Plaats uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Adrie Luijten uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 30-01-2020
Klant centraal!
Voor een uitvaart naar wens moet men bij Uitvaartstudio zijn. Voor de tweede maal hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de heer Marc Moors, Uitvaartstudio. Zeer professionele en klantvriendelijke benadering. Aan de uitvaart van een dierbare kan in zijn geheel naar eigen wens vorm worden gegeven. Ook het geheel nieuwe Uitvaartcentrum kan gebruikt worden naar wens van de nabestaanden. Top bedrijf waar de klant centraal staat.
Peeters uit Maastricht
Geplaatst op: 21-01-2020
Afscheid mama
Vanaf het eerste moment dat Femke bij ons binnenstapte, voelde ik direct dat we bij haar in goede handen waren. Femke heeft een bepaalde uitstraling waardoor je voelt dat ze zeer betrouwbaar is. Dit is heel belangrijk, omdat het verlies van iemand die je zeer dierbaar is (in dit geval onze moeder), maakt dat je je door al het verdriet zeer kwetsbaar voelt. Daarbij toonde ze eveneens een grote professionaliteit en vakkennis, wat maakte dat alles goed geregeld was, maar ook dat ze ons ideeën en mogelijkheden aanreikte, waardoor het afscheid van onze moeder zeer mooi en persoonlijk is geworden. We hebben achteraf ook veel positieve reacties ontvangen van familie, vrienden en kennissen die bij het afscheid van mijn moeder aanwezig waren. Dit zegt natuurlijk ook veel over haar niveau van werken. Femke, heel erg bedankt voor alles.
Monique Haane uit Geulle
Geplaatst op: 09-01-2020
Goede adviezen
Marc is zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en geeft goede adviezen, waardoor onze uitvaart zeer mooi is geweest.
Wim Beeren uit Ulestraten
Geplaatst op: 27-11-2019
Bijzonder mooi!
Een bijzonder mooie wijze van begeleiding, hulpvaardigheid, opvang, nazorg.
Emmy Waltjé uit Maastricht
Geplaatst op: 26-09-2019
geweldig begeleid
Dhr. Marc Moors heeft ons geweldig begeleid, en had steeds een luisterend oor, hij heeft alles mooi geregeld, wij waren heel blij met hem, kan hem bij andere mensen aanbevelen.
Renate Kessen uit Maastricht
Geplaatst op: 18-08-2019
Mooi en liefdevol
Het was een heel mooi en liefdevol afscheid waar we met een goed gevoel naar terug kijken, dit is voornamelijk te danken aan de goede zorg en praktische tips van Marc Moors!
Natasja Luijten uit Helmond
Geplaatst op: 08-08-2019
Kei goed
Ondanks deze zeer moeilijke tijd zijn we kei goed begeleid mijn dank is groot!
Renate uit Maastricht
Geplaatst op: 06-08-2019
Paul
Marc bedankt voor alles, de snelle benadering, je betrokkenheid, we mochten onze eigen regie behouden met waardevolle tips en raadgevingen. Niks was voor jou te veel als ik ergens om vroeg, hier ben ik heel erg dankbaar voor! Je goede zorgen voor ons, een grote CHAPEAU...... ons afscheid was Paul waardig! Dankjewel!! Lieve groetjes, Renate
Verhoeven uit Maastricht
Geplaatst op: 31-07-2019
Afscheid van mijn moeder
Femke Ramaekers was onze uitvaartverzorger chapeau voor deze mooie lieve discrete dame het afscheid van mijn moeder was mooi en bijzonder met veel zorg en er is gehoor gegeven aan alle persoonlijke wensen kortom een mooi afscheid onder de regie van een mooie geweldige uitvaartondernemer. Ik zal deze uitvaartondernemer zeker aanbevelen
Brouwers uit Bunde
Geplaatst op: 31-07-2019
Afscheid Jo Brouwers
We hebben het contact met Femke als zeer prettig ervaren. Ze gaf ons alle ruimte en inzicht in de mogelijkheden om de uitvaart van mijn vader zo persoonlijk mogelijk te maken. Mijn moeder voelde zich meteen gerust gesteld na de eerste ontmoeting dat het helemaal goed ging komen. En dat was ook zo. Een prachtige uitvaart op een schitterende lokatie bij Maastricht; Het koetshuis van Kasteel Rijckholt. Een absolute aanrader. Hartelijk dank, Femke, voor alle goede zorgen en fijne begeleiding.
Jolanda, Patrick, Alexander uit Bunde
Geplaatst op: 25-07-2019
uitvaart Hub Klein
Dank je wel Marc dat jij er was om 22 uur toen we belden na een mindere ervaring.
Dank je wel dat jij je meteen inzette voor ons!
De persoonlijkheid, dat stukje, zelf als familie de regie mogen hebben en ook krijgen is een fijne ervaring.
Bedankt voor je tips om een opname te laten maken zodat de kleinzoon die helaas ver weg was en er niet bij kon zijn, straks toch de uitvaart van zijn opa kan zien.
De fijne benadering van Femke toen jij er even niet was.
Kortom alleen maar lof over het afscheid van onze pap , schoonvader en Opa .
Dank je wel!
Patrick, Alexander en Jolanda
Edith, Sandra, Wil en de kleinkinderen.
Yvo Kesler uit Maastricht
Geplaatst op: 28-06-2019
Gedrevenheid en passie!
Professioneel heb ik de Uitvaartstudio vaker aangeraden omdat ik altijd goede verhalen hoorde. Helaas heb ik vroegtijdig gebruik moeten maken van de diensten van de Uitvaartstudio toen mijn moeder overleed. Ik kan heel kort zijn: fantastische begeleiding, persoonlijke aandacht. Alles kan, niks moet en niks is te gek. Het uitgebreid meedenken en de vele ervaring die Marc en Kleis (en Femke) hebben is uiterst prettig. Het is een moeilijke periode waar je door moet maar het is fijn dat er mensen zijn die je tijdens deze moeilijke periode helpen, waarbij je de gedrevenheid en passie merkt. Het draait om de persoon die er ligt en de familie die het al zo moeilijk heeft! Mocht je uiteindelijk terechtkomen in deze moeilijke fase van het leven...dan zijn er mensen die je ontzorgen en die zelfs voor je klaarstaan na de uitvaart! Een aanrader dus!
Gabriëlle de Sain uit Bunde
Geplaatst op: 13-06-2019
Alle vertrouwen en terecht!
Als controlefreak geef ik weinig uit handen maar in Marc Moors alle vertrouwen en terecht. We hebben ons volledig kunnen richten op het afscheid van mijn vader. Marcs inbreng, organisatie en snel schakelen hebben zonder enige twijfel bijgedragen aan een mooi afscheid waar we met warmte aan kunnen terugdenken.
Mw. Hardy - Boot uit Maastricht
Geplaatst op: 08-06-2019
Waardevol
Zeer kundig, zeer tot steun in deze voor ons moeilijke periode, kunt met al je vragen terecht, denkt mee en geeft advies waar jezelf niet aan denkt, zeer waardevol. Hebben daarom onze uitvaart ook al bij Marc Moors geregeld, waarderen hem zeer.
Tessa Meester uit Sittard
Geplaatst op: 03-06-2019
Nabij zijn
Dé persoonlijke uitvaart vormgeven en je ala mens nabij zijn, dat kan Marc bijzonder goed.
Ronald Piters uit Maastricht
Geplaatst op: 25-05-2019
Uitstekende uitvaartbegeleiding
Uitstekende uitvaartbegeleiding gehad door Dhr. Marc Moors. Voor de tweede maal gekozen voor Uitvaartstudio vanwege het persoonlijke en toch formele karakter. Marc weet hier een goede balans in aan te brengen. Ook de opbaring bij Uitvaartstudio was een goede keuze. De ruimte is mooi ingericht en ruim met voldoende privacy.
R. Haanen uit Maastricht
Geplaatst op: 13-05-2019
Een hele mooie dag.
Marc luisterde heel goed naar onze wensen, en kwam met de suggestie om het afscheid op een andere locatie dan het crematorium te doen. Een gouden greep. Het werd een intiem en persoonlijk afscheid in een losse en ongedwongen sfeer op een mooie locatie. Daardoor was het niet alleen een verdrietige, maar ook een hele mooie dag. Dat hebben we aan Marc te danken.
Familie Feij uit Maastricht
Geplaatst op: 02-05-2019
Uitvaart Camiel Feij
Onze contactpersoon bij de uitvaart, Femke Ramaekers, was de juiste vrouw op de juiste plaatsl. Zij was zeer begripvol en deed alle mogelijke moeite om de wensen, die wij hadden ten aanzien van de uitvaart van onze zoon, te vervullen.
Anneke Veen uit Cadier en Keer
Geplaatst op: 17-04-2019
Tot in de puntjes verzorgd
We zijn zeer tevreden met de begeleiding van Marc Moors. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen vraag was teveel en de persoonlijke aandacht was prima.
Daniela uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 15-04-2019
Heel prettige ervaring
Er wordt met veel begrip en respect met de overledene en nabestaanden omgegaan. Er is veel aandacht voor persoonlijke wensen. Er wordt meegedacht zonder te sturen. Ze zorgen ervoor dat je denkt aan de dingen waar je op dat moment niet bij stilstaat, maar wel waardevolle momenten opleveren. Ze geven je de tijd die je nodig hebt en nemen de tijd voor de nabestaanden. Heel prettige ervaring.
Familie Blom uit Berg en Terblijt
Geplaatst op: 11-04-2019
Goed en fijn geregeld
Hartelijk dank voor de goede zorgen en verzorging van pap en de prachtige mis.
Alles was heel goed en fijn geregeld.
Martha uit Maastricht
Geplaatst op: 09-04-2019
Zeer persoonlijk!
Wij hebben een zeer persoonlijke uitvaart mogen verzorgen, die heel warm aanvoelde en bij ons en onze dierbare overledene hoorde. Daar heeft de uitvaartverzorger een zeer groot deel aan bijgedragen. Dankzij hem kunnen wij een mooie herinnering bewaren en helpt het bij het verwerkingsproces. En dat hebben niet alleen wij ervaren, maar ook onze familie en vrienden, die bij de uitvaart aanwezig waren. Voor velen was die een eyeopener en een mogelijke wijze voor hun eigen uitvaart of hun dierbare. Dank!
Marc Schröder uit Maastricht
Geplaatst op: 01-04-2019
Chapeau!
Marc Moors heeft ons uitstekend begeleid ! Marc koppelt professionaliteit aan een uitstekende persoonlijke inbreng waarbij wij ons heel erg prettig gevoeld hebben. Kortom, chapeau en nogmaals heel erg bedankt!
Familie Raeven uit Nuth
Geplaatst op: 21-03-2019
Intiem en respectvol
De persoonlijke, rustige en empathische benadering van de heer Adema zorgt ervoor dat de familie ontzorgd werd in de dagen voor de begrafenis. De heer Adema heeft de afscheidsdienst in de rouwkamer van Uitvaartstudio verzorgd waardoor het een intiem en respectvol afscheid van onze tante was.
Fred Lamberikx uit Vilt
Geplaatst op: 09-03-2019
Persoonlijk
Heel persoonlijk begeleid en een heel fijn mens!
Vorige paginaVolgende pagina

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »