Veiligheid en rust tijdens uitvaart

Nabestaanden kunnen met een gerust gevoel naar de uitvaart van hun dierbare. Marc Moors van Uitvaartstudio biedt nabestaanden een mobiel alarmsysteem aan om inbraak tijdens de uitvaart te voorkomen. Het mobiele alarmsysteem werd ontwikkeld en samengesteld door Intergarde Beveiligingstechniek.

Het komt regelmatig voor, terwijl nabestaanden afscheid nemen van een dierbare, slaat het dievengilde haar slag. Naar alle waarschijnlijkheid maken ze hiervoor gebruik van de rouwadvertenties in de krant. Cijfers zijn niet bekend, maar dat het gebeurt weten uitvaartorganisaties als geen ander. Zo ook Uitvaartstudio uit Berg en Terblijt.

“Afscheid nemen van een dierbare is al ingrijpend genoeg, je wilt dan niet ook nog geconfronteerd worden met inbraak in je woning.” Aldus Marc Moors van Uitvaartstudio. Op zoek naar een oplossing, waarbij de nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over hun verlaten woning, kwam Uitvaartstudio uit bij Intergarde.


“Intergarde heeft een mobiel alarmsysteem op maat samengesteld, dat ook nog betaalbaar is.” Legt uitvaartregisseur Marc Moors uit. Het systeem bestaat uit sensoren, kan op afstand aan- en uitgeschakeld worden en is aangesloten op de Meldkamer van Intergarde. De alarmopvolging wordt vervolgens verzorgd door partnerorganisatie Fortas. Indien gewenst kunnen nabestaanden ook kiezen voor preventieve controlerondes of fysieke aanwezigheid van een beveiliger in de woning tijdens de uitvaart.

Meer informatie over de beveiliging rondom uitvaarten vindt u op de website:
www.intergarde.nl
www.uitvaartstudio.com
043 - 852 3 258

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij Uitvaartstudio terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »