Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Hub Martens
Hub Martens
22-09-1929 - 04-08-2022
In iedere traan glinstert een mooie herinnering.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste Jos en familie,

Bij deze wil ik jullie heel veel kracht en sterkte toewensen met het verwerken van het verlies van jullie vader en opa.

Irene
13-08-2022 19:48
Irene Geelkens
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst
Joop en Tiny
13-08-2022 16:38
Joop en Tiny Udo
Beste Jos en Rylana en Fam .
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies .
Connie en Jef Smits .
11-08-2022 04:57
Jef en Connie Smits
Beste Jos en familie,
Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

Tonny Raeven Meertens
Marion Raeven
10-08-2022 20:35
Marion Raeven
Beste Jos en familie,

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst met het overlijden van je vader en je opa.
Koester de mooie herinneringen....

Veel sterkte.

Leonard, Marlies Steins
10-08-2022 15:43
Marlies Steins
Gecondoleerd. Hub Martens de laatste van de club doevepiete uit de Geulgracht, die ook zeker herinneringen bij mij ophalen. Veel sterkte met zijn overlijden Christine.
09-08-2022 07:25
Christine Savelkoul-Heijnen
Jos en familie, gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van Hub. Ik herinner mij hem nog van uit zijn arbeidzame leven waar ik hem heb leren kennen als een aimabele vriendelijke man met als grote hobby zijn duiven. Dat jullie troost mogen vinden in de herinneringen enerzijds en anderzijds in zijn verlossing van gebreken en afhankelijkheid.
08-08-2022 12:12
Math Dizy
Jos en Rylana,heel veel sterkte met het verlies van pap/opa voor mij de buurman bijna 50 jaar waar ik als kind herinneringen aan heb met iedere zondag het binnen halen van de duiven ,altijd bezig met zijn hobby en altijd vriendelijk ,wat zal hij gemist worden,ook namens Roman heel veel sterkte .
Viv
08-08-2022 11:28
Vivianne Caelen
Beste Jos, ik wens jou en je familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Zoals de mooie tekst bij de passende condoleancekaart al vermeld zijn er gelukkig nog de fijne herinneringen die blijven.
08-08-2022 11:07
Ton van Kaam
Beste Jos,

Het bankje op de kaart was voor mij alsof ik 50 jaar terug in de tijd ging. Op zondag bij jullie op bezoek, een mooie tijd.
De herinneringen zullen blijven.
Ik wens jou en je gezin veel sterkte met het overlijden van nonk Hub.
07-08-2022 11:59
Harrie en Jo Pieters

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »