25 Uitvaartondernemers door heel Nederland hebben zich bereid gevonden, om 4 maanden lang een pilot te draaien met de prachtig geïllustreerde map “Aanvulling op Invulling”.
De map “Aanvulling op Invulling” wordt 4 maanden lang tijdens het eerste bezoek bij de familie achter gelaten en na een paar dagen weer meegenomen. Door informatie in de map kunnen de families zich laten inspireren in contact komen met de betreffende aanbieders.
Zij kunnen zelf initiatief nemen om aan het product te komen of om een bepaalde dienst te regelen. Uiteraard kan Uitvaartstudio om hierbij hulp aanbieden.Tilly de Meere die het initiatief heeft genomen, heeft samen met haar dochter Chantal de Meere de webwinkel www.uitvaartgeschenk.nl. Zij is de pilot gestart omdat zij merkte dat reguliere uitvaartondernemers weinig alternatieven aanbieden aan de nabestaanden. Wij als Uitvaartgeschenk.nl kregen vaak van nabestaanden te horen: “Hadden we dat maar eerder geweten”. Navraag bij andere aanbieders van producten en diensten in de uitvaartbranche bleek dit een algemeen verhaal. Daar wilde zij iets aan doen. Het vraaggericht werken en breed aanbieden van producten en diensten zit in de genen van Uitvaartstudio ziet in “aanvulling op invulling” een prima aanvullend initiatief.
Zij heeft toen 25 kleine zelfstandige ondernemers, die allemaal diensten en producten in de Uitvaartbranche aanbieden, verenigd in deze bijzondere map.
De map Aanvulling op Invulling” laat in 3 verschillende categorieën (tijdens de uitvaart, na de uitvaart en Kinderen) allerlei bijzondere producten en diensten zien.

De doelen voor deze pilot zijn:

1.    De Uitvaartondernemer moet deze map als een extra informatieve service kunnen gebruiken.
2.    De map moet een toegevoegde waarde zijn voor de nabestaanden.
3.    Aanbieders van bijzondere diensten en producten makkelijker meer in beeld komen bij nabestaanden.

Wanneer de doelen zijn behaald, is de pilot geslaagd en zal er een vervolg op komen.

Meer info:
www.uitvaartgeschenk.nl
www.uitvaartstudio.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »