Er zijn momenten waarop je nadenkt over de dood en hoe jij je begrafenis of crematie ingevuld zou willen zien. Soms komt dit doordat de dood ineens dichtbij komt of gewoonweg omdat je zeker wilt zijn dat de zaken goed geregeld zijn. Voor jezelf of voor iemand anders zoals je partner, je ouders, een vriend of vriendin.

Vooraf hierover praten en informeren naar mogelijkheden stelt je in staat om in alle rust de wensen op een rijtje te zetten. Maar doen we dat werkelijk? Een mooi verhaal van Claudia Venhorst, de moeite waard om even de tijd te nemen door op de volgende link te klikken;

Claudia Venhorst: everybody has to die once. But is death really that normal? Sometimes (f.e. during the MH17 crash, suicide; an extreme death) it is really normal to discuss and talk about death, but dying in a normal sense does not seem to be something normal to talk about. The challenge Claudia embraces with her talk is finding answers on the question how death really becomes something to talk about.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »