Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Vasileia Meertens-Tsompanidou
Vasileia Meertens-Tsompanidou
11-05-1928 - 28-10-2020
Lieve Vasileia,

Ik ga je missen.

Hay

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Hay gecondoleerd met je vrouw en veel sterkte gewenst. Marian lamberikx
13-11-2020 16:09
Marian Lamberikx
Hay

Gecondoleerd met het verlies van je echtgenote Vasileia.
We wensen je veel kracht en sterkte .
07-11-2020 19:48
Iny en Math Habets-Blom
Lieve Wasso,een aantal jaren geleden kwam je in mijn leven binnen gewandeld, kort maar heel krachtig...net genoeg om nooit meer uit mijn hart te verdwijnen...dankjewel voor alles wat je voor me en Andres kon betekenen.Ik betwijfel niet dat je heel hard zal gemist worden door jouw grote liefde Hay en de rest van uw warme familie...!Oprecht veel sterkte Harry....oprecht veel sterkte aan Jani, Babi en Ellas incl. gezin en aan de rest van de voltallige familie...Kalo taxidi Wasso...slaap zacht bij die andere grote held!!!! Vergeten zal ik je nooit...knuf Wim
01-11-2020 15:44
Wim Bekaert
Lieve Tati

Ik ben je eeuwig dankbaar dat je altijd voor ons klaar stond samen met nonk! Andres mist zijn Tati nu al! Ik ga je ook hard missen lieve Thia! We zien ons later ... Kalo Paradiso Thia, SAGAPO gia panda. Filise tous gonis mou ❤❤ Andres, Pasquale & Ellas
01-11-2020 11:32
Ellas Tsouloulis

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »