Voorzorg

Er zijn momenten waarop je nadenkt over de dood en hoe jij je begrafenis of crematie ingevuld zou willen zien. Soms komt dit doordat de dood ineens dichtbij komt of gewoonweg omdat je zeker wilt zijn dat de zaken goed geregeld zijn. Voor jezelf of voor iemand anders zoals je partner, je ouders, een vriend of vriendin.

Vooraf hierover praten en informeren naar mogelijkheden stelt je in staat om in alle rust de wensen op een rijtje te zetten. Uitvaartstudio helpt je daarbij. Een uitvaartcodicil waarin je jouw wensen kenbaar maakt kunt je downloaden. In een persoonlijk gesprek tonen we je, eventueel aan de hand van het ingevulde uitvaartcodicil, wat er allemaal kan en geven je inzicht in de kosten. Bel voor een afspraak. Bekijk ook onze video's of lees ons blog.

Nazorg

Na het overlijden van een partner, ouder of een andere dierbare, ben je in eerste instantie vooral bezig met het afscheid en de uitvaart. Na de begrafenis of crematie zijn er nog meer zaken die geregeld moeten worden. Denk aan: afhandeling administratie, belastingen, notaris, het ontruimen van een woning of misschien bent u op zoek naar een tastbare herinnering, zoals een urn, glasreliek of sieraad.

Hoe pak je het leven weer op als de uitvaart achter de rug is, het bezoek en aandacht van mensen om je heen minder is? Kun je het verlies inpassen omdat je het zag aankomen of zet het je leven op zijn kop en is het missen van die ene keihard en niet te dragen?

Dit zijn zaken waar je misschien nog niet eerder mee te maken hebt gehad of waarvoor je zo vlak na het verlies geen energie kunt opbrengen. Dan is het fijn terug te kunnen vallen op de ondersteuning van Uitvaartstudio. Wij helpen je, ook ná de uitvaart. Vraag er gerust naar.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »