Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Corry Comuth - Hautvast
Corry Comuth - Hautvast
20-07-1930 - 25-08-2020
Vandaag is de dag,
hij komt maar één keer,
morgen dan is het
vandaag al niet meer.
Niet zeuren, geniet
van het leven, het mag,
maar doe het vandaag
want vandaag is DE dag.
Toon Hermans

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Familie.
Van harte gecondoleerd. Veel sterkte.
Corry was een buitengewone lieve cordate vrouw.
Heb hele mooie uren met haar door gebracht. Nog niet zo vreselijk lang geleden een leuke middag bij haar thuis.
Zo veel verteld over "vroeger" ken haar al 80 jaar, via familierelatie. mooie tijd. veel sterkte hoor.
31-08-2020 23:06
Hélène Fey-Satijn
Beste familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare moeder/ schoon en oma.
Wij kennen jullie ouders van het bridgen en wij hebben daar een heel plezierige herinnering aan. Wij wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit gemis. Hartelijke groeten.

31-08-2020 16:42
Toon en Toos v. Alphen
Hoe snel vergaat de tijd,
hoe graag had ik haar nog een keertje uitgenodigd.
Mijn favoriete buurvrouw aan de Padualaan,
a very special lady!

Ik wens jullie allen sterkte met het verwerken van dit verlies.

Tot ziens lieve mevrouw Comuth

Desiree
31-08-2020 16:15
Desiree Bright-Baaten
Beste familie,
Gecondoleerd met het verlies van Corry. Ik maakte geregeld een praatje met Corry als ik langs haar huis kwam voor een wandeling met de hond. Ik heb haar bewonderd na het overlijden van haar man. Dapper en moedig doorgaan, opgewekt en vrolijk kunnen zijn, ook dan. Reuze knap. Ze heeft me verteld dat ze zo genoten heeft van haar 90-ste verjaardag met een orgeltje in de tuin. Daar hebben jullie haar veel plezier mee gedaan.
Wij wensen jullie veel sterkte in de komende tijd.
31-08-2020 15:06
Margreet en Frans Ronteltap-van Hall
Beste familie
bij deze wil ik jullie allen condoleren met het verlies van jullie (schoon)moeder en oma.
Ik heb haar leren kennen op de bridgeclub als een lieve, optimistische vrouw met het hart op de goede plek.
Zij zal zeker gemist worden.
ik wens jullie dan ook veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
31-08-2020 13:42
Riet Lacroix

Beste familie Comuth – Hautvast,

Langs deze weg willen wij u condoleren bij het overlijden van mevrouw Corry Comuth – Hautvast.
Wij wensen u in deze voor u zo moeilijke tijd heel veel sterkte toe.

Er staat geschreven:
Moge zij altijd wandelen in de landen der levenden;
moge haar ziel rusten in de bundel van het leven.

Met vriendelijke groeten,

Bella en Benoit Wesly
31-08-2020 09:46
Bella en Benoit Wesly
Beste Raoul en Sabine en familie,
Hierbij onze welgemeende condoleances bij het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootmoeder. Heel veel sterkte gewenst!
31-08-2020 08:24
Ans Wim Beurskens
Beste familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Corry. Wat is dit snel gegaan. Drie weken geleden heb ik nog uitgebreid met haar gesproken tijdens haar wandelingetje met haar rollator. "Ik moet toch in beweging blijven". Ik denk met heel veel plezier aan haar terug. Ze was altijd aardig en belangstellend. Ik hoop dat jullie dit verdriet goed kunnen verwerken. Heel veel sterkte.
30-08-2020 18:46
Cintha Salemans
Lieve Famile,

Met heel veel plezier denken we terug aan alle mooie momenten met Corry en Marcel! Wat hebben we vaak gelachen en plezier gehad. De pinksterweekenden waren altijd een feest. Die herinneringen zullen altijd blijven. Fijn dat jullie ook nog hebben kunnen afsluiten met de 90 ste verjaardag van mama. Veel sterkte en liefs. Mieke, Véronique en Marie-Claire
30-08-2020 12:38
Mieke Frijns en kinderen
Lieve familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Corry. Mijn moeder is dankbaar voor de fijne vriendschap die zelfs na de verhuizing naar de Appelgaard in Margraten stand hield. Echte vriendschap dus.

Ook namens ons gecondoleerd. Wij wensen jullie veel sterkte toe.

Riecky van Ameln
Joep en Saskia van Ameln
Jochem en Roxanne
30-08-2020 11:08
Riecky van Ameln
Beste familie Comuth-Hautvast,
Gecondoleerd met het overlijden van moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder Corrie.
Ze zal in onze herinnering blijven als de gezellige, lieve en krachtige vrouw met een oprechte interesse in de ander. We wensen jullie veel sterkte. Josefien en Wim Meulders
29-08-2020 22:14
Josefien en Wim
Veur alle keender, kleinkeender en achterkleinkeender van Corry Comuth.

Leef luij,

35 jaor geleije zien veer, Elly en Sef Heunders, in de Padualaon koume woene. Dao woorte veer hiel hartelek welkom geheite door alle naoberse, boe-oonder netuurlek oug Corry en Marcel Comuth.

Umtot veer e stökske joonger waore daan Corry en Marcel, waore eus contacte neet zoe innig es met aander straotbewoeners die gèt miejer vaan hunne leeftied waore. Mèh ’t bleef hartelek, ope en met wederzijdse belangstèlling veur leef en leid .

Altied tied veur e präötsje, gewoen eve gedaag zwèije in ’t langsgoon en hiel belangriek: hèllep uuch oonderein!

Wie Marcel nog leefde waor dat mèr hiel sporadisch nudeg. Veer voonte ’t knap wie Corry nao ’t versjeije vaan Marcel haoren hoemel en toemel weer good op de rails heet gekrege. Ze is noets beij de pakke neer goon zitte mèh heet zoeväöl meugelek sjus aongepak!

Dat aonpakke kaom in de lèste jaore wel ‘ns in de knuip en allein es ze neet wis wie ze gèt moos aonpakke of oplosse doog ze wèl ins e beroop op us naoberse: kepotte lampe in de kamer of keuke vervaange, e leekse in ’n wateraonsleeting in de kèlder of zoe. Daobeij waor ze altied oug bleij met e präötsje nao dat e kluske klaor waor.

Nog neet zoe lang geleije waor iech nog beij häör veur ’t adrès vaan de sjèlder (Chrit Moers). Ze zaot heerlek te lunche met e hieringske en e lekker gleeske witte wien. Al voolt ze ziech neet zoe hiel good en kòs ze mèr lèsteg bewege, ze genoot in eder geval nog vaan ‘nne lekkere lunch.

Vief weke geleije mocht veer same met uuch Corry fêtere met haore negentigste verjaordaag, beij haor in hoes en boete in d’n hoof. Ze kòs nog ummer lèsteg bewege, mèh ze heet genote vaan deen daag (en veer oug netuurlek….)

Veer zalle us Corry rappelere es ’n hiel belangstèllende vròw die ech oug geïnteresseerd waor in de luij um haor heen. Us lèste momint zal us zeker beijblieve: ze kaom op haor feeske nao boete d’n hoof in, keek ‘ns um ziech heen en vroog aon us (Marcel en lizy Kroll, Elly en Sef):”Höbt geer nog wèl gèt te drinke dao-achter?”

En noe is ’t stèl op nòmmer 31 in de Padualaon……..te snel te stel!
Veer goon Corry misse, mèh geer keender, kleinkeender en achterkleinkeender nòg väöl miejer! Veer hope, tot eur herinneringe aon de sjoen, leuke en gezèllege mominte en teije same met Corry uuch hèllepe dit verluus te verwèrreke.
Veer winse uuch daoveur hiel väöl sterkte tòw de koumenden tied.

Elly en Sef Heunders
29-08-2020 20:44
Elly en Sef Heunders
Lieve familie Comuth. Speciaal zeg Ik ‘lieve’ daar wij Corry als een bijzonder lieve vrouw kennen en ook zo in onze gedachten zal blijven. En niet alleen lief, maar ook vol humor, zeer medelevend en optimistische vrouw.
Wat zullen we haar missen als gezellige bridgespeelster in ons donderdagclubje.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.
29-08-2020 18:08
Namens bridgeclub
Beste familie Comuth,
Enigzins verrast door het - voor ons plotselinge - overlijden van mama en bomma, namen wij met droefheid kennis hiervan. Na haar lange tijd niet meer te hebben ontmoet, zagen wij recentelijk haar sympathieke lach nog eenmaal verschijnen op TV-Maastricht. Deze zullen we in onze herinnering bewaren. Veel sterkte met dit grote verlies.
29-08-2020 17:32
Lambert en Riny Smeets
Gecondoleerd met het overlijden van onze lieve buurvrouw Corrie.We zullen haar hartelijkheid en gulle lach heel erg missen.Fam.Franssen
29-08-2020 13:25
Jhl Franssen
Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Ma en Oma. Afscheid van een bijzondere vrouw, die tot haar laatste dagen het leven heeft geleefd. Altijd geïnteresseerd in de ander. Ik wens jullie veel sterkte voor de komende tijd! Groet, Luc Hautvast
29-08-2020 12:22
Luc Hautvast
Via deze weg wil ik jullie van harte condoleren met het plotselinge verlies van jullie moeder en oma, ze heeft haar laatste verjaardag nog samen met jullie kunnen vieren, dat heeft ze heel erg fijn gevonden, heb daar via de telefoon nog gezellig met haar over gepraat, 90 jaar en ze was nog zo vrolijk en bij de tijd we zouden als het weer kon een afspraak maken, dat is jammergenoeg niet meer gelukt! Ik blijf haar herinneren zoals ze was vrolijk en gezellig.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe, op afstand door Corona.
zal maandag in gedachten bij haar en jullie zijn,
Lieve groet Riet Hautvast ( uit Maastricht )
29-08-2020 12:09
Riet Hautvast
Afscheid nemen is altijd verdrietig, maar we vieren haar leven op deze mooie leeftijd. Veel herinneringen nemen we mee en delen jullie verdriet in onze harten.
29-08-2020 10:39
Zoé en Marcel Hendrikx
Beste familie,
Oprechte deelneming bij het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Wens jullie veel sterkte met dit grote verlies,
Liefs,
Marjo
28-08-2020 18:41
Marjo kleijnen-van’t Hullenaar
Beste familie,
Gecondoleerd met het verlies van Corry. Ik ben blij dat ik haar gekend heb; als we ons zagen was het altijd gezellig. Erg belangstellend ook. Ik heb aan haar de beste herinneringen. Veel sterkte !
28-08-2020 18:37
Mieke Waber
Beste familie
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve Corry.
We kunnen ons voorstellen dat jullie haar erg zullen gaan missen en wij denken velen met jullie. Corry was een hele bijzondere en meelevende vrouw. Heel veel sterkte gewenst.
Paula en Harry Schols
28-08-2020 16:20
Paula en Harry Schols
Gecondoleerd kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen met het voor mij volledig onverwachte overlijden van tante Corry. Ze was een échte ‘mater familias’, met veel belangstelling en zorg voor haar eigen gezin. En ook daarbuiten, gewoon voor iedereen die ze lief had was ze een hartelijke vrouw. Ik genoot van haar heerlijke directheid. Als ik een tijd niets van me had laten weten belde ze en begon dan ‘jeh, iech huur niks vaan dich, dus bel iech mer... Wie is ut? ‘ En dan hadden we erna een levendig gesprek. Verdrietig dat ze er niet meer is. Maar zolang jullie haar in jullie gedachten en gesprekken blijven herinneren zal ze blijven voortleven. Sterkte, en tot maandag. Riet Hautvast, en ook natuurlijk condoleances van mijn man Louis Heinsman.
28-08-2020 16:19
Riet Hautvast
Ongeloof dat Corry er niet meer is, dat ze ons zo plotseling verlaten heeft. Fijne herinneringen heb ik aan onze vriendschap. Corry was een vrolijke lieve vrouw Prettig om mee om te gaan. Ik zal haar erg missen en wens U allen veel sterkte.
28-08-2020 13:55
C.Baeten-Wevers
Lieve Familie Comuth,
Ook wij leven van harte met jullie mee, na dit droeve bericht van Corry's overlijden.Zij stond nog met beiden benen in het leven en was vol interesse voor familie en vrienden.Wij zullen haar ook missen.
Bewaar de mooie herinneringen.

Those we loved don't go away.
They walk beside us every day.
Unseen, unheard, but always there,
Still loved, still,missed, still very dear.
28-08-2020 11:04
Jan en Joop Ceha - Konings
Namens de stichting St. John Hospital Ghana, waarvan Mw. Comuth jarenlang donateur was, wens ik de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit grote verlies.
28-08-2020 10:21
M. Timmers
Gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare Corrie. Al van mijn jonge jaren kennen wij Corrie . Wij hebben fijne herinneringen aan haar en wensen kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte. Ook sterkte voor de fam. Hautvast.
28-08-2020 09:45
Maddy en Marcel Timmers-Joordens
Ik condoleer jullie van harte met overlijden van jullie lieve moeder en bomma.Corry was een bizonder persoon. Veelsterkte.
27-08-2020 16:22
de Ridder Christina
Gecondoleerd en veel sterkte.
Hub,& Truus Braeken
27-08-2020 15:42
Braeken
Gecondoleerd. Veel sterkte gewenst met het verlies van jullie moeder.
Ook al is je moeder nog zo oud, de hartepijn die het veroorzaakt wordt er niet minder om.
27-08-2020 12:42
Anny Essers-Nohlmans
Gecondoleerd!
Bridgevrienden Harrie en Annie Diederen.
27-08-2020 11:55
Harrie en Annie Diederen
Van harte gecondoleerd met het plotse verlies van bomma.
wij leven met jullie mee.
27-08-2020 10:52
Marlou en Rob
Beste familie Comuth
Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve mama en bomma en heel veel sterkte gewenst
Elly Heuts
(van de ouderen Soos Scharn)
27-08-2020 09:50
Elly Heuts
Beste familie Comuth,

We zijn verrast door het onverwacht overlijden van mevrouw Comuth-Hautvast.
Gecondoleerd met het verlies van mama/oma. We zijn altijd met veel plezier bij mevrouw Comuth voor behandeling geweest.

Sterkte!!

Fysiotherapie praktijk Cerfontaine&vanderLoop
27-08-2020 09:14
Dominic Geuskens

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »