Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Jacob (Jaap) Meijer
Jacob (Jaap) Meijer
03-02-1947 - 31-12-2021
Na een lange strijd, heeft hij nu rust.....

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste Familie Meijer,

Van Harte Gecondoleerd met het overlijden van Jaap. Heel veel sterkte toegewenst. Ik heb veel contact met Jaap gehad in de periode dat hij in Harlingen heeft gewerkt en gewoond. Ook was Jaap een goede voetballer en ik was Scheidsrechter bij het Zaalvoetbal. Verder herinner ik heb als een spontane en een bezige bij. Ik ben blij dat ik Jaap in mijn leven heb mogen ontmoeten. Ik wens u nogmaals heel veel Sterkte toe. Jan van der Heide Harlingen.
06-01-2022 09:19
jan van der Heide
Lieve Jacob, we zijn zo blij dat we jou en jouw warmte en hartelijkheid hebben leren kennen. Zoveel tegenslagen heb je moeten verwerken en toch bleef je met volle moed en optimisme doorgaan.... totdat het echt niet meer ging. De maandagavonden bij BC Smash worden nooit meer hetzelfde.... Heel veel sterkte voor Susan, kinderen en kleinkinderen. Vaarwel lieve Jacob, Herman en Gemma
05-01-2022 16:41
Gemma Elie
Lieverd ...

Je strijd is voorbij , je lijden is voorbij.
Rust ... voor altijd in mijn hart , voor altijd in mn hoofd . Vandaag vier ik jou. Je weet wat we hebben afgesproken he , je houdt een krukje vrij... dag lieve Japio.
05-01-2022 11:05
Martine Cuperus
Bezige handen, nu gevouwen en stil.
Een leven lang gegeven, dat was je wil .
Je strijd is gestreden,
vol zorg en moed.
Verbazingwekkend krachtig.
‘t is op .
Zo is het goed .
Veel sterkte aan heel de familie
04-01-2022 19:35
Adriaensen Patrick en Lisette Oprins
Beste familie,
Heel veel sterkte toegewenst met het overlijden van Jacob. Hij was een graag geziene badmintonspeler op de wekelijkse maandagavond van BC Smash in de sporthal van Meerssen.
Ook na afloop aan de bar was Jacob een aimabel persoon en had voor iedereen tijd voor een gezellig praatje.
Ik wens jullie allen heel veel sterkte om dit zware verlies te dragen.
Huub Last
04-01-2022 14:52
Huub Last
Laat de mooie herinneringen de leegte in jullie hart vullen!
Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
04-01-2022 14:50
Lianne Ihrman
Beste Jaap,
Je omarmde het leven als geen ander, ondanks dat je door je ziekte vaak teruggefloten werd. Samen met Suus, je steun en toeverlaat, heb je nog veel waar kunnen maken. Jaap, we zullen je missen. Veel sterkte voor al je naasten.
Tiny en Hub.
04-01-2022 09:56
Hub Pisters
Jaap, heeft een grote betekenis gehad in ons leven. We woonden te ver bij elkaar vandaan, om vaak bij elkaar over de vloer te komen, maar de keren, dat we bij elkaar waren waren intensief , echt en goed. Jaap heeft veel voor ons betekend, wat verbouw betreft en wel op Vlieland. Niets was hem te veel en te ver. Dankbaar denken we aan al die keren,dat we kontakt met elkaar hadden en we hielden van zijn manier van aanpak. Jaap een groot, groot ! dank je wel en een lieve groet van Cees en Tine
03-01-2022 23:58
Cees en Tine Hoogland
Jaap je heb gevochten tot het laatste moment, maar de strijd verloren. Het gaat je goed, en ooit zien we elkaar weer.Rust in vrede. Heel veel sterkte aan Susan de kinderen en kleinkinderen familie en vrienden. Maddy en Swa
03-01-2022 23:06
Maddy en Swa
Lieve Susan, Nancy en alle andere nabestaande, gecondoleerd met dit grote verlies.
Heel veel sterkte💪en kracht in deze moeilijke en komende tijd.
In gedachten bij jullie🙏 Sonja XX
03-01-2022 22:59
Sonja Steenbergen
Lieve suus en nancy en Joost
Heel veel sterkte we gaan zijn humor zeker missen. Dikke knuffel
03-01-2022 20:23
Colinda Plasmans
Lieve Suzanne en Nancy. Oprechte deelneming in jullie grote droefheid bij het overlijden van Jaap.
Wij hopen dat na deze donkere lange periode de zon weer schijnen mag.
Dan denken wij samen weer vaak aan vroeger aan Jaap en aan zijn lieve lach. Vanwege Lief en Leo.
03-01-2022 20:11
Camps Leo en Lieve
Jacob, de komende badmintonavonden zal er een lege plek ons deel worden. Ondanks jouw vele gezondheidsproblemen was je er vrijwel altijd met een gezond en opbeurend humeur. De derde helft was je ook prominent aanwezig met een kwinkslag en uiteraard een goed glas bier. We gaan je missen! Ik wens Susan, kinderen, familie en vrienden veel sterkte om dit grote verlies te dragen.
Jo
03-01-2022 18:23
Jo Wintjens
Jacob, ondanks de korte tijd dat we elkaar hebben mogen leren kennen zal ik je de maandagavonden gaan missen. Je humor en doorzettingsvermogen zal mij altijd blijven.
Heel veel sterkte voor Susan, de familie en vrienden in deze moeilijke en donkere periode.
03-01-2022 16:49
Remy
Jaap, spijtig dat we elkaar niet vroeger hebben leren kennen want we vonden jou een hele toffe kerel en zullen je missen. Heel veel sterkte voor Susan, de familie en vrienden in deze moeilijke periode.
03-01-2022 12:14
Eddy & Carine

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »