Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Piet Laming
Piet Laming
01-10-1942 - 01-06-2021
Stilletjes heb ik je hand los moeten laten,
maar vergeten doe ik je nooit.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste familie,

Piet heb ik leren kennen toen hij ongeveer 60 jaar geleden van Brabant naar Houthem emigreerde en bij zijn oom en tante bij ons in de straat kwam wonen. In de jaren 70 vaak samen opgetrokken en ook nog even collega's geweest. Later is het contact verwaterd. Mijn herinnering aan Piet: fijne vent, altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Veel sterkte.
11-07-2021 10:47
Huub Jakobs
Beste familie, afgelopen donderdag bereikte mij het trieste bericht dat Piet is overleden. Ik wens zijn familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Het troost me te weten dat Piet weer samen mag zijn met zijn grote liefde Tong. Dag Piet
08-06-2021 08:17
Remco Vijgeboom
Beste familie gecondoleerd en sterkte met het overlijden van Piet.wij leerden Piet kennen als markante en sympathieke persoon die altijd in was voor een praatje.
Nogmaals sterkte
Niels en Bert Dauven
07-06-2021 07:43
Bert Dauven
Beste familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Piet.
06-06-2021 10:41
Marc & Sonja Geijselaers
Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijd.
Ook namens mijn moeder Tilla Bemelmans gecondoleerd
05-06-2021 22:29
Monique en Bert
Beste Familie,

Figuurlijk werd het stil om mee heen toen het bericht mij bereikte dat Piet er niet meer was. Altijd een gezellig praatje en wat flauwekul, soms ook heel serieus. Ik zal de herinneringen aan Piet koesteren zoals jullie dat ongetwijfeld ook zullen doen.
Ik wens jullie veel kracht en sterkte bij de verwerking van het overlijden van Piet.
Piet, het ga je goed!
04-06-2021 09:15
Roy
Als sinds ik een klein jochie was, was Piet kind aan huis in de bloemisterij en keuken van mijn ouders. Ook daarvoor, sinds zijn eigen tienerjaren was hij vaak te vinden bij mijn opa en oma, vader en ooms in de Onderstestraat in Houthem. Hij hoorde er helemaal bij. In mijn eigen jonge jaren hebben we een zaalvoetbalteam opgericht waarvan Piet jarenlang de coach en mecenas was. Vele uren bracht ik daardoor met Piet door in de sporthal en daarna telkens in kantines en cafes. Waarin behalve geouwehoer ook goeie gesprekken plaats vonden. Dat waren heerlijke uren en daaraan bewaar ik gouden herinneringen... ik ken oprecht weinig mensen met zo'n gouden hart en lieve inborst... Ik ben blij en trots dat ik Piet in mijn leven heb gehad. En ik zal me Piet daarom altijd met een warm gevoel blijven herinneren, zoals we dan zaten te borrelen aan de bar, hij met een glaasje 'appelsap' onder zijn snor.... Proost Piet, rust zacht en dank je zeer voor de mooie uren samen.
Chris Bosten
04-06-2021 08:51
Chris Bosten
Piet, als vrijwilliger bij o.a. de ‘mannenmiddagen’ van Fonterhof zullen we je nooit vergeten. Jouw oprechte zorg voor de bewoners, jouw humor, het was hartverwarmend. We zullen je missen….Dag Piet.
03-06-2021 21:23
Jan Antonides
Onuitwisbaar zijn de talloze goede herinneringen aan Piet. Veel sterkte voor de familie en vrienden die hem nu moeten missen.
03-06-2021 20:07
Irene, Chris, Michel en Guido Bosten.
Altijd tijd voor een praatje de laatste tijd ging het wat minder. Jammer!
Wij wensen jullie veel sterkte voor nu en de komende tijd.
03-06-2021 16:09
Math & Tiny Hendriks-Troisfontaine
Veel sterkte met het verlies van Piet.
Vele leuke herinneringen in het verleden.
03-06-2021 13:32
José Heugen
Beste familie, we wensen jullie heel veel steun en kracht met dit dierbare verlies.
03-06-2021 10:02
Hans en Jolanda Coenjaerds
Beste familie veel sterkte met dit verlies, we waren 32 jaar buren. Hij ruste in vrede
03-06-2021 09:14
Liesbeth louwen
Beste Familie,
Heel veel sterkte met dit grote verlies
03-06-2021 07:55
peter nols
Veel sterkte met dit verlies.Piet dank voor de leuke tijd.
02-06-2021 17:19
Victor
Familie Laming,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie broer, zwager en oom, Piet Laming.
Het geeft ons troost te weten dat Piet nu weer samen is met Tong, zijn grote liefde.
De herinneringen zullen wij koesteren.
Veel kracht gewenst,
Marlies en Lucien Haak
02-06-2021 11:04
Marlies Haak

  • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
    Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
    Grote steun in deze moeilijke tijd!
    Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
  • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
    Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
  • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

    Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

    Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

    Marc bedankt!
    Frank Ermers, Heerlen
  • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »