Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Koen den Os
Koen den Os
06-10-1984 - 06-06-2022
“Durf, doe.
Trek je stoute schoenen aan.
Soms moet je niet blijven denken.
Soms moet je gewoon gaan.”


Lees verder

Condoleance schrijven »

Koen. Godmieljaar. Is het dan toch echt zo? Het is aan mij voorbij gegaan en ik voel me diep bedroefd na het ontdekken van dit verlies.

Ik heb je zo vaak nog geappt om te vragen hoe het ging. Altijd bleef jij positief. De laatste keer kwam mijn appje niet meer aan. Daar kreeg ik het koud van. En nu zie ik waarom. In mei stuurde je nog dat het ‘niet’ auto rijden je zo beperkte en moeite had met je verstrooidheid. In juni moesten ze jou missen. Vreselijk oneerlijk vond ik het voor jou, Joyce en Nova al vanaf de eerste dag.

Ik koester de mooie herinneringen die we samen hebben. Backstage bij Biohazard, samen bij Madball. We hebben best wat concertjes samen beleefd en het plan was altijd om er nog eentje hier of daar mee te pikken. En dan de foto’s die jij schoot als ik op een podium stond, of ter promo van mijn zoveelste band; je was een ware vakman. Damn. Klote. Alsof je gisteren nog onze pizzarette kwam lenen en jullie hond er gek van werd. Pff.

Ik ga je missen. Heroes never die.

Sterkte Joyce, Nova en iedereen die jouw lief had.

X
29-10-2022 17:58
Roel Peijs
Lieve Joyce en Nova, ik ken Koen alleen van de wandeling voor water met school. Toen hebben we een tijd samen opgelopen en gekletst, terwijl onze honden lekker liepen te snuffelen en de kids zich allemaal vermaakten. Uiteindelijk zijn we nog met een stel ouders op het terras van de brandweerkazerne beland. Hij trakteerde. We zeiden nog dat het rondje de volgende keer voor één van ons zou zijn. Dat is er helaas niet meer van gekomen. Wat een ontzettend leuke en prettige man!!! En wat een verlies voor jullie om nu al afscheid van hem te moeten nemen! Ik wens jullie, ook namens Sophie die bij Nova in de klas zit, heel erg veel sterkte om dit verlies een plek in jullie leven te geven. Heel veel liefde gewenst, Marjolijn en Sophie
16-06-2022 08:48
Marjolijn Fokke
Lieve juf Joyce, lieve Nova, wij wensen jullie ontzettend veel sterkte & kracht bij het verwerken van dit enorme verlies. Hopelijk vinden jullie veel steun en troost bij elkaar en vanuit jullie omgeving. We denken aan jullie. Een dikke knuffel van Charlotte & Michelle en Pascale
14-06-2022 13:48
Pascalle Lieben
Je vertelde mij soms over je man Koen, lieve Joyce. Over het onbestaanbare waarmee jullie al lang leefden en ‘dealden’. Als dat al kon. Blijven werken, daar van betekenis zijn. Kinderen en teamleden in hun kracht zetten. Jouw talent van samenwerken en oog voor de essentie inzetten. Terwijl thuis het leven doorging, zo goed en zo kwaad. Nu een heel andere werkelijkheid, je wist dat het ging komen en dan toch. Ik wens jou en je dochter enorm veel sterkte in deze moeilijke tijd. Veel lieve groeten van Marika de Bruijn, MosaLira
11-06-2022 20:23
Marika de Bruijn
Vorig week moest ik bij foto Rembrandt zijn toen ik het vreselijk verdrietige nieuws hoorde dat collega Koen al afscheid moest gaan nemen van dit leven en van zijn geliefde. Ik kende Koen helaas niet heel goed maar dit raakte me uiteraard diep. Ik wil bij deze mijn steun betuigen aan Joyce en Nova en aan de andere familie en vrienden. Woorden schieten tekort op een moment als dit. Koester de mooie herinneringen aan jullie geliefde Koen. Heel veel sterkte! Lieve groet, Jonathan
10-06-2022 18:57
Jonathan Vos
Beste Joyce en Nova,

Veel respect hoe jullie samen met de ziekte van Koen zijn omgegaan. We hebben Koen en jullie via TCM leren kennen als een sportief en opgewekt gezin. Doorzetters en optimisten. Krachtige mensen.
Diep respect voor de beslissing van Koen> Wat een enorm groot verlies.

We wensen jullie heel veel sterkte toe.
Lieve groeten van Yaima, Malcolm, Norbert en Anoek Deen
10-06-2022 13:04
anoek
Beste Joyce en Nova,
Via Oscar kregen wij zo nu en dan iets te horen over Nova’s papa. We condoleren jullie met het overlijden van Koen, een enorm groot verlies. En we wensen jou en Nova alle kracht, saamhorigheid en steun die nodig is om dit verdriet te dragen. Ontzettend veel sterkte. Lieve groeten van Oscar, José Maase en Chris Jansen.
10-06-2022 09:00
José Maase
Lieve Joyce en Nova,
Het moment is dan nu echt aangebroken om Koen te laten gaan. Al jaren geleden hoopten we allemaal dit moment zo lang mogelijk uit te kunnen stellen. Ik ben zo trots op jullie hoe jullie dit samen met elkaar hebben gedragen!
Maar het houdt niet op, het gemis en daarbij het verdriet kan heel intens zijn. Ik hoop dat jullie in jullie herinneringen aan hem wat troost kunnen vinden.
Heel veel sterkte en zorg goed voor elkaar!
Liefs Tamara

Ook ik koester mijn herinneringen aan hem en jullie. Ik ben zo dankbaar voor de gezellige avonden en feestjes samen. Ik zal nooit vergeten hoe jullie er voor mij waren tijdens een periode waarin ik me heel eenzaam voelde en onze tijd spendeerde aan fietstochten. De mountainbike die ik in het bijzijn van Koen kocht, heb ik nog altijd en fiets ik nog regelmatig op. Ook het servies dat ik ooit van jullie heb gekregen, heb ik nog en wordt nog dagelijks gebruikt! Hij en jullie zijn voor altijd in mijn hart.
10-06-2022 08:24
Tamara Heuts
Lieve Joyce en Nova,
Heel veel sterkte!!
Ik denk nog terug aan de laatste Amstel Gold Race die we samen hebben gekeken.
Loek, Sofie, Jef en Fien.
09-06-2022 23:31
Loek Verlaan
Lieve Joyce en Nova,
Intens verdrietig zijn wij dat Koen veel te jong moest gaan. We wensen jullie iedere dag alle kracht en liefde met Koen in jullie ❤️ en alle geweldige herinneringen. Jullie hebben veel betekend voor hem en hij voor jullie. Rust zacht.Veel liefs
Liefs
09-06-2022 22:06
Familie Pots
Heel veel sterkte in deze moeilijke tyd.
We zullen aan jullie denken♥️.
Marco Cindy Tygo van bijnen
08-06-2022 22:34
Cindy van bijnen
Lieve Joyce en Nova,

Heel veel sterkte en liefde met dit enorme verlies van jullie lieve man en papa.

Anita, Andy en Dylana
08-06-2022 16:38
Anita
Beste Joyce en Nova,
Het spijt me zo erg. Koen was en is een briljante partner/echtgenoot, vader en vriend. Hij zal voor altijd geliefd zijn in ons hart. Een ding waar ik troost in heb gevonden, is dat verdriet alles voor mij is. Ik heb het gevonden in geluk, vreugde, woede, rust, tv kijken, dansen en vele andere dingen; deze donkere dagen zullen lichter worden. Houd Nova vast en ik wens je alle liefde uit de grond van mijn hart. Veel liefs, Susie. X
08-06-2022 15:45
Susie Kennedy
Lieve Joyce en Nova,

Heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie stoere man en lieve papa. Ik wens jullie heel veel lichtpuntjes toe, voor alle moeilijke dagen die nog gaan komen.

Liefs,
Kim
08-06-2022 14:35
Kim Sanders
Lieve Joyce en Nova,

heel veel sterkte gewenst. Hij zal altijd bij jullie zijn in jullie hart en in alle mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.
08-06-2022 13:52
Sigrid Joha
Lieve Joyce en Nova,

Heel veel sterkte en liefde met dit enorme verlies van jullie lieve man en papa.

Liefs Rianne
08-06-2022 12:51
Rianne van Krimpen
Lieve Joyce en Nova, heel veel sterkte met dit grote verlies.
07-06-2022 22:17
Elian Wijnands

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »