Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Marit Wolff
Marit Wolff
28-08-1996 - 02-07-2020
Op 2 juli heeft onze lieve, stoere dochter en zus de moeilijkste en dapperste beslissing van haar leven genomen. Wat zullen we haar missen.

Lees verder

Condoleance schrijven »

Gecondoleerd. Veel sterkte toegewenst.
20-10-2020 21:50
Otto Ottens
Lieve aniek, eric en jelmer. Gecondoleerd met dit grote verlies van jullie lieve en stoere dochter/zus. Heel veel sterkte de komende tijd! Ze wordt niet vergeten! Gewenst door de alles is liefde groep xxx
17-07-2020 06:40
Jimmy
Lieve familie van Marit.

Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve dochter en zus.
Ze was een bijzonder lief persoon.
De hemel is een mooie ster rijker.
Ze zal zeker over jullie waken.
En elke zonnestraal is er één van haar.
Heel veel sterkte.
08-07-2020 11:55
Chantalle Curvers
Namens de Centrale Cliënten Raad van GGzE wil ik u condoleren met het verlies van uw dochter Marit. Marit is twee weken geleden voor het eerst aangesloten bij de Centrale Cliënten Raad als aspirant lid vanuit de cliëntenraad van de KIB. Zij maakte een betrokken en enthousiaste indruk. Namens de gehele Centrale Cliënten Raad en de ondersteuners wens ik u veel sterkte de komende tijd.
07-07-2020 10:54
Margot van Herwaarden

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »