Om verder tegemoet te komen aan de wensen om unieke en persoonlijke uitvaartbeleving te regisseren is Uitvaartstudio vanaf vandaag dealer van LifeArt Coffins.

Unieke en persoonlijke uitvaartkist
De mogelijkheid bestaat om een uitvaartkist volledig te personaliseren. Ook kunt u bestaande ontwerpen verder personaliseren door een naam, speciale woorden of een gedicht toe te voegen. De keus is aan u. Voor het ontwerpen van een persoonlijk design neemt u contact op met Uitvaartstudio. In enkele stappen komen we tot een unieke en persoonlijke uitvaartkist. Wij zullen u bij iedere stap begeleiden.

Materiaal
LifeArt uitvaartkisten worden geproduceerd van materiaal met als voornaamste ingrediënt suikerriet afval. Dit afval wordt vervolgens geperst tussen 2 liners en zo ontstaat een ultralicht maar ook ultrasterk plaatmateriaal.
De liners zijn vervaardigd uit 92% gerecycled papier en 8% nieuw papier dat is gecertificeerd door de FSC. Voor de verlijming van de uitvaartkist wordt gebruik gemaakt van lijm gebaseerd op maïs als belangrijkste grondstof.

Meer info: www.lifeartnetherlands.com
 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »