Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Renate Schröder - van Lübeck
Renate Schröder - van Lübeck
05-03-1943 - 20-02-2019
"Ik had zo graag nog wat langer bij jullie willen blijven..."

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Renate ik heb het voorrecht gehad om 3 weken naast jou te hebben mogen liggen in het ziekenhuis daar ben ik heel dankbaar voor lief en leed hebben wij een tijdje samen mogen delen. Jij was zo puur een geweldig persoon je lieve berichtjes op mijn telefoon koester ik met veel respect dank je wel lieve Renate GOD BLESS !!
10-03-2019 14:32
Angele Kengen
Onze welgemeende condoleance bij het overlijden van Renate.
Wij kennen haar van de tijd dat zij kleuterjuf was bij de Markusschool.
Heel veel sterkte met dit verlies van jullie vrouw moeder en oma.
Ria Moust -Gerstel
26-02-2019 11:11
Ria Moust
Lieve familie.
Wij willen jullie uit de grond van ons hart sterkte wensen met het overlijden van Renate. Als hulpmoeder en als overblijf moeders zullen wij haar altijd blijven gedenken als een warme, gezellige en oprechte vrouw. Wat zullen jullie haar missen.
Nogmaals veel sterkte!
Corrie In de Braek en Kitty Knipschild.
26-02-2019 10:15
Corrie In de Braek
Heel veel sterkte voor Hans Marc en Jessica en alle kleinkinderen ( waar ze altijd zo trots over tegen me sprak)helaas kan ik niet bij het afscheid zijn morgen, maar ben met mijn gedachten bij jullie .Gertie Mater. (oud collega Markusschool).
25-02-2019 19:47
Gertie mater
Van haar neef uit het verre Haarlem. Als herinnering aan Renate, levenslustig en extrovert. In mijn kleuterjaren mocht ik een keer een dag aanwezig zijn in de klas bij juf Renate op de school op de Langeberg. Ik wens jullie veel sterkte bij het onverwachte verlies.
25-02-2019 18:08
walter van lubeck
Beste Hans, kinderen en kleinkinderen,
Vrij recent hoorde ik dat Renate ernstig ziek was. Toen ik verleden week vernam dat ze gestorven was, ben ik erg geschrokken. Het moet voor jullie allemaal een schok zijn geweest dat het zo snel is gegaan.
Ik heb met Renate samen gewerkt op de Marcusschool en later kwamen we elkaar op de school in Amby weer tegen.
Sinds onze pensionering zagen we elkaar bij het jaarlijkse treffen van de "pensionada" bij Alda. Daar werd bijgepraat over alles wat het jaar ervoor allemaal was voorgevallen, zowel leuke, als minder leuke dingen. Ik had nooit kunnen denken dat afgelopen jaar het de laatste keer zou zijn. Ik bewaar fijne herinneringen aan haar en zal dat ook blijven doen. Troosten kun je bij zo iets niet, maar ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.
Annie Tans-Gilissen
25-02-2019 15:06
Annie Tans-Gilissen
Lieve Jessica, Dennis, Fleur en Maxime en familie.
Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, oma en vrouw. Het is een onverwachts verlies, een verlies waarvoor je moeder en jullie nog lang niet klaar waren. Het is soms zo onterecht: ze wilde nog zoveel, maar het is haar niet gegund. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe om dit verlies te accepteren en een plekje te geven. Denk aan jezelf en blijf elkaar liefhebben en blijf genieten: het leven is zo vergankelijk. Liefs Esther van der Zande
24-02-2019 10:18
Esther van der Zande
Beste familie,
Het overlijden van Renate heeft ons overvallen.
Namens alle vrijwilligers en bezoekers van het Alzheimercafé Maastricht condoleer ik haar man, kinderen en kleinkinderen.
Ellie Loman-Noordstrand
24-02-2019 00:15
Ellie Loman-Noordstrand
Beste Hans en kinderen en kleinkinderen,

Een onverwacht bericht; het overlijden van mijn nicht.
Sterkte voor nu en komende tijd.
Anna
23-02-2019 13:51
A.M.S. van Lubeck
Beste Hans, Marc en Jessica. Vanmorgen las ik geschrokken het trieste bericht dat Renate overleden is.Ook al ben ik Renate de laatste jaren uit het oog verloren; ik bewaar mooie en goede herinneringen aan die tijd dat ik met haar op de Marcusschool werkte: leuk samen gewerkt en veel samen gelachen.Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies en hoop dat jullie kracht en moed putten uit de mooie herinneringen aan haar; want die zijn er!
Loes Dons
23-02-2019 10:05
Loes Dons

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over een uitvaart

  In dit blog geeft Uitvaartstudio antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »