Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Jeanine uit Nuth
Geplaatst op: 08-03-2019
Mooi afscheid
Bedankt Marc en Kleis voor de professionele en gezellige begeleiding om het een mooi afscheid te laten worden. Dit is zeer zeker gelukt!
Familie Meertens uit Vilt
Geplaatst op: 08-03-2019
Bedankt!
Bedankt voor alle betrokkenheid en de goede zorgen!
Peter Lambrikx uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 03-03-2019
Goed geluisterd
Marc is een zeer prettig en rustig persoon om mee samen te werken. Er wordt je totaal niets opgedrongen en wordt goed naar je geluisterd.
G. Limburg-Schoonbergen uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 28-02-2019
Troost
De uitvaartceremonie liep precies zoals wij het wenste. Intiem en zeer goed verzorgd. De aanwezigen hebben er veel troost uit gehaald. Dank!!!
Yvonne van der Grinten-Engels uit Maastricht
Geplaatst op: 06-02-2019
betrokken
Ik heb de uitvaart van mijn lieve man vorig jaar als zeer warm en bijzonder ervaren, Femke heeft heel goed begrepen en aangevoeld wat onze wensen waren het heeft me kracht gegeven om verder te gaan!
Esther Kollen uit Ulestraten
Geplaatst op: 11-01-2019
Topsegment!
Marc Moors van de Uitvaartstudio voelt alles perfect aan en houdt uitmuntend rekening met emoties en wensen. Alles lijkt mogelijk te zijn en alles is bespreekbaar! Marc behoort tot het topsegment in de uitvaartbranche en hier kunnen andere organisaties nog veel van leren.
Marguerite Haanen-Driessen uit Maastricht
Geplaatst op: 05-12-2018
Niets was teveel!
Niets was Marc teveel moeite. Er waren 3 zonen en ik, ieder een eigen mening, ieder eigen inbreng. Samen met Marc tot een uitvaart gekomen waarvan diverse kennissen al gezegd hebben, zo willen wij het ook. We kunnen hem aan ieder aanbevelen.
G. Goijen uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 08-11-2018
Luisterend oor
Voelt situatie goed aan en geeft nabestaanden het gevoel dat ze ontzorgd worden.
Geeft rust aan en biedt een luisterend oor voor degenen die het toch al moeilijk hebben.

Daanke Marc
J. van den Hurk uit Kerkrade
Geplaatst op: 05-11-2018
Uitvaart mevrouw van den Hurk-Hermans
We hadden het niet beter kunnen wensen. Dit namens de hele familie.
Rick Salden uit Stein
Geplaatst op: 05-11-2018
Uitvaart mevrouw Salden-Pepels
De persoonlijke begeleiding in de week naar de uitvaart toe, voelde voor ons erg goed. Niets was de uitvaartbegeleidster Femke teveel. Precies zoals wij vinden dat een uitvaart geregeld moet worden.
Sisca Drijver - Rudolph uit Heerlen
Geplaatst op: 14-10-2018
Chapeau!
Het was perfect geregeld en verzorgd, Femke was als één van ons, Vanaf de eerste tot de laatste dag.
Chapeau voor Femke!
Linda Meulendijks uit Maastricht
Geplaatst op: 23-09-2018
Heel integer en betrokken
Marc Moors heeft mij geraakt door zijn overtuiging dat iedereen een keuze heeft wat de dood betreft.
Hij heeft mijn dochter een hele fijne plek gegeven waardoor zij aan haar laatste reis kon beginnen. Hij is heel integer en was erg betrokken bij de familie op een heel bescheiden wijze.
Dit is iets wat ik als bijzonder ervaren heb en zal hierdoor Marc niet snel vergeten.
Mireille uit Den Haag
Geplaatst op: 18-09-2018
Uitvaart van onze vader
Hoewel de uitvaart van onze vader alweer enkele maanden geleden heeft plaatsgevonden, put ik nog steeds troost uit de herinneringen aan die dag. Marc is een attente gastheer en ervaren op het gebied van uitvaartbeleving en dat voel je als je zijn sfeervolle studio binnenkomt (zachte muziek naar keuze, verrijdbare meubels, warme tinten, sfeerverlichting en slimmigheden in de inrichting, luxe koffie en thee en met veel ruimte voor persoonlijke inbreng).
Omdat onze vader de wens had om in familiekring begraven te worden en wij als kinderen allemaal boven de rivieren wonen, waren we heel gelukkig toen we op de dag voor zijn overlijden de uitvaartstudio vonden. De perfecte locatie voor een persoonlijk, sfeervol en waardig afscheid. Marc gaf ons ruimte en tijd om de studio te verpersoonlijken met beelden, herinneringen en persoonlijke bezittingen van onze vader. Op de dag van de uitvaart is ons programma uitgelopen. Marc nam de dag zoals hij kwam en heeft daar geen moment een probleem van gemaakt. De studio is uitgerust met hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Marc verstaat de kunst om er de hele dag te zijn en aan te voelen waar hij nodig is, maar op zo'n manier dat zijn aanwezigheid door niemand echt wordt opgemerkt. Bij zo'n intieme gelegenheid als een uitvaart of familie samenzijn is dat een hele mooie eigenschap.
Tot slot: de wijze waarop je de rouwauto te voet voorging bij vertrek vond ik indrukwekkend. Een heel respectvol gebaar naar de overledene en naar onze familie. Je hebt het fantastisch gedaan Marc, nogmaals onze dank.

Iet Steijvers uit Maastricht
Geplaatst op: 17-09-2018
Creatieve ideeën
Marc gaf veel ruimte voor eigen inbreng en al zoekende kwamen we tot creatieve ideeën. Dit heeft geleid tot een zeer persoonlijke herdenking van mijn man. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook heb ik ervaren dat Marc alle moeite deed om oplossingen te zoeken voor knelpunten en wensen. Ook het afrondend gesprek heb ik als zeer prettig ervaren.
Familie Karthaus uit Maastricht
Geplaatst op: 11-09-2018
Uitvaart de heer Karthaus
Femke heeft goed naar ons geluisterd. Ze heeft ons heel fijn ondersteund. Ze gaf ons alle mogelijkheden aan , je merkte dat ze zeer ervaren was en ook een groot invoelend vermogen heeft. Het is de de meest verdrietige gebeurtenis in mijn leven, maar zij heeft ons geholpen om te overleven. Je kunt maar een keer afscheid nemen van je lieve man en vader en het troost op de een of andere manier als je het op een persoonlijke goed afgestemde manier kunt doen. Haar begeleiding hierin was uitermate zorgvuldig.
Monique Penning uit Oirsbeek
Geplaatst op: 06-09-2018
Liefdevol
Peter heeft ons begeleid bij het afscheid van onze pap. Altijd stond hij voor ons klaar. Hij leeft en denk met de nabestaande met hun intens verdriet mee. Als we vragen hadden, gaf hij ons antwoord. Hadden we veel verdriet kwam er die troostende hand van hem op onze schouder. Het afscheid van onze pap was zo goed en liefdevol geregeld.
Peter nogmaals van harte bedankt voor de liefdevolle begeleiding van een hele moeilijke tijd, je bent voor ons een kanjer.
Peter Meenkorst uit Hulsberg
Geplaatst op: 01-09-2018
Goed begeleid
Snelle reactie na het overlijden, goed begeleid en een zeer mooie crematie en dat alles voor een zeer goede prijs.
Jos van Kan uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 20-08-2018
Raad en daad!
Marc heeft ons in deze moeilijke dagen met raad en daad bijgestaan.
Gevraagd en ongevraagd gaf hij ons adviezen op een subtiele wijze waardoor wij het afscheid van mam en oma als heel persoonlijk hebben ervaren. Daarnaast was het bezoek aan mam en oma in de uitvaartstudio alsof we haar thuis bezochten. Doordat Marc ons vele bijkomende zaken uit handen heeft genomen hebben wij ons op het afscheid kunnen concentreren. De dag van de uitvaart hebben wij met veel vertrouwen in zijn handen gegeven en hij heeft de regie op de achtergrond voortreffelijk uitgevoerd.
Marc bedankt.
Ingrid Gulikers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 14-08-2018
dank
Dhr. Peter van Eert heeft ons heel goed begeleid, bij alle vragen goed uitleg gegeven, vaak bezocht, fijne man. De uitvaartstudio is heel, heel mooi, je kunt in huiselijke sfeer heel mooi afscheid nemen, ik zou het zeker bij andere aanbevelen.
B.Quaaden uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 31-07-2018
Dank
mijn dank aan Marc je bend voor mij een echte steun geweest met de hulp bij de begrafenis encrematie van Jo ook je medeleven en nazorg is geweldig dank je Bernardine
Bernadine Quaaden uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 18-07-2018
Dubbele punten
Als ik bij de beoordeling meer dan een 10 kon geven was het zeker het dubbel aantal punten!
A.N.H. Mulkens uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 13-07-2018
Voelt nabestaanden goed aan!
Uitermate professioneel. Voelt zeer Goed aan hetgeen de nabestaanden van hem verwachten.
M. Felix uit Maastricht
Geplaatst op: 05-06-2018
De goede richting!
Wij hebben de ondersteuning van Marc Moors als zeer prettig ervaren, zeer bekwaam, hij gaf tips waar nodig En duwde ons op een prettige manier de goede righting in. Wij hebben voor een niet allerdaagse begrafenis gekozen voor mijn man en daar hebben wij alles steun in gekregen. Ik kan Marc Moors meer als aanbevelen!
Ruth Ewald Archer uit Vilt
Geplaatst op: 10-05-2018
Verrast
Ons contact was altijd zeer prettig en vriendelijk. Een aantal aanwezigen vertelde ons aangenaam verrast te zijn door deze manier van afscheidnemen.
Mick Felix uit Maastricht
Geplaatst op: 10-05-2018
George
Bedankt voor de perfecte zorg na het overlijden van mijn man George. Alles was perfect geregeld. Een warm en speciaal afscheid hebben wij kunnen geven dankzij Marc Moors.
Mvr. Mick Felix
Vorige paginaVolgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »