Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Gerda Bremer
Gerda Bremer
15-11-1940 - 10-08-2023
Warmhartig, zorgzaam en zacht.
Waardevolle herinneringen die niet zullen vervagen.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste familie,
Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, zus, oma. Ik heb Gerda al heel lang gekend als mijn vriendin, veel plezier gehad en lief en leed gedeeld. En, zoals op de kaart te lezen staat, de waardevolle herinneringen zullen nooit vervagen. Ik, en mijn partner Arthur, wensen jullie alle sterkte toe. Tot ziens.
14-08-2023 12:46
Mieke Waber
Beste Familie, gecondoleerd met het overlijden van Gerda. Als vriendin van haar overleden zus Mia, kwam ik vroeger veel in het gezin Bremer in Houthem, Gerda was 8 jaar ouder dan Mia en wát keken wij op naar die vrolijke en mooie Gerda, ze was altijd opgewekt en goedlachs. Helaas is haar verdere leven niet altijd over rozen gegaan, desondanks wist ze toch ook weer de positieve kanten in haar leven eruit te halen. Naar ik heb begrepen heeft ze de laatste maanden, eerst bij haar zoon en later in het verzorgingshuis toch weer een stukje rust en stabiliteit gekregen zodat jullie met een goed gevoel afscheid van haar kunnen nemen.
Het verdriet blijft natuurlijk, wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht bij de crematie en jullie rouwverwerking.
14-08-2023 11:20
San en Marca Haagmans-Laeven
Veel sterkte met het verlies
14-08-2023 10:43
Weltens
Wij wensen de hele familie heel veel sterkte toe dit grote verdriet te kunnen verwerken.
12-08-2023 15:08
Carla en Bert van Kan
Beste Fam
Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en oma
12-08-2023 14:18
Stella Essers Huijdts
Beste Familie,
Heel veel sterkte met dit grote verlies.
12-08-2023 06:11
nols peter
Beste familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Gerda.
Wij herinneren ons haar als een lieve zorgzame vrouw.
Sterkte!
10-08-2023 22:30
Anjo Jacobs-Bosch

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »