Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Monque Smeets uit Maastricht
Geplaatst op: 28-09-2020
Alle tijd voor alles!
Heel persoonlijk, rustig en duidelijk. Alle tijd voor alles, zelfs de kleinste details. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling. Ook de verzorging van onze moeder, haar kleding, make-up, sieraden etc. allemaal tot in de puntjes geregeld. Het laatste afscheid in de studio perfect geregeld met muziek, foto's etc.. En de uitvaartstudio zelf is een oase van rust en persoonlijk. De uitvaart zelf was mooi, rustig en weer met oog voor detail en onze participatie.
H.E.R. Coolen uit Maastricht
Geplaatst op: 22-09-2020
Afscheid mam
Unieke ervaring.
Olga Stevens-Kwakkernaat uit Valkenburg aan de Geul
Geplaatst op: 16-08-2020
Tot in de puntjes!
Alles in overleg en tot in de puntjes verzorgd.
Phil Bekkers-Pluymaekers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 16-08-2020
Bijzonder prettige samenwerking
Zeer persoonlijke en bijzondere prettige samenwerking met Marc Moors, zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Marc heeft ons alle regel dingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep, niet makkelijk in de corona tijd.
Tiny Hendriks-Troisfontaine uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 22-07-2020
Advies en openheid
We zijn zeer tevreden. Over de uitstekende begeleiding, het advies en de openheid. Marc heeft ervoor gezorgd dat Mam een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. Vooral in deze Coronatijd met alle beperkte middelen. Marc nogmaals dank hiervoor.
Jean Boelen uit Maastricht
Geplaatst op: 20-07-2020
Uitvaart Martin Boelen
Geachte Heer Moors en Team.

Na het overlijden in 2017 van onze moeder werden wij geattendeerd op Uw bedrijf. De begeleiding bij de uitvaart van onze moeder en de zorg in de aanloop naar de uitvaart en ook de nazorg, maakten het ons erg eenvoudig om nu bij het overlijden van onze vader opnieuw voor uw bedrijf te kiezen.

Een terechte keuze. We kijken terug op een moeilijke maar intensieve week met aan het einde een indrukwekkend afscheid. Stijlvol begeleid vanaf het moment van overlijden, het opbaren thuis, de voortdurende zorg en meedenken tot aan de afscheidsdienst waren voor ons een grote steun.

Hiervoor zeggen wij u oprecht dank en verzoeken u deze dank ook aan uw team over te brengen.

Met vriendelijke groet

J.J.M. Boelen
Monique Budy Boelen uit Heer
Geplaatst op: 19-07-2020
Dankjewel
Beste Marc en medewerkers,
Heel veel dank met je persoonlijke betrokkenheid zowel voor mam en sinds afgelopen donderdag bij pap.
Fijn dat je bij jullie uitvaartstudio geen nummer bent ,maar personen met veel verdriet.
Bedankt.
Marian uit Berg
Geplaatst op: 24-06-2020
Tevreden klant
Uitstekende service en persoonlijke benadering door Marc en zijn team. Zou iedereen aanbevelen. Zelfs 2 keer mogen meemaken bij mam en pap. Bedankt allemaal. Maar hoop het voorlopig niet meer hoeven mee te maken.
Bert Hardy uit Valkenburg
Geplaatst op: 23-06-2020
Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden... zullen Marc Moors zeker aan bevelen bij andere mensen.
R. Blom uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 06-06-2020
Voelt goed aan
Marc begeleide ons rustig om juiste keuzes te maken. Hij voelt goed aan wat bij moeder paste. Ook keuzes presentatie, de rit door het heuvelland etc. In deze Corona tijd toch het gevoel gehad dat moeder een waardig Afscheid heeft gehad. Zeer prettige en rustige begeleiding.
Tineke 't Lam-Rey uit Hulsberg
Geplaatst op: 20-05-2020
Kon niet beter!
Zeer persoonlijk en professioneel. Mijn moeder heeft een mooie uitvaart gehad, kon niet beter.
Eriva van Wunnik uit Maastricht
Geplaatst op: 19-05-2020
Zeer betrokken
Een zeer betrokken uitvaartondernemer op alle fronten, ook in deze moeilijke tijd! Marc chapeau!! En bedankt voor alle begrip, geduld en ondersteuning. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad ondanks de beperkingen door het corona virus. Nogmaals bedankt!
De heer Nulens uit Maastricht
Geplaatst op: 13-05-2020
Afscheid de heer Nulens
Ik vond de begeleiding en de rust die Femke geeft uniek, ook de manier van respect voor zowel de overledene als de famieleden vond ik zeer waardevol ook verliep de hele uitvaart op rolletjes ik wil femke dan ook heel erg bedanken voor haar persoonlijke inzet ik zal femke zeer zeker nogmaals vragen indien nodig.
Familie Dillmann uit Maastricht
Geplaatst op: 13-05-2020
Afscheid de heer Dillmann
Ondanks deze Corona-periode is de uitvaart professioneel, zeer persoonlijk en warm. Geheel naar onze wens verlopen. Aanbevelend waardig voor anderen. Vooral in deze tijd hadden wij het niet beter kunnen treffen. Een hartelijke dank aan Uitvaartstudio Berg&Terblijt en vooral aan Femke
Fam Blom uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 12-05-2020
Dank
We zijn zeer dankbaar voor de rustige professionele begeleiding en een waardig afscheid voor onze moeder. Ook in deze vreemde tijden.
De mooie rit door het heuvelland zou moeder zeer op prijs gesteld hebben. Marc voelt feilloos aan wat bij iemand past . Ook vorig jaar bij het afscheid van vader .

Dank je wel Marc !!!
Familie Schurgers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 10-05-2020
Veel rust gebracht
in deze tijd met het coronabeleid zijn we zeker tevreden over de wensen die door uitvaartstudio zijn ingewilligd. Een zeer persoonlijke benadering en begeleiding. Oog voor detail en een heel empathisch vermogen van de persoonlijke begeleider, dit heeft veel rust gebracht bij onze vader en de rest van de familie.
Ludo Thehu uit Riemst
Geplaatst op: 06-05-2020
Creatieve suggesties
Marc weet heel goed om te gaan met de eerste emoties. Heeft me uitstekend door het eerste emotionele proces gegidst. Voelde heel snel aan waaruit de wensen bestonden. Kwam met creatieve en heel fijne en creatieve suggesties. Had oog voor details. De professionaliteit van Marc en zijn medewerkers maakten een diepe indruk. Het complete afscheid van mijn dierbare maakte op mij en de genodigden een heel fijne indruk. Was maatwerk. Bood troost. Namens ons allemaal een groot compliment Marc en dank je wel!
Mirjam van Ree-Debie uit Valkenburg
Geplaatst op: 19-04-2020
Rust
In deze toch al bizarre tijd van geen persoonlijk contact met elkaar heeft Marc toch ervoor gezorgd dat we het als zeer persoonlijk hebben ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat gaf een heel goed gevoel in deze moeilijke periode. Vooral zijn rustige en warme persoonlijkheid, zijn advies en steun waren voor mijn moeder en mij zeer waardevol. De uitvaart van mijn vader was voor mij bijzonder, met name omdat ik rust had omdat ik wist dat alles perfect verzorgd was en ik het geheel als een mooi afscheid heb mogen ervaren. Marc, heel veel dank hiervoor!
Adrie Luijten uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 30-01-2020
Klant centraal!
Voor een uitvaart naar wens moet men bij Uitvaartstudio zijn. Voor de tweede maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de heer Marc Moors, Uitvaartstudio. Zeer professionele en klantvriendelijke benadering. Aan de uitvaart van een dierbare kan in zijn geheel naar eigen wens vorm worden gegeven. Ook het geheel nieuwe Uitvaartcentrum kan gebruikt worden naar wens van de nabestaanden. Top bedrijf waar de klant centraal staat.
Peeters uit Maastricht
Geplaatst op: 21-01-2020
Afscheid mama
Vanaf het eerste moment dat Femke bij ons binnenstapte, voelde ik direct dat we bij haar in goede handen waren. Femke heeft een bepaalde uitstraling waardoor je voelt dat ze zeer betrouwbaar is. Dit is heel belangrijk, omdat het verlies van iemand die je zeer dierbaar is (in dit geval onze moeder), maakt dat je je door al het verdriet zeer kwetsbaar voelt. Daarbij toonde ze eveneens een grote professionaliteit en vakkennis, wat maakte dat alles goed geregeld was, maar ook dat ze ons ideeën en mogelijkheden aanreikte, waardoor het afscheid van onze moeder zeer mooi en persoonlijk is geworden. We hebben achteraf ook veel positieve reacties ontvangen van familie, vrienden en kennissen die bij het afscheid van mijn moeder aanwezig waren. Dit zegt natuurlijk ook veel over haar niveau van werken. Femke, heel erg bedankt voor alles.
Monique Haane uit Geulle
Geplaatst op: 09-01-2020
Goede adviezen
Marc is zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en geeft goede adviezen, waardoor onze uitvaart zeer mooi is geweest.
Wim Beeren uit Ulestraten
Geplaatst op: 27-11-2019
Bijzonder mooi!
Een bijzonder mooie wijze van begeleiding, hulpvaardigheid, opvang, nazorg.
Emmy Waltjé uit Maastricht
Geplaatst op: 26-09-2019
geweldig begeleid
Dhr. Marc Moors heeft ons geweldig begeleid, en had steeds een luisterend oor, hij heeft alles mooi geregeld, wij waren heel blij met hem, kan hem bij andere mensen aanbevelen.
Renate Kessen uit Maastricht
Geplaatst op: 18-08-2019
Mooi en liefdevol
Het was een heel mooi en liefdevol afscheid waar we met een goed gevoel naar terug kijken, dit is voornamelijk te danken aan de goede zorg en praktische tips van Marc Moors!
Natasja Luijten uit Helmond
Geplaatst op: 08-08-2019
Kei goed
Ondanks deze zeer moeilijke tijd zijn we kei goed begeleid mijn dank is groot!
Vorige paginaVolgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

  Wat houdt dit in?

  Verder lezen »
 • Boeken over verlies en rouwverwerking

  De mooiste, leerzame en troostgevende boeken.

  Verder lezen »
 • Uitvaartstudio in Kijk op Valkenburg

  In deze uitgave vertelt Marc Moors (ruim 30 jaar in het vak) alles over vrije keuzes.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »