Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Liza Klos - Folie
Liza Klos - Folie
11-04-1937 - 07-04-2019
Met veel verdriet en toch nog veel te snel, hebben wij dankbaar afscheid moeten nemen van mijn lieve, krachtige vrouw, onze lieve (schoon)mama, oma en overgroot oma

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Onze oprechte deelneming Henk , heel veel sterkte.
Ook Liza haar kinderen, en kleinkinderen gecondoleerd.
Jullie ook heel veel sterkte.
10-04-2019 17:33
Annet en Wim de Jong van Veen
Onze oprechte Condoleance voor Henk en voor de kinderen en kleinkinderen van Liza. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte toen. Dat Gods liefde jullie mag troosten en sterken. Wij zijn er helaas niet bij want wij zijn bij een andere nicht die zaterdag ook begraven wordt. Ger en Tineke.
10-04-2019 13:15
Ger en Tineke.
Tante Liza, rust zacht. We zullen u nooit vergeten. Bedankt voor de mooie tijd die we samen hebben gehad in Amsterdam.
Liefs Henk en Annelies
09-04-2019 12:14
Fam. Klos

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • De juiste uitvaartmuziek

  Uitvaartmuziek uitzoeken? Lees onze tips en laat je inspireren door ons blog.

  Verder lezen »
 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »