Iedereen is anders en ook al zijn er soms overeenkomsten, niemand wenst een label opgeplakt te krijgen. Zo gaat het in het leven, maar hoe gaat dat rondom de dood? Waarom standaard pakketten met verplichte afnames als u of uw dierbare in het leven ook geen standaard persoon wilde zijn? Onder het motto ‘alles is mogelijk’ begeleidt, regelt en verzorgt Uitvaartstudio unieke en persoonlijke uitvaarten. Op maat betekent dan ook écht op maat, zonder verplichte afnames en zonder hoge rekeningen. Als aanvullende dienst is het vanaf nu ook mogelijk om grafkisten te laten ontwerpen.

In samenwerking met Michelle de Man (Ontwerpstudio MDMCS) en Fablab Zuid-Limburg kunnen grafkisten voorzien worden van een eigen ontwerp. Aan de buitenzijde van de grafkist wordt een afbeelding of de naam van uw dierbare via lasertechniek gegraveerd. De mogelijkheden zijn haast eindeloos en zelfs tot in de kleinste details kunnen er prachtige ontwerpen worden uitgevoerd. U kunt ook kiezen voor een afneembaar ontwerp dat u na de uitvaart mee kunt nemen als unieke, persoonlijke en memorabele herinnering aan uw dierbare. Bij afneembare ontwerpen kunt u bovendien kiezen uit verschillende materialen, waaronder metaal, steen of kunststof.

Bij Uitvaartstudio gaat het om keuzes en dan vooral de vrijheid in het maken van die keuzes. Ongeacht uw verzekering of uw budget. Om u daarbij zo goed mogelijk terzijde te staan, biedt Uitvaartstudio alle mogelijkheden voor een écht persoonlijke, unieke en op maat verzorgde uitvaart.

Meer informatie over Uitvaartstudio vindt u op:
www.uitvaartstudio.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »