. Staat altijd klaar voor je wanneer je vragen hebt inzake overlijden dierbare. Persoonlijke benadering is uitstekend.
Inigo Janssen uit VALKENBURG LB
Geplaatst op: 17-10-2022
Uitvaart John Janssen
De uitvaart van pap was zeer respectvol en waardig! Ik wist al dat je een topper was maar dat mag best gezegd worden!! Ga zo door!
MC Voncken
Geplaatst op: 22-09-2022
Marc heeft een heel goede balans tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke voorlichting, een echte steun in deze moeilijke periode.Hij heeft echt meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Mw. B. Benincasa
Geplaatst op: 17-09-2022
Een prettig persoonlijk contact. Eigen inbreng als ook tips van deze ondernemer
Suzanne Vollema-Gordijn
Geplaatst op: 15-09-2022
Persoonlijk, deskundig. Neemt ruim voldoende de tijd en is meedenkend en informatief. Laat iedereen nadenken en meedenken. Is aanwezig daar waar nodig maar weet zeker ook even afstand te nemen als dat nodig mocht zijn.
M. Coumans
Geplaatst op: 09-09-2022
Goede en rustige begeleiding, men wordt niet opgejaagd. Men denkt mee en heeft goede voorstellen, men kan goed luisteren. Kortom in een verdrietige periode als je een uitvaart moet regelen heb je deze uitvaartstudio nodig. De afscheidsruimte is erg mooi.
L. Lalieu
Geplaatst op: 28-08-2022
Manita Mortiaux
Geplaatst op: 06-08-2022
Super begeleiding en doen al het mogelijke om de uitvaart naar je eigen wens in te vullen! Wij hebben daardoor een bijzonder mooi afscheid van ons MoeÄ·e gehad!
Volgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »