Terugkijken op 2020

De meeste mensen blikken terug aan het einde van het oude of het begin van het nieuwe jaar. Zo werd ik door TV Valkenburg gevraagd om op 2020, het jaar van corona, terug te kijken. 2020 was een uitzonderlijk jaar en Covid-19 heeft een enorme impact op ons leven, zowel privé als zakelijk. Het was ook voor ons een extreem moeilijk jaar. Daar waar je zo graag alles zou willen doen, hebben we soms flink moeten slikken. Schrijnende gevallen met heftige emoties. Sindsdien zetten we alle zeilen bij om de nabestaanden een zo persoonlijk en inspiratievol afscheid te verzorgen. Een afscheid die de overleden dierbare hoe dan ook recht aan doet. Het verdriet blijft hetzelfde, maar gelukkig zijn er ook heel wat mooie, intieme momenten van liefde en verbinding.


 

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »