Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Mireille uit Den Haag
Geplaatst op: 18-09-2018
Uitvaart van onze vader
Hoewel de uitvaart van onze vader alweer enkele maanden geleden heeft plaatsgevonden, put ik nog steeds troost uit de herinneringen aan die dag. Marc is een attente gastheer en ervaren op het gebied van uitvaartbeleving en dat voel je als je zijn sfeervolle studio binnenkomt (zachte muziek naar keuze, verrijdbare meubels, warme tinten, sfeerverlichting en slimmigheden in de inrichting, luxe koffie en thee en met veel ruimte voor persoonlijke inbreng).
Omdat onze vader de wens had om in familiekring begraven te worden en wij als kinderen allemaal boven de rivieren wonen, waren we heel gelukkig toen we op de dag voor zijn overlijden de uitvaartstudio vonden. De perfecte locatie voor een persoonlijk, sfeervol en waardig afscheid. Marc gaf ons ruimte en tijd om de studio te verpersoonlijken met beelden, herinneringen en persoonlijke bezittingen van onze vader. Op de dag van de uitvaart is ons programma uitgelopen. Marc nam de dag zoals hij kwam en heeft daar geen moment een probleem van gemaakt. De studio is uitgerust met hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Marc verstaat de kunst om er de hele dag te zijn en aan te voelen waar hij nodig is, maar op zo'n manier dat zijn aanwezigheid door niemand echt wordt opgemerkt. Bij zo'n intieme gelegenheid als een uitvaart of familie samenzijn is dat een hele mooie eigenschap.
Tot slot: de wijze waarop je de rouwauto te voet voorging bij vertrek vond ik indrukwekkend. Een heel respectvol gebaar naar de overledene en naar onze familie. Je hebt het fantastisch gedaan Marc, nogmaals onze dank.

Iet Steijvers uit Maastricht
Geplaatst op: 17-09-2018
Creatieve ideeën
Marc gaf veel ruimte voor eigen inbreng en al zoekende kwamen we tot creatieve ideeën. Dit heeft geleid tot een zeer persoonlijke herdenking van mijn man. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook heb ik ervaren dat Marc alle moeite deed om oplossingen te zoeken voor knelpunten en wensen. Ook het afrondend gesprek heb ik als zeer prettig ervaren.
Familie Karthaus uit Maastricht
Geplaatst op: 11-09-2018
Uitvaart de heer Karthaus
Femke heeft goed naar ons geluisterd. Ze heeft ons heel fijn ondersteund. Ze gaf ons alle mogelijkheden aan , je merkte dat ze zeer ervaren was en ook een groot invoelend vermogen heeft. Het is de de meest verdrietige gebeurtenis in mijn leven, maar zij heeft ons geholpen om te overleven. Je kunt maar een keer afscheid nemen van je lieve man en vader en het troost op de een of andere manier als je het op een persoonlijke goed afgestemde manier kunt doen. Haar begeleiding hierin was uitermate zorgvuldig.
Monique Penning uit Oirsbeek
Geplaatst op: 06-09-2018
Liefdevol
Peter heeft ons begeleid bij het afscheid van onze pap. Altijd stond hij voor ons klaar. Hij leeft en denk met de nabestaande met hun intens verdriet mee. Als we vragen hadden, gaf hij ons antwoord. Hadden we veel verdriet kwam er die troostende hand van hem op onze schouder. Het afscheid van onze pap was zo goed en liefdevol geregeld.
Peter nogmaals van harte bedankt voor de liefdevolle begeleiding van een hele moeilijke tijd, je bent voor ons een kanjer.
Peter Meenkorst uit Hulsberg
Geplaatst op: 01-09-2018
Goed begeleid
Snelle reactie na het overlijden, goed begeleid en een zeer mooie crematie en dat alles voor een zeer goede prijs.
Jos van Kan uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 20-08-2018
Raad en daad!
Marc heeft ons in deze moeilijke dagen met raad en daad bijgestaan.
Gevraagd en ongevraagd gaf hij ons adviezen op een subtiele wijze waardoor wij het afscheid van mam en oma als heel persoonlijk hebben ervaren. Daarnaast was het bezoek aan mam en oma in de uitvaartstudio alsof we haar thuis bezochten. Doordat Marc ons vele bijkomende zaken uit handen heeft genomen hebben wij ons op het afscheid kunnen concentreren. De dag van de uitvaart hebben wij met veel vertrouwen in zijn handen gegeven en hij heeft de regie op de achtergrond voortreffelijk uitgevoerd.
Marc bedankt.
Ingrid Gulikers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 14-08-2018
dank
Dhr. Peter van Eert heeft ons heel goed begeleid, bij alle vragen goed uitleg gegeven, vaak bezocht, fijne man. De uitvaartstudio is heel, heel mooi, je kunt in huiselijke sfeer heel mooi afscheid nemen, ik zou het zeker bij andere aanbevelen.
B.Quaaden uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 31-07-2018
Dank
mijn dank aan Marc je bend voor mij een echte steun geweest met de hulp bij de begrafenis encrematie van Jo ook je medeleven en nazorg is geweldig dank je Bernardine
Bernadine Quaaden uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 18-07-2018
Dubbele punten
Als ik bij de beoordeling meer dan een 10 kon geven was het zeker het dubbel aantal punten!
A.N.H. Mulkens uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 13-07-2018
Voelt nabestaanden goed aan!
Uitermate professioneel. Voelt zeer Goed aan hetgeen de nabestaanden van hem verwachten.
M. Felix uit Maastricht
Geplaatst op: 05-06-2018
De goede richting!
Wij hebben de ondersteuning van Marc Moors als zeer prettig ervaren, zeer bekwaam, hij gaf tips waar nodig En duwde ons op een prettige manier de goede righting in. Wij hebben voor een niet allerdaagse begrafenis gekozen voor mijn man en daar hebben wij alles steun in gekregen. Ik kan Marc Moors meer als aanbevelen!
Ruth Ewald Archer uit Vilt
Geplaatst op: 10-05-2018
Verrast
Ons contact was altijd zeer prettig en vriendelijk. Een aantal aanwezigen vertelde ons aangenaam verrast te zijn door deze manier van afscheidnemen.
Mick Felix uit Maastricht
Geplaatst op: 10-05-2018
George
Bedankt voor de perfecte zorg na het overlijden van mijn man George. Alles was perfect geregeld. Een warm en speciaal afscheid hebben wij kunnen geven dankzij Marc Moors.
Mvr. Mick Felix
René Frissen uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 26-04-2018
Beleving
Mijn vader heeft naar aanleiding van een andere uitvaart mij direct gezegd dat hij het zo ook wilde. Bij zo'n emotionele gebeurtenis komen noodgedwongen een aantal zaken aan de orde. De ontvangst ruimte was op een smaakvolle en flexibele manier in te delen. Op de een of andere manier weet de heer Moors het verdriet bij de familie te verzachten.
Bij de meeste rouwkamers is de gehele ruimte koud waardoor je heel snel weer weg wilt.
Bij de uitvaartstudio was het geheel anders, de ontvangstkamer waar ook de overledene was opgebaard deed ondanks het moeten loslaten van de dierbare warm aan. Van het begin tot het einde van de uitvaart liep alles op rolletjes.en waren er geen verassingen achteraf. Ook het bezoek nadien hebben wij als zeer positief ervaren. Ik durf de uitvaartstudio warm aan te bevelen.
Beppie Knubben - Kraft uit Valkenburg aan de Geul
Geplaatst op: 09-04-2018
Groot compliment!
Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man. Respect voor de professionele en rustige manier van werken. Grote steun in deze moeilijke tijd!
Thérèse Moes uit Eijsden
Geplaatst op: 27-03-2018
Ruim de tijd
Marc Moors is een zeer betrokken persoon, die er alles aan doet om de uitvaart goed te laten verlopen. Op alle gebied, hij neemt hier ruim de tijd voor. Ook in de Uitvaartstudio was de opvang en begeleiding heel warm en persoonlijk. Wij hebben dit als zeer prettig en fijn ervaren.
Ik zou deze Uitvaartstudio zeker aanraden!
ing. J.H.G. Robroeks uit Riemst
Geplaatst op: 16-03-2018
Alle ruimte!
Begrip vol en gaf alle ruimte voor de zeer persoonlijke wensen.
Adviseerde, maar liet de beslissingen aan mij en mijn kinderen.
Het begeleiden tijdens de crematie was zo als het hoort.
Marloes & Annemie uit Maastricht
Geplaatst op: 06-03-2018
Ontzorging
Uitvaartstudio is een warme aanbeveling en ontzorging in deze koude verdrietige dagen. Femke doet er alles aan om alles naar wens te laten verlopen. En niet te vergeten, een pluim voor hun nazorg.
Rene Gijsel uit Valkenburg
Geplaatst op: 13-02-2018
Bijzonder mee denkend
Hele goede begeleiding. Iedereen heeft (voor zover mogelijk) deze uitvaart als zeer prettig en bijzonder mogen ervaren. Als er een 11 bij de beoordelingen had gestaan had hij die ook gehad!
Marc nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles, ik kan jou bij echt iedereen aanraden.
Kenmerken, open, eerlijk, bijzonder mee denkend.
Huub Gossens uit Eys
Geplaatst op: 28-01-2018
Persoonlijke aandacht en respect
Marc en zijn team hebben op een integere, respectvolle en rustige wijze ervoor gezorgd dat mam een waardig afscheid heeft gekregen. Marc en zijn team hebben ons als kinderen voortreffelijk begeleid. Zij hadden oor en oog voor onze wensen en gevoelens.
Persoonlijke aandacht en respect staat bij dit bedrijf hoog aangeschreven.

Namens Miriam, Marie-José, Math en Huub hartelijk dank.
Hans Bosten uit Schin op Geul
Geplaatst op: 27-01-2018
Verlies beter doen verwerken
Mijn moeder heeft deze uitvaartondernemer gekozen naar aanleiding van goede ervaringen bij een voorgaande begrafenis van mijn oom, de heer Meerveld.
Als familie zijn we zeer tevreden en heeft Marc door zijn integere, rustige en toch zeer vriendelijke manier van werken het verlies beter doen verwerken. Ook zijn uitvaartcentrum is bijzonder geschikt om op een zeer persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare. Wij hebben goede en dierbare herinneringen aan de laatste dagen van mijn vader na zijn dood tot en met de begrafenis.
Complimenten aan Marc voor al zijn werkzaamheden!
Josephine Rijkers - van der Wolde uit Elsloo
Geplaatst op: 31-12-2017
Ontzettend mooi!
Een zeer persoonlijke uitvaart en medeleven.
Het was ontzettend mooi!
Miriam Gossens uit Wijlre
Geplaatst op: 30-12-2017
Bedanken
Beste Marc en Etiienne,

Een warm woord van dank, voor de persoonlijke en bijzondere wijze waarop jullie ons de afgelopen dagen ondersteund hebben. Natuurlijk is het definitief afscheid nemen van mam zwaar en heeft het tijd nodig om dit verlies een plek te geven. Wij kijken terug op een mooie gedenkdienst en met ons velen die aanwezig mochten zijn.

Mam is trots op ons en zeker weten ook op jullie.
Haar glimlach koesteren wij.
Nogmaals dank!
Namens familie Tiny Gossens - Hendriks
Phil Bekkers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 28-12-2017
Mooie plek!
Zeer professionele begeleiding. Fijn meedenkend. Uitvaartstudio een mooie plek voor opbaring!
Peter Bardoul uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 28-12-2017
Zeer waardig
Marc heeft ons fantastisch begeleid en gezorgd voor een zeer waardig afscheid.
Vorige paginaVolgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over een uitvaart

  In dit blog geeft Uitvaartstudio antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »