Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Ton Brouns
Ton Brouns
25-05-1947 - 12-10-2019
Eén seconde verstrijkt.
Nog een seconde.
Een derde seconde.
Maar dat zijn alleen onze seconden.

Wista Szymborska

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Zunjig de dertiêntje, wae beldje Marlies, om te vroage wiej ut met Ton waas. We krege van Marlies vertëldj, det Ton de daag ter veure gestorven waas.... Dit waas get waat we gaaroet neet haaje verwachtj !!!! Det waas neet get woé we kloar veur woare, dinkendje , Ton is der neet miér!! De herrineringe aan uch zeen veur oos hiêl familie geweldjig en onvergaêtelijk!!! Wae zeen uch doa dan aug hiêl erg dankbaar veur!!! Marlies, wae leve mêt dich mêt!!! Ouch mêt Marly en Frans en de rest van de familie!!! Tot weer Ton, de woars eine geweldjige vrindj veur oos allemoal!!! Lies, Piet, alle wichter en aug de klein kinjer
20-10-2019 01:03
Piet en Lies
Lieve Marlies,

Gecondoleerd met het verlies van Ton,
We zijn blij dat we jullie hebben mogen leren kennen.
Zijn belangstelling en humor ten top.
Dat zijn voor ons de blijvende herinneringen.
Bedankt hiervoor.
Sterkte en lieve groetjes.
Bert en Wilhelmien.
* Achter elke traan van Verdriet, schuilt een glimlach van Herinneringen !*
19-10-2019 16:23
Bert en Wilhelmien
Lieve Marlies.
Gecondoleerd met het verlies van Ton. Wat een verdrietig nieuws. Als het verdriet en de pijn een plekje hebben gekregen, blijven de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Veel sterkte. Ineke en Paul, Noah en Shelley.
18-10-2019 09:55
Ineke Raeven
Lieve Marlies, familie van Ton en Raf,
Gecondoleerd met jullie verlies.
Ton was voor mij de beste collega ooit. Grote bewondering heb ik altijd gehad voor zijn vele voortreffelijke karaktereigenschappen, zoals vriendelijkheid, wijsheid, standvastigheid en vooral zijn grote creativiteit.
Het was een rijkdom hem gekend te hebben.
In 1995 ben ik bij de universiteit vertrokken maar aan het samenwerken met Ton bij Voorlichting denk ik nog héél vaak en met plezier terug.
Sterkte toegewenst, liefs,
Janneke
18-10-2019 02:45
Janneke
Marliesje, bedoelde te schrijven ; BETTER TO HAVE LOVED AND LOST, THAN TO NEVER HAVE LOVED AT ALL♥️!!!!!!!!!! Niet de vraag tekens die daar staan!!! Vele lieve groeten en gedachten aan jouw!!! Ga vandaag een kaarsje opsteken voor je!!! Kusjes van Christianne♥️♥️
18-10-2019 00:54
Christianne
Lieve Marlies, Ik heb met je gepraat . Je weet precies wat Ton voor mij en onze hele family betekende!!!! Ik heb Ton leren kennen door de vriendschap met mijn ouders en door mijn moeder haar broer Harry , mijn oom. Wat heb ik fijne herinneringen aan Ton!!! Eerst toen jullie in Bussum woonden, en later in Maastricht!!! Van de leeftijd van 7 maar later ook toen ik ouder was en zelf ook kinderen had!!!! Mijn ouders gingen een keer per jaar op fiets vakantie voor een week. Dan kwamen Ton en Marlies op ons letten, 5 kinderen, dat was niet niks!!! Voor ons was dat geweldig!!! Met zijn allen de “ gele DAF “ in . Een paar fietsjes op het dak van de DAF gebonden .... en op naar Maastricht !! Het moet een heel gezicht zijn geweest op de snel weg!!! Toen wij later emigreerden naar Nieuw Zeeland , zijn jullie vaak hier geweest . Al hadden we jullie een tijdje niet gezien, het was altijd, of we nooit bij elkaar weg waren geweest!!!! Ton was een man, die alles kon , en was goed in wat hij deed!!! Het enigste wat hij niet goed in was, ziek zijn.......... Voor mij vind ik het verschrikkelijk, dat ik hem niet meer heb kunnen zien!!! Maar voor hem was dat ziek zijn niks!!!! Ik ben er een rijker mens door , Ton, dat ik je gekend heb, ik heb zoveel fijne herinneringen, zoveel van jouw en Marlies geleerd en meegekregen, daar ben ik jullie eeuwig dankbaar voor!!!! Ton, wat zal ik je missen!!! Marlies, heel erg veel liefs en sterkte !!! Ook aan Marly, Frans , Josien en Karlijn!!! BETTER TO HAVE LOVED AND LOST, THAN NEVER TO HAVE LOVED AT ALL♥️ Christianne Govaerts
17-10-2019 22:44
Christianne
Lieve Marlies heel veel sterkte met het verlies van Ton. Ik zal hem als een zeer speciaal persoon blijven herinneren en ik zal NOOIT de kaart vergeten die Ton voor Hans getekend heeft, dat was voor mij zeer speciaal.
17-10-2019 19:45
Paulien

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »