Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Diana Mullers
Diana Mullers
11-02-1972 - 18-05-2019
Mijn strijd is gestreden,
het zit er op.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Diana,

Zojuist hoorde ik het droevige bericht dat jij er niet meer bent. Kwam wel even binnen.....zo’n 30 jaar geleden waren wij allebei lid van ‘De Maasrunners’ en zo jong als we waren (ik 14 jij 16 ofzo) hadden we toen al een hele leuke tijd samen. Kort, maar wel krachtig. Een paar jaar later werd de club opgeheven en daarna hebben we elkaar nooit meer gezien. Soms, als ik mijmer over vroeger, kwamen die leuke herinneringen terug. Dan daarvoor, jij was een stukje van mijn jeugd.

Jouw verhaal heb ik net gelezen en het maakt me verdrietig, de uitdagingen die jij hebt moeten doorstaan in jouw veel te korte leven. Respect voor jouw openheid en voor de keuze die je hebt gemaakt, dat moet niet makkelijk zijn geweest.

Ik hoop dat je rust vindt daar waar je nu bent en vergeet niet dat je pas écht weg bent als niemand meer aan je denkt. Ik zal dat zeker zo nu en dan nog eens doen zoals vele anderen!

Ik wens jouw Ger, je familie en vrienden héél veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

Het ga je goed, liefs, Gino.
31-05-2019 13:14
Gino Frijns
Ik heb jullie … Diana en Ger een tijd geleden leren kennen, en de weken erna van heel dichtbij mogen meemaken, telkens weer dat afscheid en toch weer dat weerzien... mooie en emotionele gesprekken gevoerd, goh! Wat ben ik blij jullie te hebben leren kennen.. diep respekt voor Diana haar keuze, maar wat een respekt voor jouw Ger, je grote liefde door je vingers zien weg glippen dag na dag na dag... die sterke wil van Diana om op haar laatste krachten toch nog te komen voor haar die belangrijke witte bonbon ik heb haar ook in mijn hart gesloten Ger zo een bijzondere vrouw, voor ieder van ons onbegrijpelijk, voor haar zo duidelijk, we gaan haar missen maar ze leeft voort in jouw liefde voor haar... heel veel sterkte in deze moeilijke tijd ook voor iedereen om je heen... Diana is nu gelukkig en de hemel heeft er een ster bij✨ liefs Syl
24-05-2019 23:24
Syl
Lieve mensen
Ondanks dat ik u niet ken, ben ik diep ontroerd.
Wat als het leven je pijn doet..... vreselijk moeilijk als er zoveel liefde in je leven is.
Heel veel sterkte Ger, het gemis blijft maar je hebt vele mooie herinneringen.
Het gaat je goed, Diana waakt over je.
Sterkte
Marie-Thérèse
24-05-2019 13:06
Marie-Thérèse
Lieve allen,

Ook al ken ik jullie niet, maar wat een ongelooflijk respect heb ik voor jullie. Zowel jij Diana jouw verhaal deelt met iedereen en Ger met zijn verhaal! Op en top KANJERS zijn jullie. Het heeft mij diep en diep geraakt. Gecondoleerd, rust nu eindelijk maar uit Diana en Ger zij zal over je waken en zorgen dat er ook voor jou nog een mooie toekomst komt.

Lieve groet,
Cindy
24-05-2019 11:47
Cindy
Lieve diana,we zagen allemaal dat je het al jaren zwaar had ik heb je nog een berichtje gestuurd en je veel kracht en steun gewenst in je beslissing.het gaat je goed hierboven je rust hebt je hard verdiend.
Lieve ger en familie en vrienden Gecondoleerd en heel veel sterkte
24-05-2019 08:20
Linda hermans
Diana....
Wat vroeger was was er al lang niet meer. Alleen nog de herinneringen maar die hebben op dit moment plaats gemaakt voor vraagstukken. Hoe vreemd het ook mag klinken, op de een of andere manier heb je altijd in mijn gedachten gezeten en respecteerde ik je keuzes. Ook nu is dit duidelijk een weloverwogen keuze. Ik wens Ger heel veel sterkte met het verlies maar hoop tegelijk dat hij terug zal kijken op mooie jaren met jou en dat hij jou woorden ter harte zal nemen.
Ben er zelf behoorlijk stil van....
24-05-2019 00:21
Daniëlle
Beste Ger,
Wens je heel veel sterkte met dit groot verlies en hopelijk zul je rust vinden in deze moeilijke tijd.
23-05-2019 22:46
Jos
Lieve Diana,
Op mijn werk zag ik de condoleance liggen, je foto, ik herkende je meteen!
Jaren geleden deden we samen een cursus. Je had het toen al moeilijk, de cursus ( die erg veel van onze eigen kracht vroeg) was een mooie gelegenheid om samen over dingen te praten.
Na de tien sessies zag ik je soms per toeval nog op je werk.
Ik schrok van het bericht dat je overleden bent maar ik heb veel respect voor je keuze!

Veel sterkte voor iedereen om je heen die nu zonder jou verder moeten!

Sylvia
23-05-2019 21:21
Sylvia
Diana Rust zacht en sterkte voor familie .
Monique, Juanita & Iwan
23-05-2019 17:45
Iwan Dollard
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor een ieder die Diana lief had. Indrukwekkend geschreven en wat een liefde voor elkaar. Stil van.
23-05-2019 11:43
Maris
Beste Ger, heel veel sterkte in deze zware tijd.
23-05-2019 09:45
Wilfred Schoenmakers
Lieve Diana je hebt nu je rust gevonden. rust zacht sterte Ger en fam
23-05-2019 08:53
Annemie
Ger en familie, ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering.
Ik had Diana graag beter willen leren kennen. Dit mocht niet zo zijn. Herinneren doe ik wel. Cappuccino met een max en witte bonbons. We hebben afgesproken dat je je de bonbons komt halen.... je weet waar ze liggen.
22-05-2019 18:30
Desiree de Gast
Lieve Ger en familie, wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Wij dragen Diana voor altijd in ons hart.
22-05-2019 18:00
Myriam&JP
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
22-05-2019 09:28
Karin Bronsaer
Lieve Ger, Riet, Marjo, Monique, Astrid, Trudy en Marc , ik kon het niet geloven en sta nog steeds perplex. Als vriend en buur herinner ik me Diana als een lieve spontane meid die altijd in was voor een gekkigheidje. Wat zal ze gemist worden. Gecondoleerd allemaal en wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Maria, Zoé, Mila en Danny.
(Tis better to have loved and lost than never to have loved at all)
21-05-2019 23:14
Danny Damzo
Onze steunbetuiging.

Onze oprechte condoleances en medeleven.
Wij wensen haar partner en alle naaste familieleden ontzettend veel sterkte toe.
21-05-2019 21:03
Familie Nelissen-Habets
Lieve Ger, mevrouw Mullers, Marjo, Trudy, Monique, Astrid ❤, Marc en alle andere familieleden van Diana,
Oprecht gecondoleerd met het verlies van Diana, die ik al zo lang ken. Eerst als zusje van mijn vriendinnetje Astrid en mijn koormaatje Trudy, en later zelfs als collega bij diëtetiek, bij Phil.
Dapper, bizar, maar bijzonder. Zo wil ik het graag omschrijven. Uiteindelijk heeft ze zelf de regie bepaald. Zij is uitgevochten nu. En gelukkig. Haar keuze is gemaakt.
Hoewel jullie ongelofelijk veel verdriet zullen voelen, was dit voor Diana de enige gelukkige en juiste weg. Hopelijk kunnen jullie daar troost uit putten. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jullie allen. Ik zal Diana nooit vergeten. En Ger: jij bent een mega kanjer! En ik hoop dat jij ooit weer super gelukkig wordt met spookje Diana op je schouder! Dat heb je zó enorm verdiend! Dikke knuffel voor jullie allen! Ik denk donderdag en daarna aan jullie!
21-05-2019 19:46
Mariëlle Vinken-Spronck
Beste Ger, gecondoleerd, en heel veel sterkte, na dit grote lieve verlies. Dikke knuffels, en idd, meer dien als wat je gedaan hebt kan niet, dit was een gebed zonder einde. Dank dat wij kort kennis hebben mogen maken, met je lief Diana. knuf.
21-05-2019 19:46
Hilde,Jean-Paul en kids
Lieve Marc, Annechien, Joep, Guus, Ger, Riet en verdere familie

We zijn intens verdrietig voor jullie, nu Diana er niet meer is. Ze was een bijzondere en lieve vrouw. Wat zullen jullie haar missen..
We wensen jullie heel veel kracht en sterkte voor de toekomst, waarin Diana over jullie zal waken..

Liefs,
Lars, Petra, Sylvester, Rosalie
21-05-2019 19:26
Familie Wolfs-Loehr
Dierbaren van Diana,

Gecondoleerd met dit verlies. Zeg maar gerust groot verlies.
En wat gaan jullie er geweldig mee om.
Ik hoop dat jullie de berusting vinden dat dit de juiste weg is geweest voor Diana en voor jullie als nabestaanden.

Sterkte gewenst.
21-05-2019 19:12
Hugo
Heel veel sterkte voor iedereen die Diana lief had ❤️
21-05-2019 18:18
Annemie Sollet
Lieve familie, ik ken jullie niet maar wil jullie condoleren met dit grote verlies. Ik heb met tranen in mijn ogen dit aangrijpende levensverhaal gelezen, Diana moet een geweldige vrouw geweest zijn Ger. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit enorme verlies te dragen. Jos Theunissen
21-05-2019 16:22
Jos Theunissen
Lieve familie,
Een heel mooi en triest verhaal.
Heel veel sterkte, en voor jou Ger, ik hoop dat je toch nog wat liefde en geluk vindt in je verdere leven.
Ruud
21-05-2019 16:00
Ruud
Gecondoleerd Ger en veel sterkte met dit enorme verlies. Dankjewel voor het delen van dit verhaal. Je kent mij niet, maar ik ben een aantal keren bij Diana geweest ivm de diagnose autisme. Diana was echt een lieve vrouw. Meer weet ik even niet te zeggen want ik vind het ook heel triest. Heel veel sterkte. Marline
21-05-2019 15:56
Marline
Gecondoleerd met het verlies van Diana en bedankt dat u uw mooie verhaal heeft willen delen. sterkte
Ankie Spatjens
21-05-2019 13:50
ankie spatjens
Gecondoleerd heel veel sterkte voor jou en familie en vrienden. ik ken jullie niet maar vind het mooi dat jullie je verhaal verteld hebben R.I.P Diana
Mariette
21-05-2019 13:02
Mariette
Lieve familie van Diana,
Wij hebben geen woorden voor het verdriet wat jullie nu voelen... heel veel kracht en sterkte samen
21-05-2019 13:00
Magda en Erich
Leef lui, hiel väöl sterkte met dit verlees.
Gecondoleerd.
21-05-2019 12:36
Ron
Gecondoleerd Ger, en hiel väöl sterkte!
Diana, rös noe mér oet... Iech bin blij dat iech diech nog höb mage liere kinne. Same aon de bar bij us in de kaffee. Lekker get awhoore euver dit en euver dat. De blijfs unne sjat. Iech wins diech un gooi reis. Enne, este eve tied höbs, kuumste, zoe wieste miech beloaf höbs, eve hiel lief bij miech spoke. Diana, v'r zien us xxx
21-05-2019 11:26
Raymond
Heel dapper om dit te schrijven en te delen. Het leven is heel kort en onze levensweg, kunnen we zelf niet bepalen. Nu eerst het verdriet pakken en daarna het leven weer proberen op te pakken met al zijn mooie momenten. Sterkte Erik
21-05-2019 11:22
Erik
Gecondoleerd en sterkte. Met tranen in mijn ogen heb ik deze aangrijpende tekst gelezen. Ik ben enorm aangedaan hiervan. Diana, rust in VREDE! "Waak over Ger en over al degenen die jou dierbaar waren.
21-05-2019 11:03
Wim Baur
Rust nu maar uit Diane, en jij ook Ger Strekte aan familie en vrienden Amelia & Koen, Jenny & Gerry
21-05-2019 10:31
Hotel Limburgia
Ik ken jullie niet,maar hoop dat jullie beide rust vinden nu.Heb kippenvel van jullie verhaal. Sterkte Ger....
21-05-2019 10:26
Miriam
Gecondoleerd en veel sterkte Ger en familie. Ik ken jullie niet maar met tranen in mijn ogen heb ik jullie verhaal gelezen. Dat is liefde!
21-05-2019 10:22
Inge
Rust zacht Diana
Veel sterkte aan familie en vrienden

Roger Wolfs en familie
21-05-2019 10:15
Roger wolfs
Leef Diana ( gekke möts),

Noets mie:
*Duffe
*Milkshake appeltaart
*Werrumme chocomel mét slagroom
der en unne cola zero
*Un wandeling
*Un

Meh wel: hiel sjoen herinneringen vaan vreuger en de léste weke dat veer weer zusse waore.
Donderdag dreenke veer us unne Sjrobbeleer op diech.

Rös zach.

Astrid.
21-05-2019 09:21
Astrid
Heel veel sterkte.
Ondanks ik jullie niet ken raakt het mij diep.
21-05-2019 09:01
Jan Theunissen
Geweldige troostende tekst
Ik ken jullie niet.. Maar ik proef jullie liefde
Het heengaan op deze manier .. Samen.. zal uiteindelijk jullie relatie .. bekronen
Jullie deden het volgens mij super
Chapeau en leef verder in optimisme
21-05-2019 08:45
Anne
Lieve familie, heel veel sterkte in deze voor jullie zo'n droeve dagen, probeer de moed op te brengen om blij voor Diana te zijn. Diana rust in vrede
21-05-2019 08:24
C
Lieve Ger, familie
Stil.. de angst van elke ouder van een asperger (autisme) kind hoe oud ook
Lees ik mijn ochtend krant.. de Limburger..
Jou overlijdingsadvertentie
Dag Diana... ik ken je niet, maar dat je 21 jaar jezelf kwijt was en te horen kreeg dat dit autisme is.... jij dit leven niet aan kon met 47 jaar het hebt beeindigd... ben er stil van, tranen, gesprek voerend hier... onze angst de wereld niet aankunnen met autisme, de spiegel van elke dag vechten, meissie jij hebt je rust gevonden familie heel veel sterkte
21-05-2019 07:30
Monica Jacobs
Lieve Ger en familie Mullers,
Wat een groot verdriet voor jullie allemaal. Diana heeft dit pad zelf heel bewust gekozen, maar dat maakt het afscheid niet minder verdrietig. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte bij de verwerking van jullie verlies.
Liefs,
Petra
21-05-2019 07:24
Petra
Ik ken jullie niet maar ik heb toch jullie imdrukwekkende verhaal gelezen. Ik wens jou en familie vrienden en kennissen heel veel sterkte!
21-05-2019 07:10
Harold
Heel dapper dat Julie dit samen hebben gedaan sterkte voor de komende tijd koester alle mooie herinneringen
21-05-2019 05:36
Nettie

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »