Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Jan Spierts
Jan Spierts
31-07-1951 - 15-03-2019
Geheel onverwacht is van ons heengegaan onze geliefde hardwerkende broer, zwager, oom en neef

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Geachte familie Spierts,
Aangezien ik op het allerlaatste moment verhinderd ben om vandaag de begrafenis van Jan bij te wonen, maak ik gebruik van de gelegenheid om jullie langs deze weg te condoleren . Ik ben erg geschrokken van het bericht dat Jan overleden was. Ik heb Jan leren kennen als een zeer consequente, degelijke en betrouwbare man, een persoon waar je op kon bouwen. Veel te vroeg is hij van ons heengegaan. Ik was dan ook heel graag persoonlijk afscheid komen nemen van Jan. Ik wens jullie, familie van Jan, vrienden en goede kennissen dan ook heel veel sterkte met dit verlies. Alle Goeds Sjef Roebroek
21-03-2019 01:17
J.A.S. Roebroek
Zo plotseling is Jan er niet meer. Ik wens jullie heel veel sterkte in de komende tijd.
20-03-2019 21:42
Hannie Kremer
Mensen zoals Jan, het hart op de goede plaats, zullen we intens missen.
Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

Roger Erkens
20-03-2019 17:32
Roger Erkens
Beste familie Spierts, onze innige deelneming met het toch nog onverwachte overlijden van jullie dierbare Jan. Moge de herinnering aan de fijne momenten samen met hem voor jullie een troost zijn in deze moeilijke periode. We wensen jullie heel veel sterkte om dit verlies een plaats te kunnen geven. I.v.m. vakantie afwezig.
Guus en assistentes.
20-03-2019 10:32
Guus Ruypers
Geachde femiele Spierts,
In de Kloes op de Sjaasberg brant 'n kaerts um miene oud-lièrling te gedinke. Sjterkde veur uuch allemaol.
Meister Plume.

19-03-2019 18:08
Lodewijk Pluijmen
Ik ben geschokt door het plotseling overlijden van Jan. Vanuit de revalidatiekliniek wens ik de familie en iedereen die hem dierbaar waren heel veel sterkte toe bij het afscheid en daarna bij het verwerken van het grote gemis. Een gedachtenisprentje zou ik op prijs stellen.
19-03-2019 09:16
Veronic Thiessen - Nijskens
Ongeloof dat Jan er niet meer is.
Veel sterkte voor de familie.
18-03-2019 10:49
Huub Grouwels

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »