Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Peggy Didden uit Gronsveld
Geplaatst op: 29-03-2021
Je bent vrij in je eigen keuze!
Marc (Uitvaartstudio) is een betrokken persoon die goed naar de wensen luistert en heel betrokken is. Hij geeft tips maar dringt niet op, je bent vrij in je eigen keuze. Ook heel fijn dat er nog een evaluatie was. Kortom een prettige en accurate uitvaartonderneming waarbij de persoon echt centraal staat.
L. Vliegen uit Maastricht
Geplaatst op: 02-03-2021
Zorg uit handen
Marc Moors van Uitvaartstudio heeft ons veel zorg uit handen genomen met de organisatie van de uitvaart. De Coronasituatie bracht met zich mee dat we aan beperkingen waren gehouden, maar daar draaide Marc zijn hand niet voor om. Hij kwam vervolgens met goede adviezen. Daarnaast is zijn rouwkamer een mooie en rustige plek om samen te zijn en kun je er zo vaak als je wilt afspreken om de overledene te bezoeken. Wij kunnen Marc ten zeerste aanbevelen.
Familie Beaujean uit Vaals
Geplaatst op: 25-02-2021
Recensie
Super goed advies was van alles op de hoogte gewoon goed geregeld !!!
Anja Defauwes uit Nieuwstadt
Geplaatst op: 25-02-2021
Fijne en goede begeleiding
Namens mijn familie wil ik Marc bedanken voor de fijne en goede begeleiding van voor, tijdens en na de uitvaart van mijn moeder. Marc bedankt! Anja Defauwes
M. Jorissen uit Maastricht
Geplaatst op: 21-01-2021
Heel waardevol!
Marc Moors heeft met zijn betrokken en professionele aanpak bijgedragen aan een warm en waardig afscheid van Jean. Marc is -ook ’s avonds en in het weekend- goed bereikbaar voor vragen en hulp, reageert snel en denkt mee in oplossingen en mogelijkheden, hetgeen heel waardevol is, zeker in deze tijd van Corona met alle beperkingen. De Uitvaartstudio is een kleinschalige organisatie met een warme bezoekruimte met woonkamergevoel, waardoor de opbaring voelde als een thuisopbaring. Marc, je hebt ons in een moeilijke en verdrietige periode heel goed bijgestaan, daarom namens ons allemaal: heel erg bedankt voor je goede zorgen. Familie Jorissen
Jos Delrock uit Hulsberg
Geplaatst op: 21-01-2021
Uitvaartbegeleiding in Coronatijd
Uit naam van mijn familie wil ik Uitvaartstudio en in het bijzonder Marc bedanken voor de ingetogen en persoonlijke bejegening tijdens de uitvaartbegeleiding van onze moeder.

Als gevolg van Corona hebben we helaas veel contact moeten hebben via telefoon en mail. Maar tijdens dit proces was voor Uitvaartstudio niets te veel en konden wij al onze wensen kenbaar maken. Alle te nemen (moeilijke) stappen werden geduldig en professioneel genomen.

De uitvaartdienst zelf hebben wij ervaren als zeer prettig en sereen. Marc heeft er tijdens de uitvaart onzichtbaar voor gezorgd dat " us Mam" een waardig afscheid heeft gekregen.

De nazorg verliep probleemloos. Geen onverwachte verrassingen, alles zoals afgesproken.

Onze dank daarvoor.
Marielle Hamelers uit Lanaken
Geplaatst op: 23-12-2020
heel bijzondere herinnering
Nooit had ik verwacht mijn liefste al zo jong te verliezen. Zo onverwacht, zo midden in het leven. Afscheid nemen was niet iets waar we ooit bij stil hadden gestaan, we hadden nog zoveel om voor te leven. Maar toen op die verdrietige dag dat afscheid er plots wél kwam heeft Femke me geholpen om er een heel intieme, heel persoonlijke en heel bijzondere herinnering van te maken. Ze heeft alle tijd genomen, al onze wensen verwezenlijkt en met haar warme en lieve persoontje mij veel troost gegeven. Fem, meis, bedankt! Namens Ray, onze kids en mij.
Hay Meertens uit Maastricht
Geplaatst op: 11-12-2020
10 met een griffel
Was al op de hoogte van de zeer goede afhandeling van de begrafenis van mijn zuster en zwager,maar was toch verbaast hoe alles door Femke geregeld werd Geen bezoek of telefoon was haar teveel.zou daarom willen voorstellen een tien met een griffel.
van Montfort uit Maastricht
Geplaatst op: 23-11-2020
Hulde voor de persoonlijke begeleiding
Alle hulde voor de persoonlijke begeleiding in de toch zo intieme momenten. Femke zorgde ervoor dat we alle ruimte kregen om afscheid te nemen. Ze regisseerde de afscheidsdienst volledig naar onze wensen. Ook van onze naasten hebben we veel complimenten gekregen, mede gericht aan haar.
L. Vievermanns uit Brunssum
Geplaatst op: 20-11-2020
Goede begeleiding
Naast de goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart, zijn we ook zeer tevreden over de nazorg.
Familie Ackermans uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 19-10-2020
Liefdevol afscheid
Dankzij Femke is het afscheid van onze lieve moeder een afscheid geworden waar wij als fam. met een warm gevoel aan terug denken. Femke gaf gehoor aan al onze wensen niet alleen aan ons samen als gezin, maar ook individueel. Mede dankzij haar inzet en betrokkenheid heeft onze lieve mam, oma en omaake een indrukwekkend, liefdevol afscheid gekregen.....Femke heel hartelijk bedankt hiervoor, lieve grtjs kinderen Ackermans.
Monque Smeets uit Maastricht
Geplaatst op: 28-09-2020
Alle tijd voor alles!
Heel persoonlijk, rustig en duidelijk. Alle tijd voor alles, zelfs de kleinste details. We zijn zeer tevreden over de hele afhandeling. Ook de verzorging van onze moeder, haar kleding, make-up, sieraden etc. allemaal tot in de puntjes geregeld. Het laatste afscheid in de studio perfect geregeld met muziek, foto's etc.. En de uitvaartstudio zelf is een oase van rust en persoonlijk. De uitvaart zelf was mooi, rustig en weer met oog voor detail en onze participatie.
H.E.R. Coolen uit Maastricht
Geplaatst op: 22-09-2020
Afscheid mam
Unieke ervaring.
Olga Stevens-Kwakkernaat uit Valkenburg aan de Geul
Geplaatst op: 16-08-2020
Tot in de puntjes!
Alles in overleg en tot in de puntjes verzorgd.
Phil Bekkers-Pluymaekers uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 16-08-2020
Bijzonder prettige samenwerking
Zeer persoonlijke en bijzondere prettige samenwerking met Marc Moors, zowel voor als na het overlijden van mijn vader. Marc heeft ons alle regel dingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep, niet makkelijk in de corona tijd.
Tiny Hendriks-Troisfontaine uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 22-07-2020
Advies en openheid
We zijn zeer tevreden. Over de uitstekende begeleiding, het advies en de openheid. Marc heeft ervoor gezorgd dat Mam een heel persoonlijk afscheid heeft gekregen. Vooral in deze Coronatijd met alle beperkte middelen. Marc nogmaals dank hiervoor.
Jean Boelen uit Maastricht
Geplaatst op: 20-07-2020
Uitvaart Martin Boelen
Geachte Heer Moors en Team.

Na het overlijden in 2017 van onze moeder werden wij geattendeerd op Uw bedrijf. De begeleiding bij de uitvaart van onze moeder en de zorg in de aanloop naar de uitvaart en ook de nazorg, maakten het ons erg eenvoudig om nu bij het overlijden van onze vader opnieuw voor uw bedrijf te kiezen.

Een terechte keuze. We kijken terug op een moeilijke maar intensieve week met aan het einde een indrukwekkend afscheid. Stijlvol begeleid vanaf het moment van overlijden, het opbaren thuis, de voortdurende zorg en meedenken tot aan de afscheidsdienst waren voor ons een grote steun.

Hiervoor zeggen wij u oprecht dank en verzoeken u deze dank ook aan uw team over te brengen.

Met vriendelijke groet

J.J.M. Boelen
Monique Budy Boelen uit Heer
Geplaatst op: 19-07-2020
Dankjewel
Beste Marc en medewerkers,
Heel veel dank met je persoonlijke betrokkenheid zowel voor mam en sinds afgelopen donderdag bij pap.
Fijn dat je bij jullie uitvaartstudio geen nummer bent ,maar personen met veel verdriet.
Bedankt.
Marian uit Berg
Geplaatst op: 24-06-2020
Tevreden klant
Uitstekende service en persoonlijke benadering door Marc en zijn team. Zou iedereen aanbevelen. Zelfs 2 keer mogen meemaken bij mam en pap. Bedankt allemaal. Maar hoop het voorlopig niet meer hoeven mee te maken.
Bert Hardy uit Valkenburg
Geplaatst op: 23-06-2020
Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden... zullen Marc Moors zeker aan bevelen bij andere mensen.
R. Blom uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 06-06-2020
Voelt goed aan
Marc begeleide ons rustig om juiste keuzes te maken. Hij voelt goed aan wat bij moeder paste. Ook keuzes presentatie, de rit door het heuvelland etc. In deze Corona tijd toch het gevoel gehad dat moeder een waardig Afscheid heeft gehad. Zeer prettige en rustige begeleiding.
Tineke 't Lam-Rey uit Hulsberg
Geplaatst op: 20-05-2020
Kon niet beter!
Zeer persoonlijk en professioneel. Mijn moeder heeft een mooie uitvaart gehad, kon niet beter.
Eriva van Wunnik uit Maastricht
Geplaatst op: 19-05-2020
Zeer betrokken
Een zeer betrokken uitvaartondernemer op alle fronten, ook in deze moeilijke tijd! Marc chapeau!! En bedankt voor alle begrip, geduld en ondersteuning. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad ondanks de beperkingen door het corona virus. Nogmaals bedankt!
De heer Nulens uit Maastricht
Geplaatst op: 13-05-2020
Afscheid de heer Nulens
Ik vond de begeleiding en de rust die Femke geeft uniek, ook de manier van respect voor zowel de overledene als de famieleden vond ik zeer waardevol ook verliep de hele uitvaart op rolletjes ik wil femke dan ook heel erg bedanken voor haar persoonlijke inzet ik zal femke zeer zeker nogmaals vragen indien nodig.
Familie Dillmann uit Maastricht
Geplaatst op: 13-05-2020
Afscheid de heer Dillmann
Ondanks deze Corona-periode is de uitvaart professioneel, zeer persoonlijk en warm. Geheel naar onze wens verlopen. Aanbevelend waardig voor anderen. Vooral in deze tijd hadden wij het niet beter kunnen treffen. Een hartelijke dank aan Uitvaartstudio Berg&Terblijt en vooral aan Femke
Vorige paginaVolgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »