Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Annette Huynen - Pranger
Annette Huynen - Pranger
25-12-1948 - 02-02-2023
“Kenmerken van Annette: behulpzaam, lief, zorgzaam, praktisch, sfeermaker, betrouwbaar, zelfstandig, gek op bloemen, dieren en natuur.”

Trots zijn we dat jij mijn sterke vrouw en onze dappere moeder, schoonmoeder en trotse oma was.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste Frans, kinderen en kleinkinderen.
Ik wens jullie heel veel sterkte
met dit grote verlies.
08-02-2023 14:09
Margriet Steinschuld
Beste Frans en kinderen,
heel veel sterkte met het verlies van je vrouw en moeder.
08-02-2023 13:31
Stef en Rita Habets
Beste Frans, Kinderen, Kleinkinderen, familie en vrienden.
Via een bericht via messenger ontving ik het droevige bericht dat Annette is overleden. Ik heb fijne herinneringen aan Annette. Ik wens jullie veel sterkte en racht in deze moeilijke tijd.

Tiny van der Ven
07-02-2023 18:29
Tiny Van der Ven
Lieve Frans, Ference, Vivian, partners en kleinkinderen, we wensen jullie allemaal heel veel sterkte met jullie grote verlies. We vinden het vreselijk dat Annette nu al van jullie heen is gegaan. Ze was voor iedereen zo een lieve, behulpzame en zorgzame vrouw. We hebben goede herinneringen aan haar en vonden het altijd prettig als we elkaar zagen en konden bijpraten. Ze was een trotse oma en had meestal recente foto's van de kleinkinderen op zak. Voor vele gebeurtenissen hebben we lieve kaartjes van haar ontvangen en dat hebben we zeer gewaardeerd. We koesteren de herinneringen, leven met jullie mee en wensen jullie heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs van Miranda, William, Gianna en Alessio.
04-02-2023 20:10
Miranda Hofman-Groten
Lieve Frans, Ference, Vivian (en familie), ik wens jullie heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van je lieve vrouw en jullie zorgzame moeder. Annette was voor mij een dierbare vriendin en ik kan het niet vatten dat ze zo vroeg heeft moeten gaan. Ons laatste telefoongesprek leek al op een afscheid en dat was erg emotioneel. Ik zal haar nooit vergeten en voor altijd een plaatje in mijn hart geven. Sterkte voor jullie allemaal, in deze moeilijke tijden. Liefs, Paula
04-02-2023 19:55
Paula Groten-Klein

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »