Om verder tegemoet te komen aan de wensen om unieke en persoonlijke uitvaartbeleving te regisseren is Uitvaartstudio vanaf vandaag dealer van LifeArt Coffins.

Unieke en persoonlijke uitvaartkist
De mogelijkheid bestaat om een uitvaartkist volledig te personaliseren. Ook kunt u bestaande ontwerpen verder personaliseren door een naam, speciale woorden of een gedicht toe te voegen. De keus is aan u. Voor het ontwerpen van een persoonlijk design neemt u contact op met Uitvaartstudio. In enkele stappen komen we tot een unieke en persoonlijke uitvaartkist. Wij zullen u bij iedere stap begeleiden.

Materiaal
LifeArt uitvaartkisten worden geproduceerd van materiaal met als voornaamste ingrediënt suikerriet afval. Dit afval wordt vervolgens geperst tussen 2 liners en zo ontstaat een ultralicht maar ook ultrasterk plaatmateriaal.
De liners zijn vervaardigd uit 92% gerecycled papier en 8% nieuw papier dat is gecertificeerd door de FSC. Voor de verlijming van de uitvaartkist wordt gebruik gemaakt van lijm gebaseerd op maïs als belangrijkste grondstof.

Meer info: www.lifeartnetherlands.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Marc Moors is een zeer gedreven en gepassioneerde uitvaartondernemer met zijn hart op de juiste plaats en 100 % aandacht voor zijn klanten. Hij kan uitermate goed luisteren naar de behoefte en weet zo van de uitvaart voor en met nabestaanden een mooie en eervolle herinnering aan de overledene te maken.
  Jessica Slijkhuis, Maastricht
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks en kan op verschillende manieren. Vanaf nu ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet jij het voor jezelf? En voor je partner? Uitvaartstudio helpt je graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart regelen en ruzie

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies en moeilijke situaties leiden. Lees wat je kunt doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »