Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Jack Bouwens
Jack Bouwens
28-04-1946 - 06-06-2023
“De bès gezeagend es te hie maogs wone.”

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit groot verlies
13-06-2023 11:27
Jose Jansen
Beste Tiny en familie, Heel veel sterkte toegewenst na het overlijden van jullie dierbare Jack. Hij was de rust zelf en altijd dankbaar en trots voor de plek waar hij zijn leven leefde en zijn bedrijf runde. Ik koester mooie herinneringen uit de "Merkelbeekse tijd". Henny en Jos Hennen
11-06-2023 10:09
Jos Hennen
Gecondoleerd en heel veel sterkte. fam.Bemelmans lenoir
10-06-2023 19:53
h j bemelmans
Veel sterkte de komende tijd met het overlijden van je echtgenoot, jullie (schoon)vader en opa. Koester de mooie herinneringen.
09-06-2023 16:15
Ans Eijssen
Gecondoleerd met het verlies van jullie echtgenote, vader en opa. Heel veel sterkte!
09-06-2023 10:45
Roger Marion Brouwers
Gecondoleerd en heel veel sterkte!

Lilian Augustin-Ubaghs
09-06-2023 09:09
Lilian Augustin-Ubaghs
Wat een mooie foto ✨. Precies zoals iedereen Jack gekend heeft. We willen iedereen veel sterkte wensen met dit grote verlies.
09-06-2023 06:37
Wendy Bas en Elke Canton

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »