Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Jan Klifman
Jan Klifman
12-02-1958 - 30-01-2020
Tot ons groot verdriet is, na een zeer moedig gedragen ziekte, overleden onze slimme, veelzijdige en sociale Jan

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Myriam en Jan, wat een schok was dat toen wij het overlijdensbericht lazen. Lang geleden zaten wij samen in de commissie Deeltijd van de faculteit Rechtsgeleerdheid. Jij als docent en ik (Annie ) als student. Jouw betrokkenheid, scherpte en zeker ook gevoel voor humor zijn een blijvende herinnering. ook heb ik bij jullie bruiloft met een klassieke auto mogen rijden. Leuk was dat.
Ook ik ( Frits) heb dierbare herinneringen aan jou uit onze tijd bij de Faculteit.
Myriam, wij wensen jou heel veel kracht en sterkte toe.
09-02-2020 19:44
Annie van Eijs en Frits Stroink
Myriam, heel veel sterkte met dit verlies. Ons contact met Jan ging niet verder dan een toevallig buurpraatje op straat. De schok toen we hoorden dat Jan ziek was en zijn overlijden was er niet minder om. We herinneren ons hem als een aimabele en vriendelijke man. Nogmaals heel veel sterkte. Patricia en Gerald
09-02-2020 12:05
Gerald en Patricia Janssen-Heuts
Bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd.
Rust zacht Jan veel sterkte voor alle nabestaanden.
06-02-2020 19:27
Anna Caelen
Myriam, het wordt nooit meer zoals het was, maar gelukkig blijft het ook niet zoals het nu is. Ik heb een aantal jaren met Jan in de strafsector van toen nog de Arrondissementsrechtbank Maastricht mogen samenwerken. Een uitmuntend jurist, die heel grondig te werk ging, en bovenal een bijzonder aimabel mens; zo blijf ik mij hem herinneren.
06-02-2020 10:02
theo oostdijk
Gecondoleerd met het overlijden van Jan. Het is amper te bevatten dat Jan niet meer onder ons is. Zijn overlijden is een groot verlies niet alleen voor jullie maar ook voor de rechtbank. Jan was een geweldige collega. De toewijding en de nauwkeurigheid waarmee hij werkte, inspireerde mij. Ik zal hem altijd herinneren als een hele lieve collega. Ik wens jullie alle kracht om met dit verlies te kunnen leven. Hopelijk kunnen de vele mooie herinneringen die jullie aan Jan hebben met het verstrijken van de tijd de pijn een beetje wegnemen.
04-02-2020 15:31
Marlies Kramer
Dag Myriam en familie,

Ik kende Jan al heel lang, zo ongeveer vanaf 1986. Slim, veelzijdig en sociaal herken ik echt in hem. Een echt wetenschappelijke magistraat. Jan wilde iedere keer een wel overwogen uitspraak doen: niet kort door de bocht maar alles goed uitgezocht en weloverwogen: niemand ten onrechte veroordelen. Met hem gaat inderdaad een slim, veelzijdig en sociaal iemand, volstrekt onverwacht, en dat geloof ik, naar een andere, nieuwe wereld met nieuwe uitdagingen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!
03-02-2020 17:21
Henk Peters
Beste Jan,
met jou is een prima rechter, een gepassioneerde motorrijder en een fijn mens heen gegaan. Bedankt voor de uren die we samen niet alleen in de rechtszaal, maar ook in het motorzadel hebben doorgebracht.
Aan jouw echtgenote Myriam en andere dierbaren wens ik veel kracht en steun.
03-02-2020 15:09
Ben Koke
Heel veel sterkte en kracht gewenst voor Myriam en andere nabestaanden, familie en vrienden.
Rust zacht Jan!
03-02-2020 14:01
Angelique Meijers
Lieve Jan. Goede reis.
03-02-2020 11:52
Inge Luyten

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »