MVV-fans kunnen vanaf nu hun uitvaart in het Geusselt stadion laten verzorgen. Een ultiem eerbetoon. Van MVV-uitvaartauto tot je naam op het scorebord. Uitvaartstudio en de Maastrichtse voetbalclub MVV, komen hiermee tegemoet aan de wens van supporters en nabestaanden.
De MVV-uitvaart

Een uitvaart in het teken van clubliefde. Trouwe MVV-supporters of de nabestaanden bepalen zelf de invulling van de uitvaart. Een MVV-kist, uitvaartauto, de stadionspeaker die iedereen welkom heet, de naam van de supporter op het scorebord, een dienst in de businessruimte van het MVV-stadion, een afscheidsborrel. Eén van de vele mogelijke scenario’s. Het uiteindelijke draaiboek bepaalt de supporter of de nabestaanden.

Samenwerking met MVV

De samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. MVV liep al langer rond met plannen om een eigen grafveld voor overleden fans aan te leggen. Marc Moors van Uitvaartstudio, wars van afgebakende en standaard uitvaartpakketten, nam als eerste het initiatief en creëerde de MVV-uitvaart.


“Een uitvaart moet iemands leven weerspiegelen, dus ook als dat in het teken stond van MVV. Dan praat ik niet alleen over een rood bloemstuk of rouwbrieven met het MVV-logo, maar ook over uitvaartbegeleiders in MVV-tenue en een dienst in het stadion. Hoeft niet, maar het behoort wel tot de mogelijkheden. Belangrijkste is dat er veel meer kan dan je verwacht, ongeacht waar je verzekerd bent. Veel mensen menen dat ze vastzitten aan de standaard pakketten van verzekeraars of dat zo’n bijzondere uitvaart handenvol geld kost. Dat is echter niet het geval, want al onze producten en diensten worden zonder winstopslag geleverd. Je moet het maar net even weten en meestal is er na een overlijden weinig tijd. Misschien niet het meest geliefde onderwerp, maar praten en je laten informeren over je uitvaart komt gelukkig steeds meer uit de taboesfeer, waardoor een persoonlijk en uniek afscheid mogelijk is”, aldus Marc Moors, eigenaar en uitvaartregisseur bij Uitvaartstudio in Valkenburg.

Informatie

Meer informatie over Uitvaartstudio vindt u op de website:
www.uitvaartstudio.com

en op Facebook:
www.facebook.com/Uitvaartstudio
  • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
    Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
    Grote steun in deze moeilijke tijd!
    Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
  • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
    Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
  • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

    Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

    Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

    Marc bedankt!
    Frank Ermers, Heerlen
  • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »