Je dierbaren tastbaar dichtbij

In het goudsmid atelier van Sanders Weyden in Maastricht ontwerpen, maken en vermaken ze sieraden die een verhaal vertellen. Zo kun je de trouwring(en) van je dierbare(n) laten omsmelten. Karen en Ludo luisteren naar je en gaan dan aan de slag, rekening houdend met je wensen en je budget. In blog hieronder vertellen ze meer:

Gedenksieraad Sanders Weyden

Ik denk dat we een van de mooiste beroepen mogen uitoefenen die er zijn. Dagelijks krijgen we sieraden in handen van enorme emotionele waarde; het zijn de dragers van herinneringen en verhalen, ieder zo persoonlijk als de drager van het object. Soms herstellen we ze in hun oude glorie. Een andere keer verwerken we een sieraad tot iets geheel nieuws. De emotionele waarde, een herinnering aan een dierbare, blijft. De vorm nu passend bij haar nieuwe eigenaar. En dan zijn er dagen waar we voor iemand een nieuw sieraad mogen creëren. Het verhaal of de herinnering, omzetten in een tastbaar sieraad is een prachtige uitdaging. Samen overleggen we met u, we maken een aantal schetsen en dan vervaardigen we een nieuw juweel naar uw wens.

Het gekke is dat de sieraden die we in opdracht maken, ook altijd echt het mooist uitkomen als ze het lichaam sieren van degene waarvoor ze ontworpen zijn. Ze weten bij wie ze horen.

Het is een eer om trouwringen te mogen ontwerpen en maken. Een eer om getuige te mogen zijn van een nieuw gedeeld levensverhaal. Het is ook een eer om een trouwring, een heel leven gedragen, passend te mogen maken, of samen te mogen smeden met een ring voor degene die verder gaat.

Voor ons is een sieraad in de eerste plaats waardevol vanwege de emotionele waarde die het heeft, de materiele waarde komt voor ons op de tweede plaats. Dat we met respect met uw sieraden omgaan is dus voor ons vanzelfsprekend.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig en respectvol repareren en vermaken van uw sieraden. Ook denken we graag met u mee bij het ontwerp en tot stand laten komen van een geheel nieuw sieraad.

Uw wensen staan bij ons centraal. Ons specialisme is het vervaardigen van sieraden op verzoek, dus in uw opdracht. Een verkennend gesprek is bij ons gratis. We luisteren graag naar uw wensen en bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Wij hebben een volledig uitgerust atelier waarin we al uw wensen waar kunnen maken. Wij houden hierbij uiteraard rekening met het door u opgegeven budget.

Dus zoekt u een vertrouwde specialist om uw juwelen te ontwerpen, maken, vermaken of repareren, bel of mail ons dan voor een afspraak. U bent van harte welkom op ons atelier voor een informerend gesprek.

Karen en Ludo
Tel: 06 - 525 44 356
Website: http://www.sandersweyden.com/nl/
Email: info@sandersweyden.com

Wij bieden hulp en ondersteuning, verzorgen en begeleiden uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »