Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Jean Stoffels
Jean Stoffels
13-09-1935 - 23-11-2021
Na een leven dat gekenmerkt werd door eenvoud,
hartelijkheid, bezorgdheid en liefde,
is toch nog plotseling van ons heen gegaan
mijn lieve man, onze pap en opa

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Helaas konden we niet bij de uitvaart zijn ivm reisbeperkingen. Maar in gedachte zijn we altijd dicht bij.

Ramon en Philip Segers (USA)
30-11-2021 22:43
Ramon en Philip Segers
Beste familie,
Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van het verlies van Jean.
30-11-2021 13:32
Danny Dassen
Caroline en Bert,heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.Ik denk aan jullie.Liefs Mieke
30-11-2021 09:31
Mieke Snel
Caroline en Bert,heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.Ik denk aan jullie.Liefs Mieke
30-11-2021 09:31
Mieke Snel
Beste familie,
Jean was een makkelijk toegankelijke hartelijke oom waarmee je altijd een goed gesprek kon voeren. Zo zullen wij hem ook herinneren. Een dankbare herinnering aan noonk Jean is dat hij altijd weer met Isabel, Caroline en anderen familieleden, leuke tochtjes maakte op zondagmiddag. Veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
29-11-2021 20:07
Jos en Henriette Theunissen
Lieve Caroline en familie,

Wat ellendig dat Jean niet meer bij jullie is.
Mijn innige deelneming, - ook, al klinkt het wat vreemd, namens mijn al zo lang overleden vader. Jij en Jean waren hem immers vele jaren tot steun!
Ik zal nooit vergeten hoe Jean tegenover die eigenwijze weduwnaar zijn humor inzette. Eenmaal, toen er achterin de gang iets moest gebeuren, vroeg de timmerman aan Jean: "Zalle veer evekes 't leech aon doen?" Waarop Jean antwoordde:"Laot 't mèr. Daan weurt 't heij nog duusterder."
Dat tekent hem ten voeten uit.
Het is een groot gemis, maar jullie hebben ook een schat aan herinneringen...

Ik had graag naar de uitvaart willen komen maar kan een afspraak niet verzetten.
Heel veel sterkte toegewenst. Het volgende boezjieke in Slevrouwe is voor Jean.

Angenies

28-11-2021 14:43
Angenies Brandenburg
Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...het blijft moeilijk om de juiste woorden te vinden die troost bieden bij het verlies van iemand die velen zo dierbaar was. Veel kracht toegewenst om dit verlies te dragen.
27-11-2021 13:41
Peggy Schroders
Beste familie Stoffels bij het afscheid van jullie man, vader en opa zijn voor de pijn en troost vaak alleen woorden en een arm.
Ik wens jullie sterkte en mooie herinneringen.
26-11-2021 12:37
F.H.M. Frijns

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »