Voor een afscheidsceremonie bieden La Caverne de Geulhem, Vue des Montagnes en Uitvaartstudio diverse mogelijkheden. U heeft de gelegenheid om in een rustgevende sfeervolle ambiance afscheid te nemen van uw dierbare. Heeft u de voorkeur voor een “echt Limburgse” met kaarslicht verlichte sfeer dan is La Caverne de Geulhem een perfecte locatie. De grottenlocatie tussen Maastricht en Valkenburg, verwarmd door 8km vloerverwarming en verlicht met meer dan 400 kaarsen zorgen voor een rustieke sfeer. In de groeve bieden wij de mogelijkheid voor een ceremonie tot 200 personen.
 
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om bij daglicht, in de open natuur de ceremonie te laten plaatsvinden. Ons tuinpaviljoen, omringd door het groene Limburgse landschap biedt de geschikte plek voor uw samenzijn.
Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg.
Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Lees ook eens de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

Meer informatie:
043 - 852 3 258
www.caverne.nl
www.uitvaartstudio.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »