Vacature: uitvaartregisseur

Je bent al een tijdje op zoek. Je houdt van dit vak, maar je hebt nog altijd geen uitvaartorganisatie gevonden die jou alle vrijheid geeft om met jouw talenten en levenswijsheid het verschil te maken. Als dit voor jou geschreven had kunnen zijn, dan wordt het tijd dat wij eens kennismaken. 

Uitvaartregisseur bij Uitvaartstudio betekent dat:

 • de relatie met nabestaanden, in alles, centraal staat
 • je samen met nabestaanden alle stappen maakt, vanaf de melding tot en met de nazorg 
 • je de tijd neemt om nabestaanden te helpen bij het ontdekken en realiseren van hun wensen
 • je altijd ondersteund wordt door ons servicecenter
 • jij je kunt focussen op een persoonlijk en betekenisvol afscheid

Naast persoonlijkheid en levenswijsheid zoeken we uitvaartregisseurs die:

 • een HBO denk- en werkniveau hebben
 • 3-5 jaar werkervaring hebben of dit compenseren door affiniteit en ‘bagage’
 • luisteren om te begrijpen
 • in staat zijn de regie te voeren zonder zelf op de voorgrond te treden
 • in het bezit zijn van een rijbewijs en in ons werkgebied wonen (Zuid-Limburg)

Uitvaartstudio is er ook voor jou

Uit de opsommingen kun je al opmaken hoe waardevol we jouw rol vinden. Dat zie je terug in de vrijheid die je hebt, de open werksfeer, de flexibele werktijden en de mogelijkheid tot opleiding en ontwikkeling. Vanzelfsprekend hoort daar een uitstekend salaris bij en dito primaire en secundaire voorwaarden. Uitvaartstudio is een inspirerende werkplek waar je onbelemmerd en met plezier invulling kunt geven aan dit prachtige en betekenisvolle vak.

Komt dit bij je binnen?

Stuur ons dan voor 1 augustus je cv met een e-mail of brief waarin we kennismaken met jouw eigenheid, motivatie en eventuele wensen of ambities. Neem voor vragen contact op met: Marc Moors, telefoon: 06 - 412 860 44.

Uitvaartstudio

Dr. Goossensstraat 2
6325 BV Berg en Terblijt

info@uitvaartstudio.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »