Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Yvonne Bohlen
Yvonne Bohlen
24-10-1946 - 14-11-2019
Sometimes you will never know the value of a moment
until it becomes a memory

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste Fleur en Olaf,

Hierbij wil ik jullie condoleren met het plotselinge verlies van jullie moeder. Jaren geleden waren zij en ik collega's op het Porta Mosana College, Oude Molenweg. Yvonne was een heel fijne collega. Ik herinner mij vooral haar oprechtheid, vriendelijkheid en positieve insteek, ondanks het verdriet dat op haar pad is geweest.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe en steun bij elkaar.

Ine Bruijnzeels

Ine Bruijnzeels
25-11-2019 11:27
Ine Bruijnzeels
Dear Olaf & Fleur
We were very sorry to hear about your Mother, although we had not seen her for some while, we have very fond memories of her.
We are thinking of you both during this very difficult time.
Love & Hugs from us both.
Jocelyn & Marion.
21-11-2019 09:37
Jocelyn & Marion
Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma.

Heel veel sterke de komende tijd.
20-11-2019 12:56
Aipassa
Lieve Olaf en Fleur
Mijn intens medeleven met het voor mij zo plotselinge overlijden van jullie moeder. Verschillende jaren heb ik met haar samen gewerkt en veel gesprekken gevoerd. Ik heb altijd meegeleefd met de fijne dingen in haar leven, maar vooral ook in moeilijke dagen. Steeds kwam ze er weer bovenop. Nu de zon voor haar wat meer begon te schijnen komt daar plots het einde. Ik wens jullie met je partner en kinderen alle sterkte toe. Heel graag wilde ik morgen aanwezig zijn, maar door familie omstandigheden juist die dag ben ik
19-11-2019 19:32
Tiny Gelissen
Beste Fleur en Olaf,
Hoorde vanmiddag dat Yvonne overleden is. Ben er heel erg van geschrokken. Bij de reünie van school van Gronsveld in mei , hebben we echt samen lekker bij gekletst. We wensen jullie heel veel sterkte met dit groot verlies van jullie moeder en oma. Ze was een fijne collega voor ons alle. Helaas kan ik er morgen niet bij zijn, heb al een afsprak. Voor morgen veel sterkte en voor de komende tijd. Thea en Johan Rousch
19-11-2019 18:24
Thea Rousch
Lieve Fleur en Olof.
Jullie moeder was bijzonder. Ze was sterk en liefdevol. Wat was ze trots op jullie , vooral haar kleinkids. Stappen met Leander, ze nam hem vaak mee "koffiedrinken". Wij zullen haar zeker missen. Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte voor de toekomst.
19-11-2019 13:47
Miet en Wim
Fleur,
Hugo en ik wensen je veel moed en sterkte met het heengaan van jouw lieve mama en oma voor Leander.
Fleur je bent een sterke vrouw.
Nicole
19-11-2019 08:49
Nicole (mama veve)
Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Sterkte de komende tijd.
18-11-2019 21:49
Siny Telgenkamp
Gecondoleerd met jullie moeder en oma
een moeder en oma om trots op te zijn
zo een behulpzame vrouw altijd een luisterend oor iemand die voor iedereen klaar stond een liefdevolle oma die altijd voor haar kleinkinderen bezorgt was wat zullen we haar missen ik wens vooral fleur en bijzonder leander waar oma zo bijzonder voor was veel sterkte toe
18-11-2019 19:33
wilma kitzen
Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma.
Sterkte de komende tijd.
Lyda en Kees Tittel
18-11-2019 14:54
Kees en Lyda Tittel
Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma.
18-11-2019 14:33
Wil en Martin Meulenbelt
Gecondoleerd
18-11-2019 10:21
Dolf reggers

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »