Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Henni Koppelman
Henni Koppelman
12-06-1954 - 29-08-2020
Na een krachtig leven en een moedig gedragen ziekte hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve man, heldhaftige vader, vrolijke opa en loyale vriend.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Familie van Henni,

Voor ons totaal onverwacht hebben wij vernomen van het overlijden van neef Henni.

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst voor nu en in de toekomst.

Johan en Geertje Dollen
Wierden
06-09-2020 12:36
Geertje Dollen
Als eerste wens ik de familie en vrienden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Ik heb Hennie maar voor kort leren kennen en wat een fijne, oprechte man was je. Wat een verschrikkelijke ziekte is dat toch, jij wist dat ook, ik was erg onder de indruk hoe je daar positief in kon blijven en vol hoop over kon praten. Dat zal me altijd bij blijven..

Rust zacht Hennie
03-09-2020 21:04
Rémy
Afgelopen zaterdag stak ik een kaars aan voor Henni, want hij was een persoon vol licht en vriendelijkheid, altijd klaar om te helpen. Onze gedachten en ons hart zijn bij jou, lieve Ivon, en ook bij de hele familie. Regina en Amir
03-09-2020 16:42
Regina
Wens je veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
03-09-2020 10:10
Nelly van Bekkum
Lieve Ivon
Heel veel sterkte voor jou en iedereen die Henni lief heeft,
José
03-09-2020 09:42
José Fijnaut
Lieve Ivon, wij hebben jouw Henni ontmoet op de laatste neven- en nichtendag. Het was voor ons duidelijk hoe 'gek' jullie waren op elkaar. Het was mooi te zien dat jij het geluk had gevonden bij zo'n warm en sympathiek persoon. Wat zul je hem missen, Ivon. Wij wensen jou en de overige familie veel sterkte .
Liefs, Twan en Truus
02-09-2020 23:14
Twan en Truus
Lieve Ivon, ik herinner me als de dag van gisteren hoe gelukkig jij was toen je Henni pas had leren kennen. Wij zaten in die tijd 'in hetzelfde schuitje'. Van jouw Henni ging je stralen en dat is volgens mij altijd zo gebleven. Wij wensen je heel veel sterkte met dit grote verlies en hopen dat je troost vindt in jullie goede herinneringen. Lieve groet van Leny en Leo
02-09-2020 21:48
Leny Franken en Leo Klein
Heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal. Dikke condoleance van Maddy en Brenn Drummen.
01-09-2020 18:53
Maddy Drummen
Beste familie van Henni,

met ontroering hebben we kennis genomen van het overlijden van mijn neef Henni. We wensen jullie in deze dagen van afscheid nemen kracht en moed. We hopen dat de mooie herinneringen aan Henni jullie leven zal blijven kleuren. Sterkte en lieve groet, Herma Kamphuis en Meindert Burema
01-09-2020 18:34
Herma Kamphuis
Lieve Ivon en kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd, veel sterkte. Ik heb Henni niet persoonlijk gekend, maar voor jullie een zwaar verlies. Ik heb jullie op de achtergrond gevolgd via FB en leuke en de trieste zaken van Henni meegekregen. Iemand verliezen is altijd zwaar, zeker op deze jonge leeftijd. Veel liefs van Mieke en Roel
01-09-2020 17:22
Roel Klinkenberg
Henni werkte met KMD – Koppelman Montage Diensten – tot begin 2016 voor ons.
Wij kenden Hennie als een harde werker, een prettige collega met een sterke persoonlijkheid.
Qua werkzaamheden was hij van alle markten thuis.
Wij wensen Ivonne, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
01-09-2020 13:06
Select Design BV
Vincent, Cynthia, broertjes van Vincent.. En de rest van papa koppelman familie, ik wens jullie heel veel sterkte met dit onverwachte gebeuren. Ook yvonne en aanhang, gecondoleerd. Vincent, je vader was een tegoedgekkelieveman. Ik hoop dat hij samen met(mijn)mama veel lol hebben samen. Sterkte nog zwager en zusje
01-09-2020 12:41
nicole
Beste Fieneke en Rodrigo,

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon/stief)vader. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.
Je collega,
Anne
01-09-2020 09:18
Anne Smits

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »