Een lied zegt meer dan 1000 woorden!

Van alle kunsten staat muziek het dichtst bij tranen en herinneringen.
Muziek vertelt, beweegt en troost waar uw woorden tekortschieten....

´YREEN music´ biedt live zang tijdens uitvaarten aan.
Live zang tijdens een uitvaart geeft een persoonlijke noot aan de emotie; kan iets zeggen over het leven van de overledene, of over wat u voor hem of haar voelt.

Als nabestaande van een dierbaar overledene stelt u samen met Yreen een repertoire samen. Tijdens de uitvaart worden de liederen gezongen, eventueel begeleid door instrumentele muziek of door een pianist, gitarist of saxofonist.

Het lievelingslied van de overledene of een zelf geschreven tekst op een bestaande melodie, waarin u vertelt wie deze bijzondere persoon is geweest? Yreen neemt van te voren de tijd om met u samen de juiste sfeer te bepalen.

Samen zorgt u voor een waardige en persoonlijke uitvaart. Een demo vind u op;

Voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of het beantwoorden van verdere vragen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

YREEN music

Irene Vervuurt Tel. 045-2052004 of mobiel: 06 5110 3573

www.yreen-music.com
of met
Uitvaartstudio Marc Moors.
043 - 852 3 258
www.uitvaartstudio.com

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »