Uitvaartcentrum, waar denk je dan aan als iemand dat zegt? Veel mensen denken dan aan een ruimte waarin afscheid als kil en algemeen ervaren wordt. Waar geen ruimte is voor privacy of persoonlijkheid. Uitvaartstudio brengt hierin verandering. Wij zorgen voor een persoonlijk afscheidsproces dat troost biedt en past bij de overledene en de nabestaanden. Gewoon zoals jij het wilt.

Uitvaartcentrum met persoonlijke afscheidskamer

Uitvaartstudio beschikt over een eigen mortuarium waar de afscheidskamer flexibel in te richten is.

Zo kun je er luisteren naar de muziek waar de overledene zo van hield, foto’s bekijken of gewoon in alle rust bij de overledene zijn terwijl je in zijn of haar favoriete stoel zit. De ruimte is naar eigen inzicht, cultuur of geloof in te richten. Het is ook een passend alternatief voor thuisopbaring. Bovendien leent de afscheidskamer zich ook perfect voor een kleine (uitvaart)ceremonie.

Meer en meer kiezen we voor duurzaamheid - en terecht. Gelukkig kun je tegenwoordig steeds vaker verantwoorde, milieubewuste keuzes maken. Ook bij Uitvaartstudio. Ons pand en mortuarium is CO2 neutraal. Bovendien kunnen we je tal van duurzame uitvaartmogelijkheden aanreiken. Van kist tot koffietafel, van gedenksteen tot urn.

Wil je meer weten over onze afscheidskamer of over een duurzame uitvaart? Neem dan gerust contact op. Er is zo veel mogelijk. Bij Uitvaartstudio ben je vrij in je keuze ongeacht waar je verzekerd bent.

Vooraf hierover praten en informeren naar mogelijkheden stelt je in staat om in alle rust de wensen op een rijtje te zetten. Uitvaartstudio helpt je daarbij. Een uitvaartcodicil waarin je jouw wensen kenbaar maakt kun je downloaden. In een persoonlijk gesprek tonen we je, eventueel aan de hand van het ingevulde uitvaartcodicil, wat er allemaal kan en geven je inzicht in de kosten. Bel voor een afspraak. Bekijk ook onze video's of lees ons blog.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »