Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Laurentius Fransiscus Johannes Drijver
Laurentius Fransiscus Johannes Drijver
07-12-1954 - 06-09-2018

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Via Facebook vernam ik het schokkende bericht dat Laurens er niet meer is. Ik las het bericht pas op het moment van de uitvaartdienst en kon er onmogelijk nog op tijd geraken. Op ongeveer een half jaar tijd verliezen we Peter Noijen en nu Laurence. Ik ken de heren zeer goed en heb met hen jarenlang (tot 1980) in Sunshine gespeeld . Toen heb ik Laurence en de anderen uit het oog verloren, tot een paar jaar geleden toen ik ze weer zag optreden bij mij in de buurt. Ik speelde met de gedachten weer met ze te gaan optreden en dat vond Laurence en collega's ook een goed idee. Ik weet niet wat er speelde maar de altijd goed geluimde Laurence is er niet meer. Veel te vroeg vertrokken en dat is een schok. Ik wens zijn partner Hanna, zijn dochters en zijn naasten veel sterkte met dit verlies .
16-09-2018 11:43
Fred Hahn
Laurens, rust zacht. Ik ben blij dat ik je nog even heb kunnen spreken in januari, ookal was dat ook onder verdrietige omstandigheden.
Meiden, veel sterkte toegewenst.
10-09-2018 18:22
Gerdi Nygård
Hanna ik weet niet of je mijn naam kent, ben de vriendin van Els, ik wens je heel veel sterkte met het verlies
09-09-2018 19:12
Rinnie Kok
Aan jouw lijden is nu een eind gekomen en de pijn wordt je verder bespaard. Dankjewel voor onze belevenissen van weleer en rust zacht. Je bent nu hierboven tesamen met Peter, geef hem onze groetjes.
Veel sterkte aan Hanna, Natascha en Girly om het gemis te verwerken.
09-09-2018 17:53
Christ Willems

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over een uitvaart

  In dit blog geeft Uitvaartstudio antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »