Iedereen is anders en ook al zijn er soms overeenkomsten, niemand wenst een label opgeplakt te krijgen. Zo gaat het in het leven, maar hoe gaat dat rondom de dood? Waarom standaard pakketten met verplichte afnames als u of uw dierbare in het leven ook geen standaard persoon wilde zijn? Onder het motto ‘alles is mogelijk’ begeleidt, regelt en verzorgt Uitvaartstudio unieke en persoonlijke uitvaarten. Op maat betekent dan ook écht op maat, zonder verplichte afnames en zonder hoge rekeningen. Als aanvullende dienst is het vanaf nu ook mogelijk om grafkisten te laten ontwerpen.

In samenwerking met Michelle de Man (Ontwerpstudio MDMCS) en Fablab Zuid-Limburg kunnen grafkisten voorzien worden van een eigen ontwerp. Aan de buitenzijde van de grafkist wordt een afbeelding of de naam van uw dierbare via lasertechniek gegraveerd. De mogelijkheden zijn haast eindeloos en zelfs tot in de kleinste details kunnen er prachtige ontwerpen worden uitgevoerd. U kunt ook kiezen voor een afneembaar ontwerp dat u na de uitvaart mee kunt nemen als unieke, persoonlijke en memorabele herinnering aan uw dierbare. Bij afneembare ontwerpen kunt u bovendien kiezen uit verschillende materialen, waaronder metaal, steen of kunststof.

Bij Uitvaartstudio gaat het om keuzes en dan vooral de vrijheid in het maken van die keuzes. Ongeacht uw verzekering of uw budget. Om u daarbij zo goed mogelijk terzijde te staan, biedt Uitvaartstudio alle mogelijkheden voor een écht persoonlijke, unieke en op maat verzorgde uitvaart.

Meer informatie over Uitvaartstudio vindt u op:
www.uitvaartstudio.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »