Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Miep Wilders - Hendrickx
Miep Wilders - Hendrickx
23-09-1926 - 29-05-2022
Na een mooie positieve reis door het leven heeft zij ons met mooie herinneringen achtergelaten toen ze uitstapte bij het eindstation

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Wat hebben wij mooie herinneringen aan tante Miep. Met haar vrolijkheid om ons heen werd elke verjaardag een groot feest! Maar we voelen ons getroost dat zij nu bij oom Jo en haar broers en zussen is.
Lieve familie, heel veel sterkte met dit verlies!
Tineke, Geert, Jos, Wim, Henk en Sjaak Hendrickx xxx
03-06-2022 08:03
Tineke Jager
Ik heb ook nog mooie herinneringen aan mijn vroegere buurvrouw!❤️
Wens jullie allemaal veel sterkte toe!🌹
02-06-2022 10:03
Carla Van Hout
Lieve familie,
Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Een heel lieve vrouw die Miep! Ze zal erg gemist worden.
Harry (oud werknemer Ned. Spoorwegen Maastricht) en JeannY Cobben-Heusschen Berg en Terblijt.
02-06-2022 09:43
Cobben-Heusschen fam.
Wij wensen familie Wilders-Hendrickx veel sterkte bij het overlijden en begrafenis van jullie moeder en oma.
01-06-2022 21:25
Ria en JanTimmermans-Lahaut
Beste Familie Wilders,
Oma Miepie is niet meer helaas. Zij heeft het tijdelijke verruild voor het eeuwige. Oma Miepie heb ik leren kennen door onze schoonzoon Jean-Paul getrouwd met onze dochter Anoek. Ik ontmoette haar op iedere verjaardag en feestdag bij het gezin van onze dochter en schoonzoon. Ze was altijd even vrolijk en belangstellend. Keurig in de kleding kwam ze naar het feest. Ook maakte ik haar mee op de gezellige eet avonden bij het gezin van JP en Anoek, want zo’n mosselavond was een feestje voor haar. Zij leende vaak bij mij carnavalskleding voor het vieren van carnaval bij haar in de flat. Kortom ik heb fijne herinneringen aan oma Miepie. Ik wens jullie allemaal veel sterkte met haar overlijden. Ook namens Funs gecondoleerd. Liefs Thea 🍀🌺
01-06-2022 19:05
Thea Pluijmaekers-Scheffer
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd
31-05-2022 19:19
J Frenken

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »