Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Katrien van Rooij
Katrien van Rooij
27-06-1974 - 26-03-2021
Katrien,

Vriendelijke doorzetter en verbinder. Lieve, vrolijke levensgenieter. Met jouw stralende lach. Zorgzaam voor iedereen om je heen. Je gaf ons zo veel, en daarom hebben wij je niet verloren.
Je blijft voor altijd een deel van ons.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve familie en dierbaren,
Gecondoleerd ,woorden schieten tekort bij dit enorme verlies. Véél kracht en liefde om samen dit groot verdriet te verwerken . 🌹❤️🌹
Liefs Jan,Willemien Siahaya-Fiddelers
(Oud leerkracht “Elckerlyc”
23-04-2021 08:28
Jan, Willemien Siahaya-Fiddelers
Lieve Katrien, wat zullen wij je missen.
Je was zoveel meer dan onze Hemofilie verpleegkundige.
Lieve familie heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit grote verlies.
Veel liefs familie van den Heuvel
19-04-2021 17:49
Familie van den Heuvel
Lieve familie van Katrien, wat een schrik te horen dat Katrien is overleden.
We hebben samengewerkt in de opbouw van Care for Cancer in de regio Zuid-Limburg. Daar heeft ze in die tijd als gedreven oncologieverpleegkundige hard aan gewerkt. Heel veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies!
Hartelijke groet, Sietske van der Veldt
15-04-2021 22:17
Sietske
Ik heb Katrien leren kennen via Nancy. Wat was het een mooie warme vrouw, zo verdrietig dit afscheid voor Bert, familie en alle dierbaren. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte in het moeten missen van Katrien 🌹🌹
13-04-2021 17:53
Sandra
Lieve Katrien, we hebben elkaar leren kennen toen we ongeveer 16 jaar waren. We hadden kortstondig verkering. Daarna kwamen we elkaar nog geregeld tegen bijvoorbeeld met carnaval . Je bent en blijft voor mij die leuke lieve meid en je staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit vreselijke verlies.
13-04-2021 15:00
Camille Vrede
Dierbaren en familie wij wensen jullie kracht om dit te kunnen dragen lieve groeten van Francien nicht van Marietje
13-04-2021 09:41
FrancienBressers Cobben
Lieve Katrien, lieve familie,

Aan het begin van mijn opleiding tot internist leerde ik je kennen als enthousiaste, altijd goed gezinde verpleegkundige op A5links in het MUMC. Nadien kwam ik je ooit weer tegen op FB, zag ik af en toe een post langskomen. Maar dit bericht, wat een verdrietig bericht, had ik niet zien aankomen. Vreselijk. Met mijn oprechte deelneming wens ik veel sterkte in deze moeilijke tijden.
10-04-2021 22:59
Frank Stifft
Katrien .bedankt dat je er was voor mij en steun ik van jou mocht krijgen
Zal je nooit vergeten .Rust in vrede

10-04-2021 13:18
Linda Hamers
Katrien kwam als kleine meid met haar oma v Rooy en zusjes en ouders in onze zaak . Later voor haar gezin. Tot het einde toe heeft ze genoten van haar favorite “ tuurtsje” . Katrien is /was een bijzondere vrouw met een groot hart voor velen .Sterkte voor jullie allen 💋💋❤️ Truus en Hub Essers
10-04-2021 10:21
Truus en Hub Essers
Ik ken Katrien van de basisschool, heb bij haar in de klas gezeten. Ik ben zeer geschrokken van dit intens verdrietige nieuws. De diepe rouw waar haar familie doorheen gaat moet uitzonderlijk zwaar zijn en ik wens dan ook iedereen heel veel sterkte toe om hier een vorm in te vinden. Lieve Katrien, dank je wel voor je aandacht en je vriendelijke glimlach.
10-04-2021 09:55
Mieke Selis
Pff wat is het leven oneerlijk! Katrien heeft van 2008 tot 2009 voor mij gezorgd toen ik op A5 lag met acute leukemie. Ik had het geluk om deze rotziekte te mogen overleven. Mede dankzij haar goede zorg ben ik het gevecht fijner doorgekomen. Met tranen in mijn ogen typ ik dit bericht, zo oneerlijk! Veel te jong, veel te vroeg! Rust zacht! 💫 🕯 Veel sterkte voor de familie toegewenst 🌹
09-04-2021 20:58
Aster Drissen
Leef Katrien. Gooi reis. In de hiemel is noe unne prachtige ingel erbij gekaome. De bis allein 40 jaor te vreug gegaange.
09-04-2021 20:51
Margriet
Lieve familie & andere dierbaren, ik hoorde van Katriens overlijden via social media en dacht direct aan speelafspraakjes met zoveel plezier op de basisschool! Je hebt zoveel gul gelachen; hoe mooi om te blijven herrinneren.
09-04-2021 20:17
Susanne Niesten
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
09-04-2021 20:06
Freek Zwarts
Lieve familie van Katrien,
Ik ken Katrien als verpleegkundige op A5 en later als verpleegkundig specialist hematologie. Toen ik de opleiding ging doen voor VS hematologie heb ik regelmatig contact gehad met Katrien. Ze was heel enthousiast en behulpzaam, ik heb veel van haar geleerd. We zijn ook samen vaker naar congressen geweest, soms met een overnachting en dat was altijd heel gezellig. Ik vind het heel erg dat je deze vreselijke ziekte hebt gekregen, je hebt zo hard gevochten. Je blijft in mijn herinnering als een mooi lief mens met een hart van goud😘
Danny
09-04-2021 18:30
Danny Quadvlieg-Delnoy
Lieve familie,
Katrien heb ik leren kennen tijdens onze opleiding bij de mdgo. De vrolijkheid zelve, in voor een grapje en een feestje maar als ze boos werd, alles in t Maastrichts. Dat was voor mij typisch Katrien. Later als collega’s binnen het Mumc, na al die jaren niks veranderd behalve dat we ouder werden..... Nu helaas dit nieuws, ik wens jullie allemaal heeeeel veel sterkte met het verlies van dit prachtmens. Rachelle Hendriks
09-04-2021 17:13
Rachelle Hendriks
Lieve Katrien, ik heb je leren kennen via mijn fotoproject Pesten. Je hebt een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Je durfde te laten zien dat dit ook een onderdeel was van je verleden. Juist door je kwetsbaarheid te tonen liet je een ongelofelijke kracht zien! Ontzettend jammer dat je niet meer tijd was gegund, liefs 💜 en sterkte voor iedereen die je lief is.
Susan
09-04-2021 16:10
Susan Leurs
Lieve Katrien. Wat een verdrietig bericht! Geschrokken hoorde ik wat er gebeurd is. Onze leuke collega van A5 destijds. Wat hebben we daar tijdens en na het werk toch een lol gehad. Daarna nog FB vrienden, een tijdje stilte....en dan dit. Sterkte voor al je nabestaanden.
09-04-2021 15:29
Frank Klaver
Gecondoleerd met het verlies van een heel lief persoon veel sterkte toegewenst voor de hele familie we zullen haar herinneren als een goede hemofilie verpleegkundige en we hoorde haar altijd van verre aan komen lopen met haar klikklak schoentjes we zullen haar herinneren met een lach en een traan van Louise Schreurs, Priscilla en Gert-jan de Man
09-04-2021 15:18
Louise, Gert-jan en Priscilla
Lieve Guus,Marietje,Annemieke,Fieneke en familie
Gecondoleerd met het overlijden van Katrien.Heel veel licht en liefde voor jullie.
Met de fijne herinneringen van vroeger zullen we Katrien niet vergeten.
Jan en Dorothé
09-04-2021 14:15
Dorothé en Jan Hurkens
Lieve familie,
Ik ken Katrien uit mijn jeugd en was zeer geschrokken toen ik het nieuws vernam. Ik wil jullie veel sterkte wensen om dit grote verlies te verwerken.
Katrien zal ik altijd blijven herinneren als een lieve, goedlachse en sympathieke vrouw.
09-04-2021 13:55
Dawn Gray
Beste familie,

Wat een verdrietig bericht, veel te vroeg van jullie heen gegaan. Ik wil jullie in deze toch al moeilijke tijd heel veel sterkte en kracht toewensen. Hopelijk kunnen jullie het ooit een plekje geven.

Een warme knuffel van jullie oude straat genoot,

Marielle Cruts
09-04-2021 13:49
Marielle cruts
Lieve vrienden en familie van Katrien,
Ik ken Katrien uit mijn kindertijd toen ik in Maastricht woonde. Onze gezinnen waren bevriend en ook wij. Ik heb mooie herinneringen aan de vele zonnige zondagen waarin we alle meisjesgeheimen met elkaar deelden. Wat een lol hebben we samen gehad en ook met Annemieke. Ik denk er met veel plezier aan terug. Later hebben we geen contact meer gehouden, maar met de komst van faceboook werd dat anders en konden we elkaars leven een beetje volgen. We hebben een paar keer een klein gesprekje gehad over hoe het leven liep. Ik ben diep geschokt te lezen dat je er niet meer bent. Ik wens de familie en alle geliefden heel veel sterkte met dit verlies. Xxx
09-04-2021 13:49
Renske Homminga
Lieve familie en vrienden van Katrien,
Wat een vreselijk verdrietig nieuws, het raakte me enorm. Het valt niet te bevatten. Ik wens jullie enorm veel sterkte om dit verlies te verwerken.
Heel veel liefs,
Floortje Selis
09-04-2021 13:43
Floortje
Lieve familie,
Toen wij in Maastricht kwamen wonen, kwamen meteen de zusjes Van Rooij aan de deur en zij namen ons mee om Maastricht te ontdekken .Wat hebben we toen een mooie tijd gehad. Katrien die zo kon genieten met haar mooie lach. Ze was zo'n geweldig lieve meid en een doorzetter.
Ik hoorde dit gisteren van Renske en sindsdien zijn jullie in mijn gedachten. Jullie mochten al die jaren genieten van een bijzondere dochter. Voor de komende tijd: sterkte !
Warme groet, Tineke Lam en Ger Walinga.
09-04-2021 11:35
tineke lam
Heel veel sterkte met het verlies van jullie Katrien!
Ik ken haar van de tijd dat ze leerlingverpleegkundige was, eind jaren 90, op afdeling 20, orthopedie in Sittard. Ze was een goeie! Die herken je meteen!
Die lach! Om nooit te vergeten!
Sterkte🌸🌺
09-04-2021 06:07
Petra Smeets
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

Luc en Chantal (13 septemberstraat 1)
02-04-2021 13:41
Luc en Chantal
Lieve familie en dierbaren van Katrien,

Ontsteld vernam ik het trieste bericht van het overlijden van Katrien.

Op de Elckerlyc was ik één van haar klasgenootjes. Als ik terugdenk aan Katrien in die tijd, dan herinner ik mij het samen spelen op het schoolplein. In de klas was zij ietwat ingetogen. In mijn herinnering zie ik haar fietsen op de Goudenweg, naast pap of mam met Fieneke voorop en Annemieke achterop. Katrien was lief en goedlachs, met een hart van goud.

Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies.

Lieve groet,

Frédérique Neilen
02-04-2021 10:43
Frédérique Neilen
Lieve familie van Katrien,
Geen woorden... alleen pijn en verdriet maar wat een mooie herinneringen hebben jullie aan Katrien!! Blijf deze koesteren. Wij wensen jullie veel kracht en liefde toe..

Liefs Kelly en familie van den Heuvel
01-04-2021 19:55
Kelly en familie
Lieve familie en dierbaren van Katrien,

Gecondoleerd met dit vreselijk verlies en heel veel sterkte voor nu en de tijd die komen gaat.
De lieve mooie altijd lachende Katrien laat een grote indruk achter.

Liefs Michelle (oud collega van de NVHV)
01-04-2021 10:31
Michelle Welgraven
Beste familie van Katrien, ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Zij was zo vriendelijk en haar lach was zo mooi. Ik heb altijd heel fijn met haar samengewerkt op het lab in het MUMC toen ze nog hemofilieverpleegkundige was. Heel verdrietig dat zij ons heeft verlaten!
31-03-2021 16:15
Alma Mingels
Lieve Bert, Guus, Marietje, Annemieke, Fieneke en Puck,
Heel veel sterkte met dit enorme verlies, we leven intens met jullie mee. Katrien's uitvaartdienst was erg speciaal en troostend, mijn dank dat ik deze vanuit het buitenland kon bijwonen. Katrien was mijn eerste vriendinnetje, onze vriendschap is altijd blijven bestaan en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. De mooie en leuke herinneringen blijven binnenstromen. Haar mooie energie zal altijd doorgaan. Rust zacht lieve en moedige Katrien, ook ik ga je ontzettend missen leeve sjattepie, sweef door d'n hiemel door de zevende hiemel.
Veel liefs van Iris
31-03-2021 15:36
Iris Godding
Om zo'n geliefd persoon, zo'n vrolijk en lief iemand te moeten verliezen is verschrikkelijk... er zijn geen woorden om dit verlies te verlichten, ik kan alleen zeggen dat ik aan jullie denk en veel liefde en kracht wens voor jullie allemaal.
Liefs, Jacqueline.
31-03-2021 12:57
Piene Noorden
Ik wens jullie veel sterkte met het grote verlies. Het is verschrikkelijk dat zij in de bloei van haar leven, het leven heeft moeten verlaten.
31-03-2021 12:52
mieke Lemmens
Beste Familie en vrienden,
Ik wil jullie veel sterkte wensen met het veel te vroeg overlijden van Katrien. Zij was indertijd mijn steun en toeverlaat binnen het Hemofilie Behandel Centrum Maastricht: stralend en optimistisch, zeer betrokken bij het wel en wee van patienten, geweldig in het communiceren met derden om zaken geregeld te krijgen, onvermoeibaar en ook altijd bereid om zo nodig extra buiten kantooruren te werken, een beter profiel dan dit is nauwelijks voorstelbaar. Het is nauwelijks te bevatten dat ze er niet meer is.
31-03-2021 11:34
Karly Hamulyak
Lieve Mariet en familie,
Op dit moment overheerst ongeloof en intens verdriet. Katrien was zo vrolijk en zorgzaam. Ik hoop dat jullie uit de ongetwijfeld ontelbare fijne herinneringen aan haar troost kunnen vinden in het verwerken van dit grote verdriet.
Mariet heel veel sterkte voor jou en je hele gezin.
Miny van Bers
31-03-2021 11:18
Miny van Bers
Lieve Bert,Wij wensen jou en de familie heel veel sterkte toe, denken aan je. Dikke poen. Ed en Jeanne.
31-03-2021 10:39
ed van wijnsberge
Joke kende Katrien als een fijne, lieve collega. Maar zeker ook als zorgzame collega voor de patiënten. Paul kent Katrien als goedlachse, vrolijke collega.
Wij wensen al haar naasten heel veel sterkte in deze verdrietige tijd en kracht om door te kunnen gaan.
30-03-2021 22:20
Paul Oyen
Een mooi mens die vol in het leven stond is er niet meer.


Heel veel sterkte aan Bert en familie.we denken aan jullie.

Serry penders,Jolanda Limbourg en Marie .
30-03-2021 21:52
S.penders en fam
Lieve Bert en Familie
Woorden schieten te kort ,voor het grote verdriet om het verlies van een geweldige vrouw .
Mijn kaarsjes zullen blijven branden voor jouw Bert .
De herinnering aan haar gulle lach en haar lef , alles mocht uitgeprobeerd worden op haar mooie koppie haar. Alle kleuren .opscheertjes , altijd weer vroeg ik haar als model in mijn kapsalon .
Niet alleen omdat ze voor alles in was ,maar omdat haar aanstekelijke lach en geweldige energie het beste in een ieder ,naar boven haalde .
Katrien zal nooit vergeten worden .
Heel veel sterkte
Brigitta Willems en Peter Martin
Kapsalon Ragazza
30-03-2021 21:30
Brigitta Willems
Een mooi mens is heengegaan.
Met veel liefde en bewondering zal Katrien altijd in onze herinnering blijven. We wensen Bert, de familie en vrienden veel kracht toe om dit enorme verlies te kunnen verwerken.

Heel veel liefde,
Boy en Nona
30-03-2021 19:33
Boy en Nona
Beste Bert en familie,

We hebben de ceremonie online bekeken. We vonden het indrukwekkend! De speeches, de locatie, de prachtige bloemen, de vele foto's van Katrien die geniet van het leven, en de muziek.

We wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies!
Nico & Marianne De Bruin
30-03-2021 19:09
Nico & Marianne De Bruin
Beste Bert, familie van Roij en vrienden van Katrien,
Via-via oude collega van het overlijden gehoord; kwam als een donderslag..... Ook al alleen kort contact / samenwerking gehad met Katrien als mijn opvolger als hemofilie-verpleegkundige / MUMC, toch was er meteen iets "speciaals" te merken / voelen, waardoor ik vol vertrouwen de functie en de vooral het patiënten-collectief met een gerust hart kon laten over-gaan aan Katrien.... Begrijp, dat dit ook heel mooi en prima is gegaan.... helaas dan blijkbaar een heeeeel andere "tegenstander" op haar weg gekomen, van wie Katrien niet kon winnen, ondanks haar sterke en positieve binnenkant ..... Maar Katrien zal zeker dit verder blijven "uitstralen" .... GRTZ & THX Wolfgang Balliël
30-03-2021 19:01
Wolf Balliel
Lieve familie,
Wat een mooie ceremonie, voor een nog veel mooier mens. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe voor de komende tijd. Ze zal zeker gemist worden.
Mijn nichtje, met die grote lach op haar gezichtje. Voor altijd uit het leven, voor altijd in ons hart. 🥀
30-03-2021 16:37
Bernardine Zwebe - De Bruin
Bert en femilie,
Via 'nen aandere weeg höb iech uuch al gecondoleerd en alle sterkde touwgewins. Daobij kin iech uuch noe laote weite de sjoenen oetvaartdeens virtueel te höbbe bijgewoend. "Diech bis mèt goud neet te betaole" waor, terech, noe ouch weer te hure. Nogmaols alle sterkde touwgewins!
30-03-2021 15:26
Louis van den Bongaert
Lieve Bert en 2 toppers van zusjes moeder en vader van katrien
Ik heb samen met jullie de zorg mogen dragen,daar ben ik jullie heel dankbaar voor.
Katrien heeft met al haar kracht die ze noghad op een hele speciale manier afscheid van juliie kunnen nemen en jullie van haar ..dit heeft ze op haar zo een bijzonder manier kunnen doen omdat zij dit aankon...
Wat hebben jullie een geweldige speciale band samen,wat zijn jullie close..
Om zo samen Katrien te begeleiden is zeldzaam..
Ik ben dankbaar dat ik samen met jullie Katrien op deze manier heb mee mogen verzorgen..
Wat een prachtige ceromie..
Dank jullie wel

Manny
30-03-2021 15:01
Mmp jacobs
Leef familie, wat un prachtige ceremonie veur Katrien. Hiel veul sterkte de koumende tied. Madeleine
30-03-2021 14:57
Madeleine Niesten
Lieve geliefden en dierbaren van Katrien,

Wat een prachtige plek om afscheid te nemen van iemand die vol in het leven stond. Een mooie afwisseling van foto's waar de levensenergie vanaf spatte, muziek en persoonlijke woorden. De saamhorigheid in het stilte moment was voelbaar zelfs op afstand. Ik wens jullie heel veel liefde en kracht. Ze blijft voor altijd een deel van iedereen die haar gekend heeft.

Liefs, Manja

30-03-2021 14:55
Manja Tijssens
Sjus getuige gewees vaan de prachtige ceremonie veur ut zönneke Ketrien, die zelfs online de träönekes deege rolle.
Gecondoleerd en sterrekte in de leege tied dee noe kump. De gedachte aon häör zalle daobei väöl hellepe.
30-03-2021 14:41
Michel en sandra
Sjus getuige gewees vaan de prachtige ceremonie veur ut zönneke Ketrien, die zelfs online de träönekes deege rolle.
Gecondoleerd en sterrekte in de leege tied dee noe kump. De gedachte aon häör zalle daobei väöl hellepe.
30-03-2021 14:41
Michel en sandra
Heel veel sterkte met het verlies.

Ze heet noe 'n plekske tussen de sterre, boe vaan oet ze altied zal blieve sjijne.

30-03-2021 14:26
Ingo & Maartje
Leef dierbaare vaan Katrien,

Wat un verdreetig beriech, hiel vöäl sterkte de koumende tied

Dikke knoevel
Tim & Carole Rouvroye
30-03-2021 13:54
Tim & Carole
Heel veel sterkte Bert en family.

Thorvald & Roxanne
30-03-2021 13:37
Thorvald & Roxanne
Lieve Bert en familie,

Wat verschrikkelijk dat jullie Katrien nu moeten missen. Als ik aan Katrien denk, denk ik aan die superlieve leerling waar ik 31 jaar geleden les aan heb mogen geven. Een kind dat meteen in mijn hart zat : spontaan lief, warm en met veel humor. Wat heb ik genoten wanneer ze, samen met Fieneke, koffie kwam drinken of kwam eten. We genoten van haar verhalen en grapjes. Ook toen ze al haar diploma behaald had, kwam ze nog wel eens op bezoek om haar juf te vertellen hoe het met haar ging. Ik ben ontzettend trots op wat zij allemaal in haar leven bereikt heeft. Katrien zit voor eeuwig in mijn hart.
Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe.

Dikke poen,

Marion Heuts
30-03-2021 13:35
Marion Heuts
Beste Bert,
Wat een verlies voor je Bert..., ik hoop dat je het een plaats kunt geven en wens je daarbij alle kracht en sterkte toe.
Warme groeten Paul.
30-03-2021 13:33
Paul Drissen
Lieve familie, lieve Katrien,

Nog een keer kunnen we dit schrijven. Maar in gedachte zal jij voor altijd blijven.
Onze jongens hebben je leren kennen, en jij hebt ze zelfs soms mogen verwennen.
Jullie uitje naar Amsterdam, jij was diegene die Tjen toen met liefde mee nam.
Ook Quinn heb je over zijn angsten heen kunnen helpen.
Vele tranen hebben we samen kunnen stelpen.
Je was meer dan een verpleegkundige voor ons gezin.
Je ging voor ons door het vuur en menig maal bij artsen er vol tegen in.
Je liefde voor het vak, je liefde voor de kinderen, je geduld met ons, je was gewoon ................... Katrien.
Dat we je nu niet meer kunnen zien doet ons ontzettend pijn.
Maar de herinneringen die we samen hebben gemaakt die blijven en dat is fijn.

We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Lieve groetjes fam. Van Weersch

30-03-2021 13:32
Fam. Van Weersch
Beste Bert en familie,

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Margot en Evert
30-03-2021 13:28
Evert Hoedt
Lieve sterke altijd vrolijke en toch ook zo verlegen Katrien

Zorgzaam, doorzetter, in voor een grapje, gezelligheid.
Wat een plezier hebben we gehad, in binnen en buitenland en wat was ik trots op je in Dublin, waar je met rechte rug bleef doorgaan. Je verhaal was zo ontzettend goed, maar je had het moeilijk. Wat jammer dat we nooit meer de gelegenheid hebben gehad dat opnieuw te doen...
We hebben meerdere dingen met elkaar gemeen en veel met elkaar gedeeld. Wat ontzettend jammer dat jij de strijd verloor.
Rust zacht, ik zal je nooit vergeten.
Bert en alle andere familieleden : heel veel sterkte met dit verlies!
Liefs Marlène
30-03-2021 13:27
Marlène Beijlevelt
Beste Bert, en familie,

Heel veel kracht en sterkte toegewenst met het verlies van Katrien. Het is verschrikkelijk om je maatje op deze manier en zo jong te moeten laten gaan.

Groet Pom en Andre

30-03-2021 13:12
Pom en Andre Welzen
Lieve Katrien,

Wat onwerkelijk dat jij, lieve, kleine en dappere Katrien er niet meer bent. Ik heb je tijdens mijn opleiding tot internist-hematoloog leren kennen als een super enthousiaste, betrokken en gemotiveerde verpleegkundige. Jij was mijn informatiebaken om het vak van de hemofilie onder de knie te krijgen. Maar bovenal was je een ontzettend lief mens, je stond altijd klaar om iedereen te helpen. De laatste paar jaar hebben we niet meer zoveel contact gehad, onze wegen splitsten (letterlijk ging mijn weg naar het noorden), maar vergeten deed en doe ik je nooit. Rust zacht lieve meid,

Liefs Saskia
30-03-2021 13:11
Saskia Schols
Lieve Katrien,
Wat was je toch een lieve bijzondere vrouw.
Je was altijd spontaan, vrolijk en optimistisch
Elke minuut van de dag stond je klaar voor ons en iedereen.
We zullen je missen en willen familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte wensen
Jan en Miranda
30-03-2021 13:05
Jan en Miranda Nas
Lieve familie en vrienden van Katrien,

Gecondoleerd met het verlies van Katrien. Veel sterkte voor jullie allen, het gemis zal enorm zijn. Ik had Katrien en jullie nog een veel langere tijd samen gegund. Katrien en ik zaten bij elkaar in de klas op de Elckerlyc basisschool. Een van mijn weinige herinneringen van de kleuterschool is dat Katrien vol enthousiasme vertelde dat ze een zusje had gekregen die Fieneke heette. Door mijn vriendschap met Marieke, die ik de eerste keer zag in gezelschap van Katrien, bleef er ook later altijd een lijntje bestaan. Lief, levenslustig en betrokken, zo blijf ik me Katrien herinneren.

Liefs, Ilja
30-03-2021 12:15
Ilja Roomans
Bert,

Veul sterkte vandaag en de komende tied.

Afke Huveneers
Pascal Dreissen
30-03-2021 11:57
Pascal Dreissen
Lieve Familie, heel veel strekte bij dit vreselijke verlies. De vrolijk lach van Katrien zal nooit vergeten worden.
30-03-2021 11:56
Andrea
Bèr,

naomes Connie, Renée en miech wèlle veer diech, Puck en de res vaan de femilie hiel veul sterkte winse vendaog.
30-03-2021 11:54
Huijnen
Beste Bert, Puck, familie en vrienden van Katrien en Bert,

Heel veel liefde, sterkte wijsheid, kracht, herinneringen en sterkte gewenst. Wat een gemis. Voorzover het troost mag bieden: 'Het is erg iets moois verliezen, maar liever verliezen dan nooit hebben gehad' (Jack Poels).

Medeleven van Ellen en Maurice Gijsbers
30-03-2021 11:15
Maurice Gijsbers
Lieve allemaal,

De leegte die Katrien achterlaat, is niet met woorden te vullen. Ik wens iedereen die haar moet missen veel kracht toe om dit verlies te verwerken. Ik herinner me haar als het, in eerste instantie beetje verlegen, goedlachse buurmeisje van een paar deuren verderop en later als de lieve en betrokken vrouw die ze geworden is, nog steeds met die grote glimlach op haar gezicht.

Dikke knoevel voor jullie allemaal, Yasmine
30-03-2021 10:19
Yasmine Medjadji
Familie en vrienden van Katrien,
Wij willen jullie heel veel sterkte wensen. Wat een ongelofelijk verlies om Katrien niet meer te kunnen zien, ontmoeten en niet meer mee te kunnen samenwerken. Katrien heeft een altijd een goede band gehad met ons Laboratorium (eerst het hematologisch lab en daarna het centraal diagnostisch lab) omdat ze altijd voor de patient ging maar daarnaast ook oog had voor onze planning en medewerkers. Ze deed er alles voor om dit goed te regelen, zowel voor hemofilie patienten als voor de patiënten die een thuistransfusie nodig hadden. Altijd vrolijk, gemotiveerd en flexibel. De mooie momenten in hoge torens om ons gemeenschappelijk onderzoek (lab-kliniek) te bespreken houd ik nu als herinnering. Katrien, je bent een voorbeeld voor velen en wij zullen je niet vergeten. Yvonne Henskens namens alle collega's van Centraal Diagnostisch Laboratorium van het Maastricht UMC.
30-03-2021 10:01
Yvonne Henskens
Lieve Katrien,
Altijd vrolijk, lief, zorgzaam!
Veel te vroeg ben je overleden lieve Katrien.
Ber en ik wensen jou lieve Bert en familieleden héél véél sterkte toe!
Ber en ik leven intens met jullie mee!
HEEL VEEL STERKTE
30-03-2021 09:59
Mieke en Ber
Beste Bert, Marietje, Guus, Annemieke en Fieneke

Van harte gecondoleerd met het overlijden en verlies van Katrien.
Die lieve Katrien die we van heel klein af aan mochten meemaken. Altijd opgewekt en aardig en als vriendinnetje van
onze dochter Iris altijd fijn om haar om ons heen te hebben.
Ze is en blijft voor altijd die Katrien die we zullen missen maar
nooit weg is.
We wensen jullie de kracht om met alle mooie herinneringen aan en met haar, door te kunnen.
Lieve groet van Ber en Margot
30-03-2021 09:40
Ber en Margot Godding
Beste Buurman, Beste Bert,

Onze condoleances met het verlies van Katrien. Heel veel sterkte in deze zware tijd.

Naomi & Josse
30-03-2021 07:41
Josse Kunst
Lieve Bert, Mariet & Meinderd, Guus & Annemie, Annemieke & Daniël, Fieneke.
Het is jaren geleden dat ik jullie nog gezien heb maar wat een mooie en warme herinneringen heb ik aan jullie. De zusjes van Rooy, altijd vrolijk en onafscheidelijk. Dankzij Carin (mijn toenmalige schoonmoeder) en Paul ( mijn ex man) hebben onze wegen zich regelmatig gekruist in het verleden.
Ik zal Katrien nooit vergeten en wees er maar zeker van dat Carin over haar waakt nu. Ik hoop dat jullie steun bij elkaar vinden. In gedachten ben ik bij jullie. Dikke knuffel, Linda.
29-03-2021 23:42
Linda Marchesini
Leef Katrien,

Dit tristige nuits heet us allemaol euvervalle en wat euverblijf zien de vöäl sjoen herinneringen vaan en mèt diech op zomerkamp, bivak en trainingen. Want neve veur die jonge e prachtege week of middeg te organisere, woort euze band es Eburoon op die mominte boete “d’n Troep” gevörmp. Wie ’s diech besloots es leier te stoppe, waors diech wel weg beij de groep, mer Eburoon biste altied gebleve. Met vöäl leefde en plezeer dinke veer trök wie veer same höbbe gelache, gedronke en ’t speul vaan scouting höbbe gespäöld.
Veer winse dien femilie vöäl sterkte touw.

Staf en bestuur vaan scoutinggroep De Eburonen Mestreech
29-03-2021 23:12
Scouting De Eburonen
Lieve familie van Katrien,

Geheel onverwacht kwam het bericht dat Katrien overleden is. Een bericht dat ons met een schok bereikte. We willen iedereen heel veel sterkte wensen in deze verdrietige tijd. Koester de herinneringen en kijk terug met een lach naar deze lieve vrouw die ons veel te vroeg heeft moeten verlaten.
We kennen Katrien van tante Fieneke en zagen hoe lief en zorgzaam zij voor haar oma en Ingrids tante Fieneke was.
liefs,
Ingrid, Maurice, Sjoerd en Noortje van der Zalm-Odekerken

29-03-2021 22:19
Ingrid van der Zalm-Odekerken
Lieve familie van Katrien,

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering.
Herinneringen die ieder op zijn eigen manier heeft, maar zeker zullen voort bestaan.
Herinneringen aan een lieve, goedlachse, vrolijke en zorgzame vrouw, dochter, zus, vriendin
KATRIEN

Veel kracht en sterkte toegewenst

Danny, Gilbert, Vanna en Cedriek
29-03-2021 21:48
Danny en Gilbert
Beste Bert en familie Van Rooy
Via een oud-collega vernam ik het vreselijke nieuws dat Katrien overleden was.
Ik kende Katrien van de Michaelschool en herinner me haar als een zeer vriendelijke, lieve en prachtige meid.
Het is niet te bevatten dat zo’n jonge meid ons heeft moeten verlaten. Ik wens jullie heel veel sterkte en mogen de mooie herinneringen jullie troosten.
29-03-2021 21:43
Jan Mueters
Lieve Bert, Guus, Annemie, Marietje, Mijnderd, Annemieke, Fieneke en familie,

Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Ik zag Katrien altijd bij oma Fieneke. Zo lief, zo behulpzaam, zo hartelijk. Wat een gemis.

Heel veel sterkte. Ik denk aan jullie.

Madeleine
29-03-2021 21:42
Madeleine
Lieve mensen,
We leven met jullie mee en wensen jullie alle sterkte in de komende tijd. Jullie verliezen een stralende Katrien die heel betrokken in het leven stond.
Loes en Jean Jacobs - Odekerken
29-03-2021 21:34
Loes en Jean Jacobs - Odekerken
Leef ederein,

Veer deenke aon uuch. Hiel veul sterkte geweenst.

Poene

Rob en Nino
Yoka, Billie en Pip
29-03-2021 20:14
Yoka
Guus, Annemie, Marietje, Mijndert, Bert, Annemie, Fieneke en alle verdere familieleden. Wat een vreselijk nieuws hoorden we zojuist. Zijn met stomheid geslagen en erg verdrietig. Die lieve hartelijke, bijzondere Katrien is niet meer. Woorden schieten tekort. Hoop dat jullie heel veel steun aan elkaar zullen hebben, we zijn in gedachten bij jullie en wensen jullie heel veel sterkte. Viviane en Peter.
29-03-2021 20:04
Viviane Jansen Lacroix
Lieve Katrien,

De wereld mist vanaf nu een lieve persoon. Je was een positieve mens en hebt met veel charme uitdagingen de hoofd geboden. Je was een prachtige verpleegkundige specialist die met toewijding en inlevingsvermogen voor haar patienten heeft gezorgd.
Rust zacht!

We wensen familie van Rooij veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Albine, namens de MANP opleiding, Zuyd Hogeschool
29-03-2021 19:55
Albine Moser
Lieve Bert en familie,
Heel veel sterkte met het verlies van jullie geliefde Katrien, wat hebben jullie gevochten en hoe oneerlijk is het dat ze niet heeft mogen winnen.
Ze was een prachtige vrouw en stond altijd voor ons klaar.
De hemel is een hele mooie ster rijker.

Afscheid nemen is niet loslaten, maar een andere manier van vasthouden.

Veel liefs X
John Brigitte Desiree
29-03-2021 18:34
John Brigitte Desiree
Lieve Katrien,
Wat ben ik blij dat ik je heb mogen kennen en wat ben ik trots op je. Je bent in je leven alle uitdagingen aangegaan en hebt niet opgegeven, maar deze laatste uitdaging was te groot en vooral te oneerlijk. Ook al was ons contact vaak op afstand, we hadden veel gemeen en als we elkaar spraken was het altijd fijn. Lieverd, ik hoop dat je ergens bent en je van een afstandje over je geliefden kunt waken. Zij blijven achter zonder jou en je stralende lach en ik hoop dat voor hun de mooie herinneringen het verdriet wat verzachten. De volgende keer dat ik Marit zie, drinken we een dikke borrel op jou, want vergeten doe ik je niet.
Dikke knuffel, Corinne
29-03-2021 18:20
Corinne Liem
Guus Annemie,Marietje en Mijnderd, Annemieke en Daniël en Fieneke. Wat e vreselik nuits, iech bin met stomheid geslage.
Gecondoleerd en hiel väöl sterkte!
Hiel väöl herrinneringe koume noe bove!
Veural de heerlikke jaore bij Oma Fien boe veer same zoe unne super tied hadde, ouch same met Willy.
Iech dink aon uuch!

29-03-2021 17:35
Tonny
Lieve, lieve Katrien,

De wereld mist vanaf nu een prachtig mens. Jouw doorzettingsvermogen, zorgzaamheid, humor en positiviteit bewonder ik. Ik heb veel geleerd van onze samenwerking, die verder ging dan alleen verre collega\'s zijn. De volgende keer als ik over de champseliesjees (jij weet wat ik hiermee bedoel) loop, doe ik een dansje voor jou en lach ik zo hard dat je me daarboven hoort. Zoals je weet zit je in mijn hart en daar blijf je. Rust zacht lieverd.
Veel sterkte voor al jouw dierbaren.

Stevige knuffel van Marit
29-03-2021 17:16
Marit Vogels
Lieve Bert, Marietje, Guus en de hele familie,

Zo'n lieve, spontane, sterke vrouw, wat ontzettend jammer!
Wij wensen Bert, Guus en Annemie, Marietje en Meinderd, Annemieke, Fieneke en dus de hele familie alle sterkte toe om dit verdriet te verwerken.

Wat hebben we vaak samen met jouw familie grote lol gehad. Ik denk dan aan de liedjes, die er met Kerst bij jouw oma Fieneke, gezongen werden.
B.v. In Mestreech dao woent un oma en dao kinste lache.
(melodie: Alle Menschen werden Bruder)
of: omdat die vrolijke oma het leuk vond om haar kleinkinderen liedjes te leren.
B.v. Katrien zong zelfs een liedje in de kerkdienst van haar oma. Meisjes....... Heel sjiek!

Zo was dus Katrien, een vrolijke, spontane, leuke vrouw.
Katrien wij vergeten jou zeker niet.

Irene en Hans
29-03-2021 16:42
Irene Maass
Lieve familie van Rooy, vanmorgen kregen we dit verlammende bericht, we weten niet goed wat te zeggen, jullie verliezen een pareltje dat altijd in onze herinnering zal blijven voortleven
29-03-2021 14:54
Helen en Nanou Medjadji
Lieve Marietje en familie,
Wat ontzettend verdrietig. In gedachten zijn we bij jullie en en voor de komende tijd wensen we jullie veel moed en sterkte.
Lieve groet, Annelies en Leo.
29-03-2021 14:28
Annelies en Leo Martens
Lieve Katrien, je hebt deze oneerlijke strijd niet mogen winnen. Wat hadden wij jou een mooi en lang leven gegund!
Wij wensen Bert, Puck en familie héél véél sterkte toe met het verlies van deze prachtige vrouw. Liefs Märy en Marc
29-03-2021 13:42
Märy Ruijters
Lieve Katrien.
Altijd vrolijk.
Altijd aandacht,voor iedereen.
Altijd een knuffel voor iedereen.
Wij zullen jou gaan missen.
Uit het oog, maar nooit uit ons hart.

John en Trudy Lousberg
29-03-2021 13:29
Fam Lousberg
Lieve Katrien en familie,
Het is oneerlijk en niet te bevatten.
We hebben ons een tijdje niet meer gezien maar je blijft voor altijd in ons hart.
Wij wensen familie en naasten heel veel sterkte toe.
Veel liefs Helen en Gertie
29-03-2021 10:55
Gertie en Helen
Lieve Katrien lieve familie
Katrien jij bent in mijn herinnering nog altijd, ook al hebben we elkaar lange tijd niet gezien, dat spontane, vriendelijke, sympathieke meisje/vrouw met je open lachende uitstraling. Jij was het zonnetje in huis. Veel te vroeg ben je van je dierbaren, van ons heengegaan maar soms is het leven hard en onbegrijpelijk. Ik wens jouw familie, Guus, Marietje, Annemieke en Fieneke en vrienden veel sterkte in het verwerken van het verdriet.
Je bent niet weg, je blijft onder ons. Liefs Walter, Lenneke en Janneke
28-03-2021 21:59
Walter Swinnen
Katrien, we woonden samen met onze zusjes in dezelfde straat en allemaal van dezelfde leeftijd. Wat hebben we een mooie tijd gehad in de Antoon van elenstraat. Sterkte voor Guus, Marietje, Annemieke, Fieneke, vrienden en familie.
27-03-2021 21:22
Inge kisters
Leef Katrien, we hebben ons al een hele tijd niet meer gezien maar ik zal je altijd blijven herinneren als de goedlachse Katrien. Heel veel sterkte voor je familie en vrienden.
27-03-2021 18:23
Daisy Noten-Willems

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

  Wat houdt dit in?

  Verder lezen »
 • Boeken over verlies en rouwverwerking

  De mooiste, leerzame en troostgevende boeken.

  Verder lezen »
 • Uitvaartstudio in Kijk op Valkenburg

  In deze uitgave vertelt Marc Moors (ruim 30 jaar in het vak) alles over vrije keuzes.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »