Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

MC Voncken
Geplaatst op: 22-09-2022
Marc heeft een heel goede balans tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke voorlichting, een echte steun in deze moeilijke periode.Hij heeft echt meegedacht om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Mw. B. Benincasa
Geplaatst op: 17-09-2022
Een prettig persoonlijk contact. Eigen inbreng als ook tips van deze ondernemer
Suzanne Vollema-Gordijn
Geplaatst op: 15-09-2022
Persoonlijk, deskundig. Neemt ruim voldoende de tijd en is meedenkend en informatief. Laat iedereen nadenken en meedenken. Is aanwezig daar waar nodig maar weet zeker ook even afstand te nemen als dat nodig mocht zijn.
M. Coumans
Geplaatst op: 09-09-2022
Goede en rustige begeleiding, men wordt niet opgejaagd. Men denkt mee en heeft goede voorstellen, men kan goed luisteren. Kortom in een verdrietige periode als je een uitvaart moet regelen heb je deze uitvaartstudio nodig. De afscheidsruimte is erg mooi.
L. Lalieu
Geplaatst op: 28-08-2022
Manita Mortiaux
Geplaatst op: 06-08-2022
Super begeleiding en doen al het mogelijke om de uitvaart naar je eigen wens in te vullen! Wij hebben daardoor een bijzonder mooi afscheid van ons MoeÄ·e gehad!
Etienne heijnen
Geplaatst op: 05-08-2022
Het contact met Marc voelde vanaf eerste contact als vertrouwd en dat heeft voor pa geleid tot een zeer persoonlijk en mooi afscheid. Met een traan maar ook met een lach. Heel prettig begeleid geworden in het afscheid. Chapeau.
Marie-Louise Maes-Crijns
Geplaatst op: 31-07-2022
Denkt goed mee en heeft goede adviezen
Joyce Hardy
Geplaatst op: 27-07-2022
Vanaf moment een hebben wij ons vertrouwd gevoeld bij Femke. Femke stond dag en nacht voor ons klaar. Een kracht van Femke is dat ze echt naar de wensen van de klant luistert en hier mee aan de slag gaat. Femke heeft er mede voor gezorgd dat Koen met een gerust hart afscheid van ons allen heeft kunnen nemen. Hij wist dat het allemaal goed zou komen en dat heeft Femke zeer zeker gerockt. Nova en ik zullen voor altijd met een lach en traan terug kijken richting de uitvaart. Het was een prachtig afscheid die voor veel mensen om ons heen onbeschrijfelijk mooi en speciaal was. Koen zijn laatste wens was een mini festival en dat is meer dan gelukt. Femke zonder jou was het geen feest geweest. Je bent echt een top wijf!
Frans Wilders
Geplaatst op: 13-07-2022
Marc is een uitvaartondernemer die met je meedenkt en aanvoelt wat de wensen zijn. Komt met voorstellen en draagt soms ook zeer uitzonderlijke zaken aan. De "uitvaart" werd een afscheid zoals het bedoeld was, geheel op de manier zoals mijn moeder het gewenst zou hebben, een "feestelijk" afscheid. Als familie vinden wij dat het geheel aan al onze wensen ( en ik denk ook aan die van mijn moeder) heeft voldaan. Beter kan niet.
Fam.Odekerken uit Meerssen
Geplaatst op: 01-07-2022
Compliment.
Wij hebben als gezin de dienstverlening van Marc na het overlijden van onze vader en bonpa als uiterst deskundig en aangenaam ervaren.
Zijn bijzonder professionele manier van werken tijdens de voorbesprekingen en tijdens en na de uitvaart dwingen alle respect af. Sturend, coachend en regisserend waar nodig,bescheiden aanwezig op de achtergrond wanneer het kon. Een aangename persoonlijkheid met een bijzonder goed ontwikkeld en verfijnd empathisch vermogen.
Françoise van Well Ubags
Geplaatst op: 28-06-2022
Susan Builtjes
Geplaatst op: 18-05-2022
Via een vriendin bij de Uitvaartstudio terecht gekomen. Kleis de uitvaartverzorger heeft ons heel fijn begeleid. Mede door hem heeft mijn papa een mooi en persoonlijk afscheid gekregen
Ben Debetz
Geplaatst op: 15-05-2022
Dankbaarheid overheerst.
Henk Thewissen
Geplaatst op: 08-05-2022
Een perfecte uitvaartverzorger maar ook een luisterend oor in een moeilijke tijd voor ons. We kunnen hem iedereen aanbevelen. Top.
J.F.Guns
Geplaatst op: 04-05-2022
Vriendelijk, betrokken en rekening houdend met "speciale" relaties tussen diverse partijen
J.F. Guns uit Echt
Geplaatst op: 04-05-2022
Vriendelijk en betrokken
Vriendelijk, betrokken en rekening houdend met "speciale" relaties tussen diverse partijen.
H.N.L. Stevens uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 13-04-2022
Persoonlijke aandacht
Niet alleen de uitvaart en het administratieve gedeelte zijn naar tevredenheid geregeld, maar vooral de persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de uitvaart verdient een bijzonder woord van dank.
Marc dank je wel.
Th. Bessems-Mares uit Veldwezelt
Geplaatst op: 08-02-2022
Gewoon prachtig!
Ongelooflijk goed geholpen en begeleid, mooier had het nooit kunnen zijn. Alles zeer mooi en voor de hele familie een intiem afscheid van onze papa. Het was zeer huiselijk. Gewoon prachtig
Elfi Kleijnen-Martens en Lars Martens uit Berg - Vilt
Geplaatst op: 03-02-2022
Kleurrijk en warm
Marc Moors is een prettig persoon en erg professioneel. Hij neemt het van je over op een prettige natuurlijke manier hij is aanwezig zonder dat je doorhebt. Alles is perfect verlopen, het was een pleister op de wond. Mama kreeg een uitvaart net zo kleurrijk net zo warm als dat ze zelf was!
Bella Mulleneers uit Berg en terblijt
Geplaatst op: 26-01-2022
overlijden Frans
Marc en Femke bedankt voor de adviezen, de zorg, aandacht en tijd bij het overlijden van Frans super geregeld in deze corona tijd jullie verdienen een groot compliment dus nogmaals luid en duidelijk dank je wel Bella en kinderen
Leon Philippens uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 20-01-2022
Geen woorden!
Marc zijn inzet om voor een zeer persoonlijk afscheid te zorgen is met geen woorden te beschrijven.
Jo Pieters uit Veldwezelt
Geplaatst op: 11-01-2022
Repatriëring
Wij zijn persoonlijk begeleid door Femke Ramaekers en deze dame heeft dit, deze trieste gebeurtenis vanaf het allereerste begin heel erg professioneel aangepakt. Ten eerste moest er een repatriëring gebeuren vanuit Frankrijk en dit heeft 2 weken geduurd, de overledene was niet verzekerd, de rekening voor repatriëring moest vooraf betaald worden en dit heeft Uitvaartstudio voor ons in goed vertrouwen gedaan. Eenmaal terug in Nederland is alles perfect verlopen zoals het uitzoeken van een locatie en de verdere wensen van de familie. Kort samengevat als zoiets ingrijpends gebeurd dan ben je niet meer in staat om logisch na te denken laat staan om belangrijke beslissingen te nemen en door te voeren. Femke heeft dit heel goed aangevoeld en ons hierin heel goed begeleid, onze dank is groot ondanks het trieste overlijden van onze zoon dank dank dank, de ouders.
Stefan Gybels uit Maastricht
Geplaatst op: 11-01-2022
Samen mooie momenten beleven
Na een overlijden komt er veel op je af. Uitvaartstudio (Femke Ramaekers) neemt niet alleen alles dat geregeld moet worden perfect uit handen, maar zorgt ook voor een warm en persoonlijk afscheid voor eenieder. Zowel voor de directe familie in het uitvaartcentrum als bij de daadwerkelijke uitvaart is alles mogelijk. Daardoor is de tijd na het overlijden geen tijd van geregel, maar vooral van afscheid en mooie (emotionele) momenten samen beleven. Daarvoor zijn wij Uitvaartstudio voor altijd dankbaar! Nabestaanden van Harry Gybels (+ 13-11-2021)
Claire Priem uit Maastricht
Geplaatst op: 11-01-2022
waardevolle suggesties
Op een paar kleinigheidjes na, is het afscheid van onze moeder zeer goed verlopen. Femke is zeer empatisch en voelde goed aan wanneer ze een stapje vooruit of achteruit moest zetten. We hadden ook nooit het gevoel dat ze op haar horloge de tijd in de gaten hield, ze nam overal de tijd voor. Haar suggesties waren zeer waardevol. Hierdoor hebben wij een mooi afscheid kunnen hebben en kunnen we hier met een goed gevoel naar terugkijken. Wij kunnen Femke echt aanbevelen voor eenieder die afscheid moet nemen van iemand die hem/haar lief is.
Volgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »