Nabestaanden die niet meer kunnen beschikken over gegevens op een computer, laptop, tablet of telefoon van de overledene. Men wil dan graag bij de digitale documenten van de overledene voor de afwikkeling van zijn of haar zaken, het kunnen beantwoorden van e-mails maar ook online abonnementen kunnen beëindigen.

Maar hoe komen de nabestaanden in de computer van de overledene als zij het wachtwoord niet weten? Is het voor de begrafenis of crematie wenselijk om te beschikken over de contacten en berichten in de mobiele telefoon maar weten zij de pincode niet? Staan er op de tablet van de overledene bijvoorbeeld foto’s die men wil gebruiken tijdens de uitvaart en is deze beveiligd met een toestelcode? En hoe kunnen de nabestaanden online diensten en social media van de overledene beëindigen als zij niet eens weten of daar gebruik van is gemaakt, laat staan dat ze de gebruikersnamen en wachtwoorden kennen.

Ervaring als Digitaal Forensisch Specialist en apparatuur welke ook wordt gebruikt door de Politie en het Nederlands Forensische Instituut, heeft geresulteerd in de unieke dienstverlening van Digitale Nazorg met de stelling: “Als het ons niet lukt, is het ook (nog) niet mogelijk.”

Daarom hanteren ze ook het principe van no cure, no pay voor de meeste diensten.

“Er zijn ook geen vergelijkbare diensten (uitgezonderd hulp bij het beëindigen van online diensten waarvoor men de gebruikersnaam en/of inloggegevens wél weet) waarbij met hightech apparatuur, specialistische kennis en een betrouwbare achtergrond (vrijwel allemaal overheid) in een behoefte kan worden voorzien”, aldus Sander van der Meer, algemeen directeur. “Daarnaast kunnen wij ook vaak de gegevens nog redden van een telefoon, computer, harde schijf, USB-stick of fotokaartje wat fysiek beschadigd is door een ramp, ongeluk, overstroming tot zelfs brandschade.”

Digitale nazorg Uitvaartstudio

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »