Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

M.Ackermans-Verstegen
Geplaatst op: 26-01-2023
Perfect!!!!! Zeer tevreden
P Cuijpers
Geplaatst op: 12-01-2023
Zeer prettige persoon. Helpt waar het kan. Reagert snel, discreet en vertrouwelijk, ik had meteen een prettige gevoel ondanks alle verdriet. Zeker een aanrader. Ik merkte dat Mark zeer betrokken was bij de uitvaart en met het regelen. Omdat hij veel zorg van je weg neemt, is de uitvaart lichter.
Esther Klein Overmeen
Geplaatst op: 18-12-2022
De heer Moors is zeer betrokken. Hij weet op de juiste momenten de goede dingen te zeggen. Hij is respectvol naar iedereen en laat iedereen in zijn waarde. Dat zorgt ervoor dat het afscheid zeer persoonlijk wordt.
S van Eijsden
Geplaatst op: 16-12-2022
Jo Hermans
Geplaatst op: 14-11-2022
Zeer deskundig, persoonlijk en uitermate meelevend in deze omstandigheden.
Inigo Janssen
Geplaatst op: 08-11-2022
Zeer respectvolle, persoonlijke en professionele aanpak! Ik zal de Uitvaartstudio zeker aanbevelen bij familie/kennissen.
A Claessens-Braeken
Geplaatst op: 08-11-2022
Uitstekende begeleiding in alles.
R. van der Voort
Geplaatst op: 02-11-2022
Door de afstand en de situatie was huisbezoek niet mogelijk. Alles is per telefoon en mail geregeld. Onze dank gaat uit naar dhr. Marc Moors, die ons uitstekend heeft geholpen en goede adviezen heeft gegeven. Wij kijken terug op een mooie, respectvolle uitvaart.
Pascal
Geplaatst op: 18-10-2022
Is een persoonlijke uitvaart geworden met perfecte begeleiding van de uitvaart/crematie. Ook het regelen van de koffietafel was goed geregeld. Helemaal ontzorgd. Top.
Janssen Bert
Geplaatst op: 17-10-2022
Prima geholpen met alles wat er nodig is bij een uitvaart. Staat altijd klaar voor je wanneer je vragen hebt inzake overlijden dierbare. Persoonlijke benadering is uitstekend.
Inigo Janssen uit VALKENBURG LB
Geplaatst op: 17-10-2022
Uitvaart John Janssen
De uitvaart van pap was zeer respectvol en waardig! Ik wist al dat je een topper was maar dat mag best gezegd worden!! Ga zo door!
MC Voncken
Geplaatst op: 22-09-2022
Marc heeft een heel goede balans tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke voorlichting, een echte steun in deze moeilijke periode.Hij heeft echt meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Mw. B. Benincasa
Geplaatst op: 17-09-2022
Een prettig persoonlijk contact. Eigen inbreng als ook tips van deze ondernemer
Suzanne Vollema-Gordijn
Geplaatst op: 15-09-2022
Persoonlijk, deskundig. Neemt ruim voldoende de tijd en is meedenkend en informatief. Laat iedereen nadenken en meedenken. Is aanwezig daar waar nodig maar weet zeker ook even afstand te nemen als dat nodig mocht zijn.
M. Coumans
Geplaatst op: 09-09-2022
Goede en rustige begeleiding, men wordt niet opgejaagd. Men denkt mee en heeft goede voorstellen, men kan goed luisteren. Kortom in een verdrietige periode als je een uitvaart moet regelen heb je deze uitvaartstudio nodig. De afscheidsruimte is erg mooi.
L. Lalieu
Geplaatst op: 28-08-2022
Manita Mortiaux
Geplaatst op: 06-08-2022
Super begeleiding en doen al het mogelijke om de uitvaart naar je eigen wens in te vullen! Wij hebben daardoor een bijzonder mooi afscheid van ons MoeÄ·e gehad!
Etienne heijnen
Geplaatst op: 05-08-2022
Het contact met Marc voelde vanaf eerste contact als vertrouwd en dat heeft voor pa geleid tot een zeer persoonlijk en mooi afscheid. Met een traan maar ook met een lach. Heel prettig begeleid geworden in het afscheid. Chapeau.
Marie-Louise Maes-Crijns
Geplaatst op: 31-07-2022
Denkt goed mee en heeft goede adviezen
Joyce Hardy
Geplaatst op: 27-07-2022
Vanaf moment een hebben wij ons vertrouwd gevoeld bij Femke. Femke stond dag en nacht voor ons klaar. Een kracht van Femke is dat ze echt naar de wensen van de klant luistert en hier mee aan de slag gaat. Femke heeft er mede voor gezorgd dat Koen met een gerust hart afscheid van ons allen heeft kunnen nemen. Hij wist dat het allemaal goed zou komen en dat heeft Femke zeer zeker gerockt. Nova en ik zullen voor altijd met een lach en traan terug kijken richting de uitvaart. Het was een prachtig afscheid die voor veel mensen om ons heen onbeschrijfelijk mooi en speciaal was. Koen zijn laatste wens was een mini festival en dat is meer dan gelukt. Femke zonder jou was het geen feest geweest. Je bent echt een top wijf!
Frans Wilders
Geplaatst op: 13-07-2022
Marc is een uitvaartondernemer die met je meedenkt en aanvoelt wat de wensen zijn. Komt met voorstellen en draagt soms ook zeer uitzonderlijke zaken aan. De "uitvaart" werd een afscheid zoals het bedoeld was, geheel op de manier zoals mijn moeder het gewenst zou hebben, een "feestelijk" afscheid. Als familie vinden wij dat het geheel aan al onze wensen ( en ik denk ook aan die van mijn moeder) heeft voldaan. Beter kan niet.
Fam.Odekerken uit Meerssen
Geplaatst op: 01-07-2022
Compliment.
Wij hebben als gezin de dienstverlening van Marc na het overlijden van onze vader en bonpa als uiterst deskundig en aangenaam ervaren.
Zijn bijzonder professionele manier van werken tijdens de voorbesprekingen en tijdens en na de uitvaart dwingen alle respect af. Sturend, coachend en regisserend waar nodig,bescheiden aanwezig op de achtergrond wanneer het kon. Een aangename persoonlijkheid met een bijzonder goed ontwikkeld en verfijnd empathisch vermogen.
Françoise van Well Ubags
Geplaatst op: 28-06-2022
Susan Builtjes
Geplaatst op: 18-05-2022
Via een vriendin bij de Uitvaartstudio terecht gekomen. Kleis de uitvaartverzorger heeft ons heel fijn begeleid. Mede door hem heeft mijn papa een mooi en persoonlijk afscheid gekregen
Ben Debetz
Geplaatst op: 15-05-2022
Dankbaarheid overheerst.
Volgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »