Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Cootje van Unen - Voermans
Cootje van Unen - Voermans
13-09-1924 - 27-02-2021
Niet meer bij ons,
maar voor altijd in ons hart.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Een bijzondere en lieve vrouw. Ik heb zulke leuke herinneringen aan jullie (schoon)moeder en (over)grootmoeder! Blij en dankbaar dat ik haar heb mogen kennen.

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.

ook namens Sten,
Dana Hehalatu
11-03-2021 10:27
Dana Hehalatu
Beste groot familie van Unen,
Bedroefd over het verlies, maar dankbaar dat wij haar hebben mogen kennen. Een prachtige kaart met de voor haar zo kenmerkende glimlach. Een sterke, lieve vrouw die altijd interesse toonde en zo zullen we haar blijven herinneren. Wij wensen jullie veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van jullie (schoon-)moeder en (over-)grootmoeder. Ook bij ons voor altijd in ons hart. Liefs Nus en Diana Hehalatu
11-03-2021 09:58
Nus en Diana Hehalatu
Lieve nichten Bernadette, Jacinta en Isabel, jullie moeder was de laatst overlevende van de kinderen van oma Gootje Voermans-Struijck. Veel sterke mensen met allemaal een eigen wil, vaak een beetje eigenzinnig, maar toch betrokken. Ook tijdens het afscheid van Connie, bracht zij het op om vanuit het zuidelijkste puntje van Limburg naar Uden te komen om afscheid te nemen. Chapeau. De laatste keer dat ik tante Co ontmoet heb, was bij het afscheid van tante Jopie. Ik houd haar graag in mijn gedachten zoals zij toen was, mooi, belangstellend en energiek en met een sigaretje in een mondstuk. Lieve meiden, heel veel sterkte.
10-03-2021 11:15
Marius Voermans
Beste Familie
Onze eerste ontmoeting met Cootje vonden wij zeer bijzonder. Die ging vooraf aan een bridgedrive in het MCC.
Het regende fors , de wind deed zijn best ieder van de straat weg te blazen. Al dat geweld was aan haar niet besteed. Ze kwam op de fiets. Onze verwondering kwam niet over.
Wij bedachten : deze mevrouw doet wat ze zich heeft voorgenomen. Weerstand doet haar niet zo veel.
Bewonderingswaardig !.
Wij hebben haar in de loop van de tijd beter leren kennen.
Onze bewondering bleef. We zijn geschrokken van het bericht, dat ze is heengegaan . Ze zal door U zeer worden gemist. Wij condoleren U met dit gemis en wensen U veel sterkte.
Arie en Yvonne

09-03-2021 13:35
Arie de Jong
Lieve nichtjes en familie,
Bedankt voor de prachtige kaart ,waar jullie moeder en onze tante Cootje zo liefdevol werd beschreven. Tante Co blijft altijd een speciaal plekje ook in mijn hart houden.
Veel sterkte ! Margot
08-03-2021 19:29
Margot Naring
De ene dag is ze er nog en de andere dag niet meer.
Gecondoleerd en veel sterkte met jullie verlies.
08-03-2021 15:26
John en Veronica
Onze oprechte condoleances. Een blijvende leuke herinnering.
08-03-2021 13:34
Ria en Reinier Maarschalkerweerd
Veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
08-03-2021 12:11
Leo Dinjens
Lieve familie,
96 jaar oud worden, dat kan alleen als je krachtig ben. En dat was tante Cootje! Net als haar eigen moeder werd ze 96 en bleef ze tot het laatst toe in haar eigen huis wonen.
Ze kwam te overlijden op de verjaardag van onze moeder, tante Ria. Het was voor ons altijd fijn nog een stukje Voermans te zien in jullie moeder, het gaf nog een stukje verbinding met onze eigen moeder.
Het blijft verdrietig om afscheid te nemen ook als iemand zo oud geworden is, maar gelukkig hebben jullie veel mooie herinneringen.
Wat een mooi eerbetoon jullie condoleancekaart en ik begreep van Rob, ook de afscheidsdienst gisteren.
Lieve groet en alle goeds en sterkte toegewenst.
Claudia en Martin
07-03-2021 13:03
Claudia Näring

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »