Asverwerking in schilderij

Een spiritueel wasschilderij met de crematie-as van een dierbare. Een as-schilderij is een totaal nieuwe vorm om de as van een dierbare een unieke laatste bestemming te geven. In zo’n schilderij wordt de crematie-as op een integere manier verwerkt. Ik verwerk de crematie-as van een dierbare persoon (of dier) op een unieke manier. Een as-schilderij is dan ook een mooie persoonlijke herinnering. Een minimale hoeveelheid as is al voldoende voor een bijzondere blijvende herinnering aan de overledene.


Bij het maken van een wasschilderij ga ik geheel intuïtief te werk. Ieder werk is een uniek stuk en er zit een heel verhaal in opgesloten. Wanneer het schilderij klaar is zie ik pas wat het is geworden en komen de details erin pas naar voren. Het mooie van een wasschilderij is dat je er steeds weer nieuwe dingen in ontdekt.


* Ik kan geheel naar uw wens een schilderij maken. Dan bepaalt u de kleuren. Ook kunt u uit verschillende afmetingen en vormen kiezen. (Langwerpig, vierkant of rond).
* Of u geeft mij de vrije hand en er ontstaat een schilderij waarbij ik puur intuïtief de kleuren uitkies voor dit werk.

Meer informatie over een (w)asschilderij vindt u op de website:
healing-spirit-art
www.uitvaartstudio.com
043 - 852 3 258

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij Uitvaartstudio terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »