Verdriet...

Soms wordt het verdriet je teveel. Bij verlies van iemand die je dierbaar is komen er heftige emoties los. Je leven staat op zijn kop en je weet even niet hoe je verder moet. Verdriet kan je enorm verlammen en je leven gaan overheersen. Natuurlijk heeft het rouwproces tijd nodig. Je kunt er niet omheen of het wegstoppen. Ezels zijn bijzondere en gevoelige dieren. Ze hebben een zesde zintuig. Ze voelen jouw emoties, zoeken je op en geven onvoorwaardelijke troost. Het verdriet zal niet verdwijnen, maar er ontstaat wat meer afstand en het wordt daardoor draaglijker.

Tijdens de vijfdaagse ezeltochten wandel je onder begeleiding van Brigitte Wijnen met de ezels door de Zuid-Limburgse natuur. De tochten zijn ongeveer 15 km lang. Onderweg doen we bijzondere plekken aan en nemen we de tijd om de stilte te ervaren. In de avond is er ruimte voor ontspanning. We overnachten in Hoeve de Mescherhei te Mesch, een prachtige boerderij in het Zuid-Limburgse landschap en nemen ruim pauze voor onze picknicks. De ezels dragen onze bagage. Voor het avondeten bent u vrij in uw keuze. In uw gedeelde appartement is een goed geoutilleerde keuken aanwezig.

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij Uitvaartstudio terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

Meer informatie:
043 - 852 3 258
www.ezelstalhansengrietje.nl
www.uitvaartstudio.com

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »