Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Liza Klos - Folie
Liza Klos - Folie
11-04-1937 - 07-04-2019
Met veel verdriet en toch nog veel te snel, hebben wij dankbaar afscheid moeten nemen van mijn lieve, krachtige vrouw, onze lieve (schoon)mama, oma en overgroot oma

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Onze oprechte deelneming Henk , heel veel sterkte.
Ook Liza haar kinderen, en kleinkinderen gecondoleerd.
Jullie ook heel veel sterkte.
10-04-2019 17:33
Annet en Wim de Jong van Veen
Onze oprechte Condoleance voor Henk en voor de kinderen en kleinkinderen van Liza. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte toen. Dat Gods liefde jullie mag troosten en sterken. Wij zijn er helaas niet bij want wij zijn bij een andere nicht die zaterdag ook begraven wordt. Ger en Tineke.
10-04-2019 13:15
Ger en Tineke.
Tante Liza, rust zacht. We zullen u nooit vergeten. Bedankt voor de mooie tijd die we samen hebben gehad in Amsterdam.
Liefs Henk en Annelies
09-04-2019 12:14
Fam. Klos

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »