Betaalbare uitvaartverzorging met vrijheid van keuze

Uitvaartstudio, gelegen in Berg en Terblijt helpt je bij het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart.
Een begrafenis of crematie in Maastricht, Heerlen of Zuid-Limburg die aansluit bij jouw wensen en past binnen het budget – ongeacht of en waar je een uitvaartverzekering hebt.

Dus geen:
 • standaard pakketten
 • verplichte afnames
 • extra nota’s achteraf
 • verkooppraatjes
Maar wel:
 • ruimte voor jouw ideeën
 • meer mogelijk voor elk budget
 • openheid en vertrouwen
 • kostende prijs zonder winstopslag

De dood en afscheid nemen brengen veel emoties met zich mee. Je kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zo veel gebeuren. Dan is het fijn als iemand je helpt. Iemand die je kunt vertrouwen en die niet uit is op hoge marges. Iemand die meedenkt, adviseert en ervoor zorgt dat alles in orde komt – voor, tijdens en na de uitvaart. Niet op de voorgrond maar ‘onzichtbaar’ aanwezig zoals een regisseur. Details maken het verschil. Details zorgen voor een afscheid zoals jij het wilt.

Uitvaartstudio is in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en heeft bewezen op een zeer persoonlijke wijze uitvaarten te verzorgen. 

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg. Neem gerust contact met ons op – ook als het gaat om uit voorzorg informatie of advies in te winnen. Download hier onze informatiefolder.

 • Groot compliment voor de totale behandeling en afhandeling van de uitvaart van mijn man.
  Respect voor de professionele en rustige manier van werken.
  Grote steun in deze moeilijke tijd!
  Beppie Knubben - Kraft, Valkenburg
 • Wat een fijne begrafenisondernemer!   Marc Moors is een héél goede uitvaartondernemer. Ik heb zijn begeleiding als zeer prettig ervaren en zal hem zeker de volgende keer weer bellen. Hoop dan ook dat hij dit beroep nog heel lang blijft uitvoeren. Zijn pluspunten zijn: rustig persoon met een luisterend oor, goede tips en niks was hem teveel. Ook na de crematie toen hij op huisbezoek kwam, alle tijd en een luisterend oor, hoe ik het gemis ervaarde van mijn moeder. Ook alles netjes verzorgd van de uitdraai van het digitale condoleanceregister in een mooi klappertje en nog zoveel meer, teveel om op te noemen. Chapeau wat een fijne begrafenisondernemer. Zal hem zeker bij iedereen in mijn familie en vriendenkring aanraden.  
  Marie-Louisa Gilissen - Schreurs, Vilt
 • Namens mijn familie wil ik mijn dank uitspreken voor de zeer persoonlijke en bijzonder prettige benadering door Marc Moors van Uitvaartstudio.

  Zowel voor als na het overlijden van mijn vader hebben er gesprekken plaatsgevonden. Vooraf zodat mijn vader zelf nog zijn persoonlijke wensen kenbaar kon maken. Direct na het overlijden heeft Marc ons de nodige praktische regeldingen uit handen genomen. Tijdens de uitvaart heeft hij gezorgd dat alles op rolletjes liep. Achteraf uitstekende nazorg.

  Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Een afscheid dat ik iedereen gun. Tot slot de afrekening: geheel conform afspraak. In een woord: perfect.

  Marc bedankt!
  Frank Ermers, Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »