Wat kost het?

Uitvaartstudio houdt van duidelijkheid en transparantie. Dat geldt dus ook voor de kosten en onze tarieven. Wij zorgen voor een mooie uitvaart die past binnen het budget. Je bent vrij om te kiezen. Er gelden geen verplichte afnames of standaard pakketten. Jij kiest, jij beslist.

Hoe komt het dat de uitvaartkosten bij Uitvaartstudio lager zijn?

Uitvaartstudio is onafhankelijk, hanteert kostprijzen en is niet uit op hoge marges. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte en denken dat een persoonlijke begrafenis of crematie ontzettend duur is. Dat hoeft echt niet! Door de vrije keuze, onze onafhankelijkheid en de prijzen zonder winstopslag, is een daadwerkelijk persoonlijke uitvaart voor iedereen haalbaar. Iedereen, elk budget, ongeacht of en waar je een uitvaartverzekering hebt.

Wat kost een uitvaart?

Er kan zo veel, dat het onmogelijk is je hier een opsomming van de kosten te geven. Uitvaartstudio overlegt, inventariseert je wensen en maakt een overzicht. Dat doen we op het moment na overlijden, maar ook voor mensen die nadenken over de dood en uit voorzorg hun wensen willen laten vastleggen.

Maak een afspraak. Bekijk ook onze video's of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »