Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Paul Meijs
Paul Meijs
01-02-1980 - 08-10-2021
" Het is goed zo..."

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Edith en zussen van Paul,
Gisteren kreeg ik een mail van Ed Silanoe met de mededeling dat Paul overleden was. Verder wist ik niet dat Paul ziek was, dus ik schrok hier wel van. Na het verlies van Fons weer zo’n groot verlies moeten dragen lijkt me hoe dan ook een hele opgave. Ik wens jullie dan ook heel, heel veel sterkte toe
17-10-2021 09:25
Lilianne en Mattie
Lieve Paul
Zo meteen gaan we jou herdenken.
Je hebt alles zo goed voorbereid.
Een bijzonder kostbaar mens.
Dapper en moedig.
Het is goed zo.
Wat ga je gemist worden.
Bedankt dat we jou mochten kennen.
Goede reis Paul
16-10-2021 11:55
Marilene en Jan
" Het is goed zo..."
Paul (Paulie, Paultje),
We denken terug aan een mooie, gezellige tijd, 1e keer skiën, sneeuw op je hoofd, gezelligheid, lachen, prachtige herinneringen.
Paul, rust nu maar, "Het is goed zo..."

Heel veel sterkte en kracht gewenst voor Daphne & Marcel.
Familie Meijs - Cranen.

Marco en Svenne Triepels
16-10-2021 11:26
Svenne
Paulo,
Je was niet alleen een fijne collega, maar ook een vriend geworden, ook al had je mijn vader kunnen zijn. Iedere ochtend had jij wel een luisterend oor te bieden voor alles waar ik weer mee zat. We konden muziek samen uitwisselen of over de actualiteit praten. Het was meer dan fijn om jou als collega en vriend te hebben.
Ik hoop dat je jouw rust gevonden hebt nu, topper.
RIP
16-10-2021 10:23
Lars van der Weide
Paul....een lief en fijn mens met het hart op de juiste plaats. Eindelijk rust...we zullen je missen.❤️🍂
15-10-2021 13:43
Angela en Patrick van den Elzen
Paultje,

Je was een bijzonder fijn mens, ik kijk met een warm gevoel terug op onze laatste ontmoeting in het zonnetje, de goeie gesprekken die we nog gehad hebben, je moed, je zachtaardigheid, je open oog, oor en hart voor de mensen om je heen. Het is goed zo ❤️

13-10-2021 22:34
Merel Coenen
eindelijk rust met geen pijn. rust zacht jongen.
13-10-2021 13:57
ed cranen
Lieve Paul.. je bent uit dit leven gestapt, maar niet uit onze gedachten, mooie herinneringen zullen blijven.. Paul we zullen je nooit en te nimmer vergeten... rust zacht.
Veel sterkte voor Edith en familie.
Jaennie en Hub Thomas.
13-10-2021 09:51
Jaennie en Hub Thomas
Lieve Paul,
Wij zullen de mooie herinneringen die wij van jou hebben, blijven koesteren!
Met heel veel respect voor jou Paul ❤️
12-10-2021 20:56
Ed en Nell Schoenmakers
Lieve Paul
RUST ZACHT
TINY GOUBET
12-10-2021 10:11
H.J GOUBET
Lieve Paul,
Ik heb je vrijdag nog een app gestuurd nadat ik hoorde dat je ziek was en die dag ging overlijden. Helaas heb je dit bericht niet meer gelezen..
We hebben ons de laatste keer gezien toen je een pakketje bij me kwam brengen, met jou was het altijd leuk kletsen. Je bent een mens met een heel goed hart en je zult gemist worden.
Ik heb altijd graag met je samen gewerkt en zal dat niet vergeten ook al is het lang geleden..
Ik wens je een goede reis ❤️❤️
Liefs Petra Meertens
11-10-2021 19:40
Petra Meertens
Lieve Paul,

Wat was jij een fijne collega en wat hebben we mooie wandelingen gemaakt samen met onze honden. Ik heb bewondering voor jou, zo dapper hoe jij met alle tegenslagen in je leven omging. Altijd vrolijk, lachen tot je niet meer kon maar bovenal behulpzaam.
Je bent een topper, dankbaar voor de contactmomenten vorige week nog. Wat zal jij gemist worden…

Heel veel sterkte gewenst voor je moeder, zussen en alle anderen die jou lief hebben.

Ik weet zeker dat jij een mooi plekje hebt verdiend, net zoals mijn laatste woorden aan jou vorige week,
Een mooie reis gewenst en tot ooit❤️

Liefs Cathelijn
11-10-2021 19:22
Cathelijn de Gijsel
Lieve Paul,
Wat vond ik het fijn om na zoveel jaren nog contact met jou te hebben. Jammer dat we de laatste geplande afspraak niet meer hebben kunnen meemaken, het was wel heel fijn dat jij toch nog telefonisch afscheid van mij wilde nemen.
Ik denk met heel veel positieve gevoelens en ervaringen terug aan de tijd dat je bij mij werkte. Ik was jouw teamhoofd en ik was blij dat ik jou toen met alles wat je meemaakte kon ondersteunen en dat heeft onze samenwerking alleen maar positief beïnvloed.
Lieve Paul, jij kleine, lieve, dappere man, ik zal je nooit vergeten
11-10-2021 15:03
Tiny Claessens
Wij koesteren de warme herinneringen aan de mooie momenten met deze lieve man binnen ons gezin.
Tiny en Ben Ramaekers.
11-10-2021 14:44
Ben Ramaekers
Lieve Paul wat schrik ik ervan dat ik gisteren van een ook oud collega van je/ons te horen kreeg dat je was overleden, wat hebben we fijn met jou gewerkt in team Valkenburg, je passie voor je hond waar we saampies over konden vertellen, je switch na een moeilijke tijd naar een andere baan, horen dat je erg ziek was en nu dit, RIP Paul in alle teams zal je er er altijd bij blijven! Viv
09-10-2021 13:42
Vivianne Caelen

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »